За хората,без които неможем !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: За хората,без които няма да сме в нета !!!

Мнение от krokibg »

Точно така,нека всеки който не е наясно да прочете и да се пазят от миндили.ако успеем да спестим някой лев на колега,пак е нещо :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Точно така,нека всеки който не е наясно да прочете и да се пазят от миндили...... :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
ако дадеш и точната РЕЦЕПТА....... :D :D :D :D
вьпроса е да им се виси на главата и да гледаш кво правят....аз сьм благословен с братчеда,че комп гений и ме оправя обикновено.а и има и нещо друго-то за това си плащаш ВЕДНЬЖ за майстор,че да видиш как се прави ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На моя лаптоп му изгоря дъното, искаха ми легално в сервиза 900лв.Каквото и да значи легално :twisted: Майстора ми каза, че на черно нов ще ми струва 600лв.Ами съгласих се накрая.Нправиха го тръгна и какво става, пускам един ден програмата да тествам компа, параметри и др. виждам , че процесора 1,6 максимум, предния беше до 2 и нещо, не се сещам вече.Отивам и ги питам, защо така.Те ми обясняват, че не сме имали уговорка с какъв процесор да бъде.А когато говорихме говорихме за същото дъно.Не е за разпрвяне. :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

snegk написа:На моя лаптоп му изгоря дъното, искаха ми легално в сервиза 900лв.Каквото и да значи легално :twisted: Майстора ми каза, че на черно нов ще ми струва 600лв.Ами съгласих се накрая.Нправиха го тръгна и какво става, пускам един ден програмата да тествам компа, параметри и др. виждам , че процесора 1,6 максимум, предния беше до 2 и нещо, не се сещам вече.Отивам и ги питам, защо така.Те ми обясняват, че не сме имали уговорка с какъв процесор да бъде.А когато говорихме говорихме за същото дъно.Не е за разпрвяне. :twisted: :twisted:
Така е Илия ,за всяко дъно си има процесори!Затова се прави добра конфигурация,да си паснат дъно с процесор и да работи на оптимална честота.А пък с Рам паметите какъв ташак става,всеки слага кото му падне,а дали е съвместиво и каква скорост на четене и запис се постига,не гледа,важното като видиш 2 гига примерно и да се кефиш,но,че при дуал DDR 512 мегабайта работи по-бързо,кой ти гледа!!!Заводско всичко е оптимално дето се вика,след това побългареното зависи от майстора :lol:
А сега де? :roll:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами Любчо,ти си си виновен.Трябваше първо тук да пробваш,а ако няма препоръка-при твоите приятели рибари.Между другото,да ме извинят колегите ако прозвучи като спам,посетих Езерово.Май бая си го изоставил откъм шаран и амур или греша?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

