ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от Стефан Добрев »

Pomatomus Saltatrix написа:Въпросното количество заргани може да бъде уловено и с една доза червеи.
Колеги,скоро бях по морето и мога да ви кажа от опит,че скапаните червеи ги "подмладявах" с по две парчета изкуствен вердевас по около 3-4 см.Нанизвах скапан червей на куката по стеблото, а отдолу го" подпирах" с две парчета изкуствен вердевас по около 4 см.Резултатът хич не беше лош.Неволята учи.
Малък ама вече знае
новобранец
новобранец

Мнение от Малък ама вече знае »

от снощи
Изображение
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

:lol: :lol: :lol:
Penev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Penev »

Малък ама вече знае написа:от снощи http://storage3.album.bg/dbe/%D1%8F%D0% ... 058457.jpg
Тая човка да не е от босфора? :wink: :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Още по на запад и по на юг :lol:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Малък ама вече знае написа:от снощи http://storage3.album.bg/dbe/%D1%8F%D0% ... 058457.jpg
Колега май си снимал мене,твята не беше ли тази:

Изображение
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Сигурно е от някаде на юг от бургас :D :D :D
Последно промяна от fokobg на Сря Сеп 30, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

мхм,сигОрно :wink: аман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка :wink: ) му е*****е майката на тоя наш език.извинявам се за спама :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

BorisK написа:мхм,сигОрно :wink: аман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка :wink: ) му е*****е майката на тоя наш език.извинявам се за спама :drinkers:
Колега сигурно от бързината съм объркал буквите за което се извинявам но понеже съм на работа и гледам да пиша бързо
но все пак сме във форума да си споделяме за риболова а не да си наблюдаваме правописните грешки
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес (след работа) от 17.25 до 18.40, на мостчето на Дружба, море тепсия, съвсем леко набръздено - ГОЛЯМ ШЛЕМ...грам удар няма...като гледах и колегите отстрани, и те бяха стигнали до максималната победа в бриджа :(
0885022272 / 0885897615
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

fokobg написа:
BorisK написа:мхм,сигОрно :wink: аман бе момчета, аз не,че съм изтъкнат лингвист ама постоянно се старая такива груби грешки да не допускам.между другото правят ужасно впечатление такива елементарни правописни грешки.уж всеки се кара като някой неволно започне да пише на латиница а от друга страна зорлян( между другото прекрасна БГ думичка :wink: ) му е*****е майката на тоя наш език.извинявам се за спама :drinkers:
Колега сигурно от бързината съм объркал буквите за което се извинявам но понеже съм на работа и гледам да пиша бързо
но все пак сме във форума да си споделяме за риболова а не да си наблюдаваме правописните грешки
Аз пък въобще не разбрах къде е правописната грешка. :roll: Сигурно се пише с "У". :roll:
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

днес на Дружба от 6 до 8 2 заргани,като едната съм я затралил без да искам,и една откачена-естествено рекордно голяма :lol: В 8ч обачее ме заболяха бъбреците от вятъра,и айде беж на работа.Утре ще си отмъстя за днешната несполука :axe: гледам само че утре вятъра ще е кофти,от североизток,дано да не вдигне вълна :rolleyes:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Борка,понеже съм длъжен да чета "псолютно" всичко поне в " Морския ",
и аз в бързината греша с някоя буква.
Да не превръщаме това в проблем брато.
Е,има и бисери наистина,но гледаме да вкараме хората в "коловоза".

Мен ме радва,че повече почват да споделят риболова си,а не само да консумират инфото от тука.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
rosssyy
новобранец
новобранец

Мнение от rosssyy »

Днес на вълнолома от 06 до 09 часа - два заргана и два големи гюмюша
Аватар
андрей дончев
новобранец
новобранец

Мнение от андрей дончев »

Днес на Болата от 06,30 до 11,00 трима човека бяхме-хванахме по 10-тина,повечето дребни.Морето беше тепсия,водата като сълза,но уви :D
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”