Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

За попера.
Модератор: sestrata
Re: За попера.
каде могат да се намерят такива куки (вмц) във варна, редовно се оглеждам за малки тройчици но такива никаде не сам виждал, Попаднах на едни много добри за воблери на оунър но на зверската цена от 80 ст пачрето
кьоркефали
Някой ползвал ли е този попер на river to sea

Имам такъв и се чудя дали да упорствам с него или не става. Интересното, е че като го хвърля във водата и в покой стои почти прав а не лежи на водата като воблер, другите така ли са? Благодаря предварително

Имам такъв и се чудя дали да упорствам с него или не става. Интересното, е че като го хвърля във водата и в покой стои почти прав а не лежи на водата като воблер, другите така ли са? Благодаря предварително
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Нямам го, но като го гледам не е лош. Колко е голям?
65мм, 7гр. Пак да попитам когато попера е в покой в какво полужение стои във водата?
-
- вече хвърля и на тежко
Да !koi4a написа:Някой ползвал ли е този попер на river to sea
Да упорствай, става !Имам такъв и се чудя дали да упорствам с него или не става.
Това че ,,във водата и в покой стои почти прав а не лежи на водата като воблер,,Интересното, е че като го хвърля във водата и в покой стои почти прав а не лежи на водата като воблер, другите така ли са?

Задно утежнените модели заемат такова положение в покой, но затова пък летят на по-голяма дистанция.
Успех !
.........!
Благодаря за отговорите.