PREDATORst написа:... или има избили кондензатори в захранването
...или пък понякога само една прахосмукачка помага! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Колко мъка има по тоя свят божеееееееееее. Любо значи не знам как в Пловдив си попаднал на такива идиоти , щото по мои наблюдения в големите градове избягват да правят такива мушингии по простата причина , че конкуренцията е голяма.
Виж сега за Смолян ,на пример, мога да споделя доста случаи дето са се опитвали да ми смъкнат поне 10 кожи. Случаите са малко извън компютрите , но са в същият садомазо дух.
Колата почна да ми губи мощност и да ми забива муцуната като подам газ , но го правеше от време на време . Рекох да ида на диагностика и да видя кво ще рече компа . Закачи я майстора прицъка с мишката с 12 страници в час, без да гледа стойности и вика : - Щом не го прави постоянно не мога да кажа кво е колата ти е наред и докато не се развали напълно не мога да дефектирам. Викам му аз - Баце завършил съм двигатели виж кво става със свещите провери ги на стенда , сменял съм ги преди 15000 километра дай да видим как е искарата . Той : не е от тях няма кво да ги закачам не ти е чистен дебитомера и взе да го сваля. Разправям му аз , че съм го чистил , купил съм си спей за чистене на контактори и понеже само аз си знам по какви пепелаци карам , чистя си дебитомера на 2-3000 километра и сменям филтър на 4000 километра да ми е мирна главата. Не се чистело с такъв спрей , трябвало специален дъра бъра извади дебитомера пръсна го , даже не го изчака да изсъхне- много противопоказано и вика дай 25 кинта за диагностика и 10 кинта почистване . Не съм за десет кинта ама за тея пари си купих спрей и си чистехъ дебитомера 40 пъти заеби. Платих аз, смених си свещите и колата тръгна.
2 СЛУЧАЙ Дойде време да си сменям спирачните дискове отпред и накладки отпред и отзад и викам няма да се разкарвам до Пловдив , ще пробвам в друг сервиз в Смолян . Отивам там и му викам : Майсторе , колко ще ми вземеш за труд да ми смениш дисковете и два комплкта накладки. Оня вика ако си купиш частите от нас ще ти взема много малко за труд , ако си купиш частите от другаде труда е двойно. Викам му аз дай да видим всичко , части и труд ,колко парички ще станат. Влезнахме вътре , смета пловин час , рови се из нета и ми измисли цена за тринайсет годишната ми колица ни повече ни по-малко 250 кинта. Вика давай да я правим . Викам , братчет аз няма да си купувам нова кола бре ,искам само ремонтец нещо да завартим.
Еми частите били скъпи незнам кво, за работа ми взимал само 21, 60лв. Звъннах аз в Пловдив и ква цена ми дадоха мислите? 115 лева - части и работа + 2 години гаранция . ЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪде е Киро на кирия? Та така . Не че не мога и аз да си сменя всичко , ама първо по баирите тука нямам инструмент пъ гаража в Карлово дет е тъпкан инструмент , ми е далече. Второ ще загубя 2 пъти повече време от майстора дето всеки ден се занимава с това и нема да си троша ръцете за 20-30 кинта разлика . И трето ще си ги изкарам 2 пъти тея 30 кинта , за времето което ще загубя.
Та така , неволи потребителски. :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

А да кажа и аз.Карам колата на сервиз че нещо на завой щракаше а преди това бях сменил някаква част.Идва един прочут майстор тежък тежък хваща кормилото завъртя отук отам и казва мнение кормилна рейка 350 лева.Оттам бием си камшика и при един познат който сервиза му е далеч ама срам не срам при него.Влезе човека в канала взе един голям ключ затегна нещо а то се оказа някъкъв разхлабен болт и нещата заспаха.А оня жмульо 350 лева.Е такава ни е всичката работа ако мине номера мине.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

lz1igr написа:Ами Любчо,ти си си виновен.Трябваше първо тук да пробваш,а ако няма препоръка-при твоите приятели рибари.Между другото,да ме извинят колегите ако прозвучи като спам,посетих Езерово.Май бая си го изоставил откъм шаран и амур или греша?

Кога пак ще дойдеш,кажи ми да съм тук и да отидем двамата да ловим да видим имали риба иби няма.Амур няма много-гаранция но шаран,просто няма даго коментирам.едни могат да го хващат а други гледат.Ела и ми се обади предварително за да съм тук и ще направя показно за няколко часа сам да видиш колко шарана ще хвана и то само на леко/ перо/ !!! Също така ще дойдеш с мен да направим проверка на живарниците на хората и да видиш колко зарибител хващат - шаранчета и сомчета.Ако ги има,нали не си мислиш че аз съм ги снасял всяка пролет, а трябва да има майки които да ги хвърлят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе за занемаряването,просто нямам желание да се занимавам в момента,хиляди проблеми и безпаричие,много простотия от страна на рибарите и мръсотия до шия.Писна ми и нищо няма да барам до пролетта,ако ще да ловят в лайна до кръста - поздрав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Обърнах се на комунални услуги по пет пъти в месеца.Толкова простотия,лакомия и завист има в Българския рибар че няма защо да го умуваме.Дреме ми на дядовия,никой не съм канил да идва,но идват и едни хващат по няколко шарана и килограми каракуда а други гледат като бльонове.Това не е клетка от рибарника в Куртово конаре,където две риби да има,четири човека ще ги хванат.Навсякъде,из цяла България рибата недава или греша :idea: :idea: :idea: Има надумкани до горе водоеми на които също не дава - факт.И накрая,да си прочел някъде да съм пускал реклама :roll: няма и да прочетеш,ако на някой му се идва,той си идва и знае какво да прави и какво да очаква от язовира.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Aз искам да добавя че Vivatel /Vivacom/са тотални измамници,нестига че мобилния им нет е като простреляна патица ама и като ти изтече договора не искат да го прекратят и те разиграват само и само да цицат пари :twisted: :twisted:и така хем нямаш нет хем искат да им плащаш,пък и със съд ме заплашват. :finga:
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

