Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дограма!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Дограма!!!
Вземи си Трокал и не се занимавай с глупости.
-
- вече хвърля и на тежко
ПВЦ ли е не ми го хвали.Не си даваи парите на вятъра.разрови се за алуминий с 32 мм термо мост.знам какво ти говоря ,това ми е работата.

-
- вече хвърля и на тежко
погледни в http://www.krasalumin.com там сам писал за и против ПВЦ и Алуминии 

Работя във фирма за производство на дограма, работим само с VEKA (внасяме си я от Зенденхорст, Германия) и обков ROTO (директно от представителя във Варна, за който гарантирам), комбинацията е отлична и нямаме рекламации от клиенти. НО както споменаха и колегите, мн. е важно да случите на точен изпълнител, защото винаги има начин да ви метнат, с лош метал, менте обков и т.н. На нашите клиенти казвам че най-добрата реклама е доволния клиент, иначе всяка фирма ще Ви каже че предлага най-доброто. За съжаление за Пловдив не познавам и не мога да препоръчам колеги. Все пак комбинацията VEKA и ROTO е много добра.
Ротото е добра комбинация със всички профили 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
krasalumin написа:ПВЦ ли е не ми го хвали.Не си даваи парите на вятъра.разрови се за алуминий с 32 мм термо мост.знам какво ти говоря ,това ми е работата.

Ми като сте почнали ,и аз да се наредя.
Послушаи krasalumin,само ще допьлня +троен стьклопакет.
Всичко останало е компромис.
Провери профилите на elvial ,серия 5000.И забрави тези PVC измишльотини.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
SCHUCOmilo69 написа:Ще бъда благодарен на компетентни мнения на хора от занаята относно следните марки дограма - REHAU VEKA KBE TROCAL KOMMERLING...основно ме интересува коя къде се произвежда и съотношение цена-качество...

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
[quote="dekata"]Ако държиш да ти духа и тече през ъглите на дограмата,слагай алумин.[quote]

90 те отдавна отминаха,тогава все още хората се льжеха че алумина е по зле,конденз,духа и тн.
А всичко е много просто,работете с качествени материали и тогава ще приказваме.
И просто за информация някои от вас работил ли е някога с шуко ??????
Или само си мислите че това с което работите е такова
За 15 години в този бранш,сьм работил 1 пьт с изтински профили шуко.
Обекта беше на г-н Касев в Пловдив.По време на изработката имаше човек от шуко ,които наблюдаваше производството и монтажа.И накрая издаде на клиента сертификат за качество.
Само за инфо на колегите 1бр. панта за врата тип хармоника,струваше 65 евро.
Вие си направете сметката дали това което се предлага на пазара за по 100лв. на квадрат е оригинална немска дограма.

90 те отдавна отминаха,тогава все още хората се льжеха че алумина е по зле,конденз,духа и тн.
А всичко е много просто,работете с качествени материали и тогава ще приказваме.
И просто за информация някои от вас работил ли е някога с шуко ??????
Или само си мислите че това с което работите е такова

За 15 години в този бранш,сьм работил 1 пьт с изтински профили шуко.
Обекта беше на г-н Касев в Пловдив.По време на изработката имаше човек от шуко ,които наблюдаваше производството и монтажа.И накрая издаде на клиента сертификат за качество.
Само за инфо на колегите 1бр. панта за врата тип хармоника,струваше 65 евро.
Вие си направете сметката дали това което се предлага на пазара за по 100лв. на квадрат е оригинална немска дограма.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Пич, аз лично работя с дърво
Но съм се нагледал по различните обекти на "вечният" алумин.Последно гледах това барбекю чийто собственик е доволно богат и запознат с материята.Няма да ти казвам какви фуги има в ъглите
А сега започва да го ползва

Иначе аз и колегите правим дървена от тройно слепени профили.Нещо такова.
вътре:

вън:

Иначе аз и колегите правим дървена от тройно слепени профили.Нещо такова.
вътре:
вън:

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Просто от любопитство да питам.С какви механизми бяха:G.U.,SIGENIA ,MACOmuerter написа: За 15 години в този бранш,сьм работил 1 пьт с изтински профили шуко.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе Митев,моята каква е? 

- veselin spasow
- научил се да хвърля
колегата е прав за алуминия може би най-добрия и стабилен вариант комбинация термо ал ЕЛВИАЛ 5400 с обков за ПВЦ РОТО или GU сбит на ъглонабивна машина /не със сглобки/и след това боядисан прахово по РАЛ или Декор /имитация на дърво/няма фуги няма теч и е вечно след 10 години мога да го сваля и да го боядисам бенбян ако ми омръзне
,дървото е добро на скъпо и трудно за поддръжка

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
- veselin spasow
- научил се да хвърля
серията е 5600 свс 4600 на Елвиал 

90те отдавна минахаveselin spasow написа:дървото е добро но скъпо и трудно за поддръжка

Последно промяна от dekata на Сря Сеп 30, 2009 6:43 pm, променено общо 1 път.
- veselin spasow
- научил се да хвърля
поне не ръждясват винтовете или пироните на държачите