Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Костур на спининг ...
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Костур на спининг ...
Дайте някаква идея къде около София /радиус около 70-80 км/ можем да бием костури на спининг. баш мерак ми е да пробвам поперчетата 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Костур на спининг ...
Точно сега е момента на Искъра ама не на поперчета . Пробвай с касмастери и силикони 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- stancom
- ще става разбирач
Дано имате на предвид язовира, защото на реката няма голям шанс за костур на каквото и да е 

-
- вече хвърля и на тежко
Първото и най-близко място са кариерите по околовръстното - например гьола на Враждебна.radiuzunov написа:Дайте някаква идея къде около София /радиус около 70-80 км/ можем да бием костури на спининг. баш мерак ми е да пробвам поперчетата
Има добра популация от ,,труден,, клен, немного щука и разбира се костури - дори и килограмови.
Може да пробваш с поперчетата или с нещо друго.
Яз. Огняново също е добър вариант.
Най-добре е да си с лодка и да потърсиш рибата из целия гьол.
Успех

.........!
-
- новобранец
@certate
До сега не съм ходил на тези баластиери, до колкото разбрах те са 4 на брой (може и аз да греша). Ти за коя точно говориш и можеш ли да ми опишеш горе-долу как се стига до там. Мисля да спретна един излет този понеделник. Мерси предварително.
До сега не съм ходил на тези баластиери, до колкото разбрах те са 4 на брой (може и аз да греша). Ти за коя точно говориш и можеш ли да ми опишеш горе-долу как се стига до там. Мисля да спретна един излет този понеделник. Мерси предварително.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
долни богров

челопечене

чепинци

негован

челопечене

чепинци

негован

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- новобранец
Ми значи на Долни Богров и на Негован съм ходил, на Богров костур няма, някой викат че излизал рядко, но едър, но аз лично нямам успех там. На Негован съм хващал добри кефали, костур никога. Може би колегата говори за Челопечене или за Чепенци ?
-
- вече хвърля и на тежко
Баластриерите са доста по-вече от 4 наистина. Колегата баш_майстора, ти е показал някой от тях.radiuzunov написа:@certate
Аз имам в предвид големия гьол на Враждебна, до оградата на летището. Той реално се намира най-близо, в София.
Пътувайки с кола или автобус, по Ботевградско, веднага след като пресечеш Искъра в дясно има автобусна спирка и отклонение, по което след по-малко от километър си на гьола.
В Богровските гьолове има костур

Успех
.........!
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Колеги някой може ли да ми каже как да ловя костур на спининг?Кой са най-уловистите модели говоря за язовир в който има костур,има и много големи щуки,пъстърви,балканки,бели и черни мрени. НО става дума само за костури.
Язовира е много дълбок до кулата на язовира стига 65 метра+,язовира е с прекрасна синя вода.
Язовира е много дълбок до кулата на язовира стига 65 метра+,язовира е с прекрасна синя вода.
Е тетакъв язовир в България просто немаveso94vn написа:Колеги някой може ли да ми каже как да ловя костур на спининг?Кой са най-уловистите модели говоря за язовир в който има костур,има и много големи щуки,пъстърви,балканки,бели и черни мрени. НО става дума само за костури.

- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Нека да не разваляме развитието на темата.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бих заложил на дребните касмастери произведени от бай Карсанveso94vn написа:...Кой са най-уловистите модели говоря за язовир в който има костур...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
те и слънчаци ловятПавел Иванов написа:Бих заложил на дребните касмастери произведени от бай Карсан

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
За съжаление незнам кой е бай Карсан.Павел Иванов написа:Бих заложил на дребните касмастери произведени от бай Карсанveso94vn написа:...Кой са най-уловистите модели говоря за язовир в който има костур...
Слънчевките не са проблем,нека да се хване само.