Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Без такса на Генерал Киселово и Одринци
Модератор: dantho.mihov
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Без такса на Генерал Киселово и Одринци
Колеги оня ден баща ми беше на Генерал Киселово, след като си платили по 10 кинта дошли хората от ИАРА Варна и им казали, че вече няма да се плаща на тъпите арендатори поради изтичане на договорите..познайте какво открили когато слънцето се извило да пече от другата им страна ..целият язовир Генерал Киселово бил пълен с мрежи (ама наистина като за последно)...мамицата им частници...и концесионери..
Това беше от мен, кратка новина за хора, които евентуално ще отидат и ще си платят
Това беше от мен, кратка новина за хора, които евентуално ще отидат и ще си платят

Re: Без такса на Генерал Киселово и Одринци
това киселово каде се намира по точно 

Риби .... Риби ......рибииии
-
- ще става разбирач
Благодаря за информацията. Ген. Киселово е хубав язовир и заслужава по-добра съдба и по-съвестен арендатор.
2 въпроса:
- ИАРА събраха ли му мрежите?
- баща ти хвана ли нещо?
2 въпроса:
- ИАРА събраха ли му мрежите?
- баща ти хвана ли нещо?
-
- и господ не е толокова добър
По-полека с псувните, водоема до колкото разбирам е под аренда.След като изтиче договора собственика е в правото да си вземе рибата, той е купувал, хранил и си е негова.Единствено няма право да го прави ако водоема е свободен,но разрешен за стопански риболов.Затова няма смисъл от убиди, тука във форума има доста колеги(частници,арендатори) и ще ги обидиш.Гошко написа:Колеги оня ден баща ми беше на Генерал Киселово, след като си платили по 10 кинта дошли хората от ИАРА Варна и им казали, че вече няма да се плаща на тъпите арендатори поради изтичане на договорите..познайте какво открили когато слънцето се извило да пече от другата им страна ..целият язовир Генерал Киселово бил пълен с мрежи (ама наистина като за последно)...мамицата им частници...и концесионери..

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Има ли новини около тези два язовира?
-
- новобранец
До колкото чух от слухове яз.Одринци щял да си сменя собственика,не му знам името но се говори,че щял да започва да зарибява с шаран,бяла риба за др незнам.Пак казавам това са слухове