Дограма!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дограма!!!

Мнение от milo69 »

гледам че се е завихрил спор алуминий/pvc/дърво в което няма лошо,със сигурност ще е от полза да се чуят различни мнения...мен обаче в момента ме вълнува марка pvc :D много благодаря на колегата Иванов за изключително полезната информация...за Кьомерлинг знаех че е най-добра ама идва доста скъпичка, явно има защо...вчера гледах и Шуко, хареса ми ...вдигнах едно прозорче Профилинк и едно Шуко...разлика в теглото - поне 1 към 3...обаче г-н Иванов говори за Шуко-менте...е как да разбера тази фирма с кое Шуко работи, нормално ли е това което искам с Шуко да е малко по-скъпо от същото изработено с Трокал и Века /фирмата работи и с тях/...предложиха ми и вместо Ка-стъкло някакво 4-ри сезона,което било по-добро...ма стъклото ще го мисля после...е такива въпроси ме вълнуват :D иначе си знам че е най-важно каква ще я свършат майсторите...като чуя думата майстор и потръпвам...не знам защо... :lol:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

milo69 написа:...предложиха ми и вместо Ка-стъкло някакво 4-ри сезона,което било по-добро...ма стъклото ще го мисля после...:
Куатро стаджони - няма такава бира ! :wink:

Ка стъкло :

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2299

:wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

takezo написа:
milo69 написа:...предложиха ми и вместо Ка-стъкло някакво 4-ри сезона,което било по-добро...ма стъклото ще го мисля после...:
Куатро стаджони - няма такава бира ! :wink:

Ка стъкло :

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2299

:wink:
как няма бе човек :D едни диплянки ми разсистваха :lol:
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Гледам си от Пловдив.Виж тук http://www.alu-plastbg.com/bg/content/d ... st.html.Аз съм с Шуко и Лятев ЕООД ми го монтираха.Много съм доволен от момчетата в Карлово :wink:

Не искам да правя излишна реклама,но това е мнение на капацитет:
Павел Иванов написа:
Дека , Алупласт са си фирма с традиции и предлаганото от тях Шуко си се прави както трябва и е каквото трябва !
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:... ,шибнах едно тарикатски виолетово КА ...
Сорри Бовски , не чета форуми от типа на "Майстор Тричко" или "Направи си сам" ама сигурен ли си че знаеш какво е КА ( нискоемисионно стъкло ) и къде точно го предлагат във виолетово :wink:

krasalumin написа:колега ако не разполагаш сас средства слагай ПВЦ...
Ще изчакам още две три мнения като твоето или примерно понеделник вечер и ще поръся мозък баш по темата алуминиева дограма .
krasalumin написа:...имаи предвид ,че профила е 10 % от дограмата ...
Това е едно от малкото ценни неща казани по темата ! Твърдо съм за точно на това да се обърне внимание ! Друг е въпроса за чий ти е примерно троен стъклопакет освен ако не живееш на бул. "България" в Софето примерно :wink:

Сорри takezo , има и такова стъкло "куатро стажоне" . По друг начин стои въпроса че това е фасадно стъкло ( разбирай окачена или скачена , еле па структурна фасада :idea: ) и за у в къщи не е кой знае какво решение щото примерно .... абе за стъклата по-натам :wink:

Хората са измислили ISO 2001 и мерките за "пасивен дом" на наште ширини са - профил 60 - 70мм ( без значение от камерите :idea: ) ; стъклопакет 24мм. некво + КА стъкло ( в случаят съм длъжен да уметна че ако се вземе друго метализирано стъкло при стъклопакет в комбинация с КА такова не е надобре , ама ич :wink: ) , монтаж с котви ( не се използва от около петнайсетина години у нас ) или с дюбели със силиконово или ПВХ покритие а не метални за бърз монтаж :idea: На ПВХ дограма черна каса не се поставя :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

dekata написа:Гледам си от Пловдив.Виж тук http://www.alu-plastbg.com/bg/content/d ... st.html.Аз съм с Шуко и Лятев ЕООД ми го монтираха.Много съм доволен от момчетата в Карлово :wink:

Не искам да правя излишна реклама,но това е мнение на капацитет:
Павел Иванов написа:
Дека , Алупласт са си фирма с традиции и предлаганото от тях Шуко си се прави както трябва и е каквото трябва !
дааа гледам че имат офиси в Пловдив...ще намина да ги видя...
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

не съм имал избор за да ми го предлагат ,така си го докараха ,даже искаха да го връщат че май била объркана поръчката ,ма сус бре ,и за хола веднага поръчах от обърканите за да са еднакви ,после се оказа че цялата партида стъкла била за стъклопакети на някаква офис билдинг.
И сега всеки път като се прибирам се радвам максимално, като гледаш от долу целия блок кой в зелено ,кой в сиво ,кой в кафеникаво ,само АЗ в лила,на синьозеленикавия ми сайдинг пасна перфектно http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... an#p409245

направих теста със запалката не толкова за да знам КА ли е или не ,а за да видя да не е обърнато някое стъклопакетче ,и познай, две бяха обърнати :lol: ,абе за трите дограми,хол ,спалня,детска ,към 5000 ,лева ,добре ли е ?
имал дал , със изолацията ,дограмата,климатика ,компромиси не правя.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”