sapuna написа:
PREDATORst написа:... или има избили кондензатори в захранването
...или пък понякога само една прахосмукачка помага! ;)
Ми прав си Сапуне,ама аз си мислех че всеки си го прави това,поне аз на всеки 6 месеца чистя машините в къщи че са 3 и им смазвам вентилаторите.Само лаптопа не съм отварял ама той е едва на 4 месеца
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Темата има резон, колеги ,но за да бъде изцяло полезна давайте имената на фирмите(адресите и т.н.) за да знаем останалите къде да не ходим на майстор :), иначе какво става: "един автосервиз", "една компютърна фирма"......, ами кой автосервиз, коя компютърна фирма - давайте пълната информация колеги, не се срамувайте :!:
Риболовец,а не рибар съм аз!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

rimohit написа:-Ами и той трябва да яде! :roll: :roll: :roll:
след като изхраних и изучих бая майстори и решение на проблеми нямат ,знаят само ,оооооооооооо дъното смяна, 200лева ,марш :twisted: а то кондензаторче за 10лева ,и....................... така до хлебарка в клавиатурата, почти ги няма старите майстори с,мултицети, осцилоскопи,поялници , а и мислим че проблема не е в тях а в производителите ,глобализираха и микронизираха всичко ,е заради нас де,демек пак ние сме виновни ,всеки месец нови игри с безумни изисквания ,е искам да я играя ,е няма ,купи нова техника и тогава ,ми ще купя,купих ,след 3 месеца познай ,пак така, това си е болест, и ние сме хипертонични вече ,а нашите деца генетично смазани, и за какво дадох 2700,за тъплоп, да си начеша егото ,познайте колко блурея съм изгледал ,1 :? и тези 4грам са ми като първия комп с 512 по производителност, а най ме дразни, е не тука напаво беснея ,що като пише 1 терабайт отчита 700гб ми пишете 700 педерастилища гнусни ,главата ми пулсира от вчера ,сега лежим и скимтим !

Вчера!!!обажда ми се майстора на колата с новината че съединителя не бил за мойта кола :shock: ,звъня в магазина,кво стана?,ми донеси го заедно със стария, аре от Обеля до Горубляне,за тези които не знаят това е горе долу Пловдив -Асеновград ,майстора :ма и вилката и болт си нещо ,аре гас обратно по магазини ,вилки нема некви тефлонови лагерници ,магазина в Люлин дето взех съединителя се опита да ме убеди че колата не ми била ДТИ а ДТ не била 98 коне а или 100 или 90 ,абе производителя Рено се е объркал нещо ,аре с тях до склада в центъра за смяна ,смениха го ,болт от Надежда,човека рено фана една кутия от рафта те тва ти е болта за твоя модел ,сигурен ли си ,Даааааааа 38 години с рена се занимавам ,аре в Горубляне ,съединителя да ,болта не :twisted: аре обратно.....и всичко това с ТАКСИ...................и накрая се прибирам да се преобличам и да тръгвам за срещата ,бре главата не слуша пулсира ушите също ,жената мери кръвното :shock: и...........са лежим!неам нерви
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
snegk

Мнение от snegk »

Поне с колата съм решил проблема.Мой приятел има сервиз, пита по телефона за части, скъпи, евтени, абе всичко.Обажда ми се на мене, пита кои да поръча.Идват за няколко часа и то с отстъпка и колата се прави.Иначе бая ядове брах навремето с форда, компютара не го разпознавал, модела и други простотии.Пълно е с бетери. :twisted: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Миналата зима имах проблем с амбриажната помпа на Еспейса.Закарах колата в сервиз на Рено,там ми обявиха цена 1169лв.и чакане около месец за нея/комплекта са две помпи/ и отделно труда.Чрез форума поисках помощ ,колега ми даде телефон на един човек от Благоевград ,който за една седмица ми я достави от Швейцария за цена 500лв,като влиза и цената на куриерската услуга.Та цялата интифа ми излезе 600 лв.Егати и стандарта,та ние сме по-баровци от швейцарците бе да го ева :D Моят съвет е-питайте поне на две места,искайте съвет от колеги от форума,не знаеш от кое храстче ще излезе зайче.А за да не пускам нова тема си позволявам да попитам-знаете ли някой ,който прави степенки и ролбани за коли.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”