Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

Колко са рибарските магазини в Бургас
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Колко са рибарските магазини в Бургас
Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя, колко има в Бургас...????
В Краставицата - 9 , в центъра 5 , Изгрев 1 или 2 , Меден рудник 2... плюс - минус 1 или 2 ...та общо за Бургас са около 20 според мен...

В Краставицата - 9 , в центъра 5 , Изгрев 1 или 2 , Меден рудник 2... плюс - минус 1 или 2 ...та общо за Бургас са около 20 според мен...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Колко са рибарските магазини в Бургас
Сега чак прочетох това ама...аре да те светна, Баткаbatmilen написа:Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя..........
Ония ден дето му викаш...... не помня за кво сме разговаряли по телефона и ако дори да сме го направили - такова нещо не мога да кажа, ...дрън...дрън.....дърт интриганте

..............навремето за такива пунтове биехме табани

п.с. Друг е въпроса, че ако във Бургас рибарските магазини станат 50, то във Варна ще са 150.
Батката си няма друга работа и се точи пак за конфронтация Север - Юг .
Таз игра я знам ...а и сме я играли вече.
Дай нещо свежо, Батка не така

Калканчо тва , мойто момче е 150ия опит на Бати ти да се скараме пак .... голям е мискинин е да знайш - в превод т'ва значи "дърта ку_ _ _" което не за пред хората да го напиша цялотоkalkan4o написа:Глуости как ще са 150.....

2 пъти отивам в Бургаса-града....той ми са крий кат'лисунгер - 'се зает или уморен

... от 'ко си уморен ...ве...айооооо..... тез големи риби , дет' ги 'фана да не си ги дърпал кат'бурлак по ряката ...чи си ми измореничък

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Re: Колко са рибарските магазини в Бургас
durumov написа:Сега чак прочетох това ама...аре да те светна, Баткаbatmilen написа:Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя..........
Ония ден дето му викаш...... не помня за кво сме разговаряли по телефона и ако дори да сме го направили - такова нещо не мога да кажа, ...дрън...дрън.....дърт интриганте![]()
![]()
ай'сега как я наместваш ама....
..............навремето за такива пунтове биехме табани![]()
![]()
![]()
п.с. Друг е въпроса, че ако във Бургас рибарските магазини станат 50, то във Варна ще са 150.
Батката си няма друга работа и се точи пак за конфронтация Север - Юг .
Таз игра я знам ...а и сме я играли вече.
Дай нещо свежо, Батка не така
Калканчо тва , мойто момче е 150ия опит на Бати ти да се скараме пак .... голям е мискинин е да знайш - в превод т'ва значи "дърта ку_ _ _" което не за пред хората да го напиша цялотоkalkan4o написа:Глуости как ще са 150.....![]()
![]()
![]()
2 пъти отивам в Бургаса-града....той ми са крий кат'лисунгер - 'се зает или уморен![]()
... от 'ко си уморен ...ве...айооооо..... тез големи риби , дет' ги 'фана да не си ги дърпал кат'бурлак по ряката ...чи си ми измореничък![]()
![]()
мушмурок такъв
Чак сега прочетох как ги е накъдрил пак БЛАГИЯ ДУРУМИЙ........бря бря кога зе че го фана пипката горкия, тя старческата деменция не повтаря...

Забрави дъртото магаре, га ми ревеше на уше, че има 150 магазина във Варна а черви няма...а ако има са за богоизбрани...
Па после ела ме посрешни в Бургас...ще го посрешна аз с английска сол и газирана вода...белким като се поо...се поочисти от задни мисли мискинина...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дименсията "150 магазина" в говорно обръщение на жаргон ни'значи точно, че във Варна има 150 такива....... бре.... Баткааааа
Мен 'ма хванала пипката.. ...ко'съм бил съм казал.......
Ти кат чуеш цифра да се употребява и айде сега да 'земем да ги броим един по един заради тебе......понеже си по точността....Така ли да го разбирам ????
Ама разбирам ги аз колегите от Бургас прекрасно, че те повече са изнервени заради липса на червей и заради намалени бройки и не само .... качеството на стоката хич гу'няма ...
Абе знам и Батката.... ко'иска да'чуй........ репликата:
"...отидох на 150 километра и риба не фанах" ... и после да наточи показалец.....
....п.с. но не вярвам да стане така щото са обичкаме с него

Мен 'ма хванала пипката.. ...ко'съм бил съм казал.......
Ти кат чуеш цифра да се употребява и айде сега да 'земем да ги броим един по един заради тебе......понеже си по точността....Така ли да го разбирам ????
Ама разбирам ги аз колегите от Бургас прекрасно, че те повече са изнервени заради липса на червей и заради намалени бройки и не само .... качеството на стоката хич гу'няма ...

Абе знам и Батката.... ко'иска да'чуй........ репликата:
"...отидох на 150 километра и риба не фанах" ... и после да наточи показалец.....

....п.с. но не вярвам да стане така щото са обичкаме с него

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аууууууууууу....от глад умирам
Едни яки мои хора тръгнаха днес за Варвара - ко'ши направят ще видим.... кат'видях що червеи-10ки дози на човек се накупиха - ще я избият 'сичксата....аре Наслука !!!

Едни яки мои хора тръгнаха днес за Варвара - ко'ши направят ще видим.... кат'видях що червеи-10ки дози на човек се накупиха - ще я избият 'сичксата....аре Наслука !!!
Последно промяна от durumov на Пет Ное 10, 2006 5:13 pm, променено общо 1 път.