Крадлив народ !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

gromost
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Крадлив народ !

Мнение от gromost »

И аз да кажа на мен какво ми се случи.Явно не вземат само на суша ,ами и под вода....Бях за кая на Черноморец-Варна и със спусната и работеща тежка котва,гледам лодката дрейфа -вадя въжето няма котва ,няма шегел-НИЩО -само въже.
Дано да я ползват-да са живи и здрави. :DГашата на въжето беше здрава /не беше срязана/
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Направо мене ме хваща срам, защото тези крадливи колеги са от Бургас и региона, и както каза колегата Булти, това са хора от форума които само четат без да пишат и нямат аватар.
Изображениеима ли комат кучета много
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Рано или късно тези чешити ще си намерят майстора.Да се молчт да не сме с харпун в ръка :axe:
gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo26 »

Във Варна колегите преди имаха подобен проблем,системно разбиваха колите на харпунджиите и ги ограбваха.Бяха се организирали и имаше май бити и е...ни :ANAL:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

:D :D :D ....ха-ха-ха ...ако някой тогава си е имал работа с Пипинчо....ма хич не му завиждам :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Нямам нищо против да се включа и аз в разговора с крадците.
Пашата обича смелите.
greenpeace
новобранец
новобранец

Мнение от greenpeace »

аз сам начинаещ и тепарва ще се пускам с харпуна ама като чета кви набези направо страх ме фаща аз едва си сабрах оборудване а ковидя някои такав трябва да го закачам зад колата !!! А повече никаде сам ...........
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Е нема да ги стигнем скоро...европейците.............
Защо ли ?!?
1994г. При едно пътуване в Австрия спряхме на една бензиностанция със ресторант,снекбар, и еврокенеф със душкабини и пр.
Колегата си забрави на мивката златен пръстен 22гр-семейна реликва. Усети се на 50км. от там. Върнахме се с абсалютната сигурност че няма да го намерим . И ебати изненадата - повече от час никой не го беше пипнал, пръстена си стоеше на мивката а наоколо хора си се мият,бръснат..............е нема да ги стигнем ..................щом тук още се крадът торби и гуменки.....................
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

ники1 написа:Е нема да ги стигнем скоро...европейците.............
Защо ли ?!?
1994г. При едно пътуване в Австрия спряхме на една бензиностанция със ресторант,снекбар, и
еврокенеф със душкабини и пр.
Колегата си забрави на мивката златен пръстен 22гр-семейна реликва. Усети се на 50км. от там. Върнахме се с абсалютната сигурност че няма да го намерим . И ебати изненадата - повече от час никой не го беше пипнал, пръстена си стоеше на мивката а наоколо хора си се мият,бръснат..............е нема да ги стигнем ..................щом тук още се крадът торби и гуменки.....................

Европа си е стария континент,хората са с култура -почтенност-съзнание.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
tass
новобранец
новобранец

Мнение от tass »

E, това с котвата под вода беше велико! Евала, колега, дано не ми свият мотора в движение! Иначе, ставам сутринта да си нагледам дънните... да, ама не!!! Нейсе, поднових си инвентара, ама е много гадно на душата!!! Абе пълно е с педераси / без "т" /!!! Иди, че се гордей, че си българче!
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

На Паша дере(Варненско)когато карах полско фиатче,до лешниковата гора,която се ползва най-често за паркинг ми задигнаха докато съм далдисвал Всички инструменти събирани с години,понеже таратайката беше постояннно в ремонт и движение,резервната гума дето не става за никакъфф чеп и Акумулатора,като бяха отрязали кабелите до дъно.С помощта на телове събирани от брега съм правил импровизиран кабел,докато се чудех на кое дърво да се кача да хване тъпия мобифон сигнал да извикам някой.Нито беше сезон лято да кажеш нито има от кой да потърсиш помощ.едвам набарах обхват 1999 беше все пак.И продължават системно да крадат там.Остава да се крие харпунджийския сак с ръчна граната с изваден шплент отдолу.А са го дигнали,а са оцветили с ''графити'' скалите.И под водата ще се чуе че те крадат. :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Май няма някой който да не-е пострадал от тая зган крадлива аз лично съм пострадал най малко 5 пъти понеже имах една рздрънкана лада 5ца която се отваряше с поглед и заради това съм го ял това дърво по водоемите .Такова едно преживяване може да накара човек да се побърка и да направи много глупости за който и той не-е подозирал че може .
И може да ви кажа че едно 99 % от тия тараши са от мургавелници.Икато казвам това не си измислям понеже знам за едни кюнци дет им излезнаха числата от ТоТото .едни мой познати дето често ходим за риба отишли на един водоем тука близо до София миналото лято на палатка и както му е реда пуснали дънните опънали софрата и се почнала една рибарска :drinkers: лакърдия та знаели се......НО (винаги има едно НО)се натряскали и заспали по сред бял ден по техни думи имало и друго рибари на гьола ама не били близо та общо взето може да се каже че са били сами ,и както може да се сетите главните герой били две джипсита който пасели крави или некъв добитак там нашите момчета докат били на масата си говорили с единия апаш за тва онова даже го черпили бира ,а другия буклук пазел добичетата . Та тея отайки издебнали пичовете да се наквасат и пристъпили в деиствие и понеже са си тъпи не са взели скъпите въдици а са отмъкнали маратонките на Ицката понеже бил наджапал и ги закачил на две клончета да съхнак ,доколкото знам не са успяли да вземат нищо друго можеби понеже са се уплашили или незнам кво си .но кво става после бандата се посвестила и понеже свършила бирада Ицката решил да запали колата и до близкото село за провизий ,да да ама не тука маратонки там маратонки ама ЧЕП,греда .Както и да е жаждата надделяла и тръгнал бос и както си кара по къра що да види црън кюнец с бели маратонки ока по кравите и гази из говната .Ицката набил кучките загледал се и си познал найковете не за друго а щото той носи 45номер и манго шляпал с два номера по големи маратонки . фанал го гръцмуня и в багажника ,айде обратно при компанията и чолав чолав и в главата лилав :axe: :axe: .после го завели в близката гора съблекли го чистак гол пак токати по кухарката и го пуснали като му земали дрехите турили ги в дин плик два камъка вътре и на дъното на гьола . Бас ловя че не се е сещал и да се обърне толко бързо е издрапал през храсталаците само и само да не яде повече бой .Незнам само как не са решили да го топнат във водата с главата надолу ,кат знам колко са луди глави направо късмет е извадил. Абе то човек да се смее ли да плаче ли незнам ама напълно ги оправдавам за тая измет само кютек :axe:
така че рано или късно има възмездие и тея дет четат и в главата им се въртят вредни мисли да знаяят че и на тех ще им излезе късмета някой ден и то без да очакват ще им падне гръм в паницата !!!А ако потърпевшия е колега харпунджия може и с трето око да се здобият .

Айде стига толко клетви че направо ми се повръща кат се сетя колко ме е боляло като си видя колата разбита , не че кой знае кво са ми взели ама чувството е отвратително :smt013 :smt013 :smt013
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”