Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ЗАРГАН - 2009г
Колеги,скоро бях по морето и мога да ви кажа от опит,че скапаните червеи ги "подмладявах" с по две парчета изкуствен вердевас по около 3-4 см.Нанизвах скапан червей на куката по стеблото, а отдолу го" подпирах" с две парчета изкуствен вердевас по около 4 см.Резултатът хич не беше лош.Неволята учи.Pomatomus Saltatrix написа:Въпросното количество заргани може да бъде уловено и с една доза червеи.
-
- новобранец
от снощи

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Тая човка да не е от босфора?Малък ама вече знае написа:от снощи http://storage3.album.bg/dbe/%D1%8F%D0% ... 058457.jpg

-
- учете се от него
Още по на запад и по на юг 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Колега май си снимал мене,твята не беше ли тази:Малък ама вече знае написа:от снощи http://storage3.album.bg/dbe/%D1%8F%D0% ... 058457.jpg

Сигурно е от някаде на юг от бургас

Последно промяна от fokobg на Сря Сеп 30, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мхм,сигОрно
аман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка
) му е*****е майката на тоя наш език.извинявам се за спама 

Качествени чепарета Borkata

Колега сигурно от бързината съм объркал буквите за което се извинявам но понеже съм на работа и гледам да пиша бързоBorisK написа:мхм,сигОрноаман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка
но все пак сме във форума да си споделяме за риболова а не да си наблюдаваме правописните грешки
Днес (след работа) от 17.25 до 18.40, на мостчето на Дружба, море тепсия, съвсем леко набръздено - ГОЛЯМ ШЛЕМ...грам удар няма...като гледах и колегите отстрани, и те бяха стигнали до максималната победа в бриджа 

0885022272 / 0885897615
- 1000n
- разбира нещата
Аз пък въобще не разбрах къде е правописната грешка.fokobg написа:Колега сигурно от бързината съм объркал буквите за което се извинявам но понеже съм на работа и гледам да пиша бързоBorisK написа:мхм,сигОрноаман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка
но все пак сме във форума да си споделяме за риболова а не да си наблюдаваме правописните грешки

днес на Дружба от 6 до 8 2 заргани,като едната съм я затралил без да искам,и една откачена-естествено рекордно голяма
В 8ч обачее ме заболяха бъбреците от вятъра,и айде беж на работа.Утре ще си отмъстя за днешната несполука
гледам само че утре вятъра ще е кофти,от североизток,дано да не вдигне вълна 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Борка,понеже съм длъжен да чета "псолютно" всичко поне в " Морския ",BorisK написа:мхм,сигОрноаман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка
и аз в бързината греша с някоя буква.
Да не превръщаме това в проблем брато.
Е,има и бисери наистина,но гледаме да вкараме хората в "коловоза".
Мен ме радва,че повече почват да споделят риболова си,а не само да консумират инфото от тука.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на вълнолома от 06 до 09 часа - два заргана и два големи гюмюша
- андрей дончев
- новобранец
Днес на Болата от 06,30 до 11,00 трима човека бяхме-хванахме по 10-тина,повечето дребни.Морето беше тепсия,водата като сълза,но уви