Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Наглост по яз.Ал.Стамболийски...
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Наглост по яз.Ал.Стамболийски...
Ще се трогнат....от единия крачол в другия.
Миналата седмица говорих с колега от Троян - много свестен човек, с възможности. Събрали с приятели по 200 лв. за зарибителен материал. Мисля че за язовир Сопот ставаше дума. Отиват да пускат рибките, пускат ги а срещу тях пускат мрежи...
Говорил с някои си от ИАРА, обаче ефект нулев. Трябва Бойко и там да се намеси с голямата сопа 
Миналата седмица говорих с колега от Троян - много свестен човек, с възможности. Събрали с приятели по 200 лв. за зарибителен материал. Мисля че за язовир Сопот ставаше дума. Отиват да пускат рибките, пускат ги а срещу тях пускат мрежи...

ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Те рибата не могат да опазят от бракониери,сега ше се трогнат от една лодка във водата.Много голям оптимист трябва да си,ако смяташ ,че ИАРА ще дойдат да му изкарат яхтата от водата и ще му забранят със закон да влиза повече.
TICA FAN
- ninastefanina
- сериозен играч
Много гадно.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
При нас като минаха същите тея глупаци чак живарника ми излезе на брега със половината риба навун.Като минат винаги ги псувам на глас.А аз доста викам.Ама тях кво ги ебе.
И сум сигурен че тея хора са тук сред нас и четат.
И сум сигурен че тея хора са тук сред нас и четат.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- разбира нещата
Казах ли ви какво е решението-решението е че няма решение!
Подробностите съм ги писал в темата на achocarp ДОКОГА С ЧЕПАРЕТА ПО ПЯСЪЧНИК.....нека ачо да види и тук за какво става на въпрос за което имах предвид....колкото и умения и труд да положите с нищо няма да помогне!
Подробностите съм ги писал в темата на achocarp ДОКОГА С ЧЕПАРЕТА ПО ПЯСЪЧНИК.....нека ачо да види и тук за какво става на въпрос за което имах предвид....колкото и умения и труд да положите с нищо няма да помогне!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на Батак веднъж много ми стана смешно... отиваме на палатки 3 коли народ... Едвам си намерихме място...2-3 часа разтоварваме и разпъваме палатки, тенти и т.н. Междувременно гледам един плувкаджия на 30м от нас наджапал и си сложил столчето във водата /не беше чак толкова топло/ и една риба не хваща, но кисна през цялото време... Пускаме лодката на единственото свободно място под нас и на мин газ тръгваме... и като писна плувкаджията "Сакън плашите ми рибата!" коя риба, бе колега, от 3 часа една не си хванал - нали те гледам от горе... А той продължава: "Не, моля ви се, минете по-вляво" /през туфите с водорасли/... ОК, както кажеш... и след 2 мин 3 от въдиците им "зън-зън" и ги повлекох... Спрях, разплетох ги двете, но едната беше протрита... После му подарих една ролка шаранджийско влакно да си смени... Ама на другата сутрин - същата работа "Дай по-вляво!" и пак ги оплетохме... заради водораслите влакното им стоеше отгоре - но той не разбира това, ами си мисли, че ще му изгониме "рибата" от плувката... А на всичкото отгоре 2-ия ден хвана 1 костурче тамън като минахме...
Бавно движещата се лодка не плаши рибата - особено на по-големите язовири... Не оправдавайте "некълвиното" с лодките...
Бавно движещата се лодка не плаши рибата - особено на по-големите язовири... Не оправдавайте "некълвиното" с лодките...
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Да това си е голяма глупост че ще му уплашиш рибата ама има и тъпи парчета.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- ще става разбирач

- krokibg
- учете се от него
Ване,тая награда трябва да се дава на около 4-5000 човека с лодки
Лодките не ви плашат рибата.Не можете да хващате щото сте скарани с риболова и лодките са ви само за извинение
Като се върнете без риба в къщи,да казвате на жените си че лодките са ви исплашили рибата и затова няма.В същото време обаче да сте биле с некоя кака на хотел и сте си правили кефа а на жената сте казали че ходите за риба

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Това обаче да караш с мръсна газ че да ти изкарва живарника на сушата не оправдава нито един от ЛОДКАДЖИИТЕ
Допреди известно време( повечето предполагам се сещат) беше забранен улова от лодка във вътрешните водоеми,но явно заради някой от "хората" с пари промениха закона и куцо ,кьораво и сакато къпе със мръсна гас из водоемите без много да се съобразява с околните.
п.п.В интерес на истината рибата наистина несе плаши толкова много от лодките стига юнака да не влезе с лодката и колесара + задните колела на джипа във въдиците на човека на брега
.Друг е въпроса че в повечето случаи тези с лодките много ,много несе съобразяват с останалите и никой неможе да го отрече ,щото такава ни е културата
.

п.п.В интерес на истината рибата наистина несе плаши толкова много от лодките стига юнака да не влезе с лодката и колесара + задните колела на джипа във въдиците на човека на брега

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- ще става разбирач
Цар си Кроки,тва ми харесаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ване,тая награда трябва да се дава на около 4-5000 човека с лодки![]()
![]()
Лодките не ви плашат рибата.Не можете да хващате щото сте скарани с риболова и лодките са ви само за извинение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като се върнете без риба в къщи,да казвате на жените си че лодките са ви исплашили рибата и затова няма.В същото време обаче да сте биле с некоя кака на хотел и сте си правили кефа а на жената сте казали че ходите за риба
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ренка,не знам дали помниш,ама се застъпих за РЕГИСТРАЦИЯТА ти
Укроти SHаровската "тръпка",да не помогна за "Севлиевския автобус"!

Укроти SHаровската "тръпка",да не помогна за "Севлиевския автобус"!
- krokibg
- учете се от него
С тоя ник,не те знам мъжко ли си,женско ли си, ама като гледам каквото и да си,нямаш никой в главата
Има едни жълтички в дясно на екрана и им викат емотикони
Да те светна,когато четеш,има ли такива между редовете,вземи обърни внимание какво изразяват и ако евентуално нещо се хили (,такова жълтичко като диария,да знаеш че човека написал поста се майтапи.Що се отнася до тъпанарите,майче ти си в тази графа.Ване Митев подкрепя поста ти и написа доста сериозен цитат но ти и него сложи при мен та станахме двама от тия с Т.Оставям те да напишеш петиция и до арменския поп и другия път да ти минат направо през въдиците омо на метър от брега,да се научиш да не хвърляш от единия бряг до другия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Стига ве Любаче, смях се 15-20 мин. преди да напиша тва ...Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ване,тая награда трябва да се дава на около 4-5000 човека с лодки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
Аз да не споменавам как съм карал на зиг-заг на Ивайловград само и само да се съобразя със шамандурите на шаранджиите от единия бряг на каньона сложили шамандура на 10мт. от другия бряг и минавам съвсем бавно и пак ме псуват.