Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос за пръчка
Модератор: sapuna
Въпрос за пръчка
Здравейте колеги,имам едно малко питане.Значи,преди 2-3 години си купих 2 телескопа Formax Wega 3м акция 100-300.Сега съм решил да взема още 2-3 обаче не намерих никъде,нито в нета нито по магазините.Моля ако някой знае случайно къде се продават такива пръчки да пише.Предварително благодаря 

Re: Въпрос за пръчка
пусни си една тема и в купува/продава.може някой да има такива за продан.пък и там повече народ влиза
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- Добата©
- разбира нещата
абе досега си играх да търся в гугъл ма нещо немога да са сета името на склада в пловдив буилт 2000 беше нещо ама
някои ако са сеща да каже там имат доста асортимент на формакс

Предпочитам чисто нови да си ги купя.donky написа:пусни си една тема и в купува/продава.може някой да има такива за продан.пък и там повече народ влиза
В Булит 2000 и аз гледах но точно тази пръчка я няма,иначе мерси за търсенето !rsvd написа:абе досега си играх да търся в гугъл ма нещо немога да са сета името на склада в пловдив буилт 2000 беше нещо аманякои ако са сеща да каже там имат доста асортимент на формакс
-
- учете се от него
Ето тук:som4o написа:Здравейте колеги,имам едно малко питане.Значи,преди 2-3 години си купих 2 телескопа Formax Wega 3м акция 100-300.Сега съм решил да взема още 2-3 обаче не намерих никъде,нито в нета нито по магазините.Моля ако някой знае случайно къде се продават такива пръчки да пише.Предварително благодаря
http://soto.superhosting.bg/~bulit200/?type=1&cat=4

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако искаш утре мога да отида да проверя на място тъй като това което е на сайта не е актуално.Ако намеря нещо ще ти пиша ЛС 

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Бачо мерси много,за съжаление няма 3 м(само 3.60 и 3.90).Има друг модел с акция 100-200.
Предварително ти благодаря !ivcho79 написа:Ако искаш утре мога да отида да проверя на място тъй като това което е на сайта не е актуално.Ако намеря нещо ще ти пиша ЛС