Колко са рибарските магазини в Бургас

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Колко са рибарските магазини в Бургас

Мнение от batmilen »

Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя, колко има в Бургас...???? :wink:

В Краставицата - 9 , в центъра 5 , Изгрев 1 или 2 , Меден рудник 2... плюс - минус 1 или 2 ...та общо за Бургас са около 20 според мен... :wink:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Глуости как ще са 150?По мое мнение не надвишават 50.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе и на мен ми се видяха множко...ама НАЛИ СИ ВЕРВАМЕ... :wink:
Аватар
lubosat
новобранец
новобранец

Мнение от lubosat »

Aз,мисля че магазините в Варна са около 40-50 на брой не повече :D
MASTA
новобранец
новобранец

Мнение от MASTA »

центара около 8 в М Рудник поне 3
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Колко са рибарските магазини в Бургас

Мнение от durumov »

batmilen написа:Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя..........
Сега чак прочетох това ама...аре да те светна, Батка
Ония ден дето му викаш...... не помня за кво сме разговаряли по телефона и ако дори да сме го направили - такова нещо не мога да кажа, ...дрън...дрън.....дърт интриганте :lol: :lol: :lol: ай'сега как я наместваш ама....
..............навремето за такива пунтове биехме табани :lol: :lol: :lol:
п.с. Друг е въпроса, че ако във Бургас рибарските магазини станат 50, то във Варна ще са 150.
Батката си няма друга работа и се точи пак за конфронтация Север - Юг .
Таз игра я знам ...а и сме я играли вече.
Дай нещо свежо, Батка не така :wink:
kalkan4o написа:Глуости как ще са 150.....
Калканчо тва , мойто момче е 150ия опит на Бати ти да се скараме пак .... голям е мискинин е да знайш - в превод т'ва значи "дърта ку_ _ _" което не за пред хората да го напиша цялото :lol: :lol: :lol:
2 пъти отивам в Бургаса-града....той ми са крий кат'лисунгер - 'се зает или уморен :wink:
... от 'ко си уморен ...ве...айооооо..... тез големи риби , дет' ги 'фана да не си ги дърпал кат'бурлак по ряката ...чи си ми измореничък :lol: :lol: :lol: мушмурок такъв :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Колко са рибарските магазини в Бургас

Мнение от batmilen »

durumov написа:
batmilen написа:Оня ден Дурумчо в разговор по телефона ми подхвърли, че във Варна рибарските магазини били 150, малко ми се видя надута цифрата...взех да броя..........
Сега чак прочетох това ама...аре да те светна, Батка
Ония ден дето му викаш...... не помня за кво сме разговаряли по телефона и ако дори да сме го направили - такова нещо не мога да кажа, ...дрън...дрън.....дърт интриганте :lol: :lol: :lol: ай'сега как я наместваш ама....
..............навремето за такива пунтове биехме табани :lol: :lol: :lol:
п.с. Друг е въпроса, че ако във Бургас рибарските магазини станат 50, то във Варна ще са 150.
Батката си няма друга работа и се точи пак за конфронтация Север - Юг .
Таз игра я знам ...а и сме я играли вече.
Дай нещо свежо, Батка не така :wink:
kalkan4o написа:Глуости как ще са 150.....
Калканчо тва , мойто момче е 150ия опит на Бати ти да се скараме пак .... голям е мискинин е да знайш - в превод т'ва значи "дърта ку_ _ _" което не за пред хората да го напиша цялото :lol: :lol: :lol:
2 пъти отивам в Бургаса-града....той ми са крий кат'лисунгер - 'се зает или уморен :wink:
... от 'ко си уморен ...ве...айооооо..... тез големи риби , дет' ги 'фана да не си ги дърпал кат'бурлак по ряката ...чи си ми измореничък :lol: :lol: :lol: мушмурок такъв :wink:

Чак сега прочетох как ги е накъдрил пак БЛАГИЯ ДУРУМИЙ........бря бря кога зе че го фана пипката горкия, тя старческата деменция не повтаря... :lol:

Забрави дъртото магаре, га ми ревеше на уше, че има 150 магазина във Варна а черви няма...а ако има са за богоизбрани...

Па после ела ме посрешни в Бургас...ще го посрешна аз с английска сол и газирана вода...белким като се поо...се поочисти от задни мисли мискинина... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Дименсията "150 магазина" в говорно обръщение на жаргон ни'значи точно, че във Варна има 150 такива....... бре.... Баткааааа :lol: :lol: :lol:

Мен 'ма хванала пипката.. ...ко'съм бил съм казал.......
Ти кат чуеш цифра да се употребява и айде сега да 'земем да ги броим един по един заради тебе......понеже си по точността....Така ли да го разбирам ????

Ама разбирам ги аз колегите от Бургас прекрасно, че те повече са изнервени заради липса на червей и заради намалени бройки и не само .... качеството на стоката хич гу'няма ... :!:

Абе знам и Батката.... ко'иска да'чуй........ репликата:
"...отидох на 150 километра и риба не фанах" ... и после да наточи показалец.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....п.с. но не вярвам да стане така щото са обичкаме с него :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благия ми той Дурумий...Морски вълк...в овча кожа...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Аууууууууууу....от глад умирам :lol: :lol: :lol:

Едни яки мои хора тръгнаха днес за Варвара - ко'ши направят ще видим.... кат'видях що червеи-10ки дози на човек се накупиха - ще я избият 'сичксата....аре Наслука !!!
Последно промяна от durumov на Пет Ное 10, 2006 5:13 pm, променено общо 1 път.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ето и първата риба...която хвагаха на ЮГ...хахахаха... :lol:

А ето и втората... :wink:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”