Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

"съвет за плетено влакно"
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- bo4a
- научил се да хвърля
"съвет за плетено влакно"
колеги взех си пръчка 2.10, 7-22 гр.,макара на тика камбрия ле 2000 които съвпаднаха много добре според мен и има добър баланс вадичката но се чудя сега какво влакно да сложа, то че да е плетено ясно но какъв диаметър и някои препоръки за марка влакно ако може да ми дадете че аз ми писна да копувам евтини влакна да се оплитат само и да се късат много под обозначението моля ви някои с опит да си каже мнението и да ми даде савет,за които ви благодаря и се радвам че има такива форуми за да споделяме опит!

СПИНИНГ КЛУБ "МЛАДИ ПИ.КИ"
- bo4a
- научил се да хвърля
Re: "съвет за плетено влакно"
колеги забравих да кажа че пръчката е бъркли чериууд и смятам да си ловя кефал,костур ,ама не сам ловил с толкова фин такъм,повече клонях преди към тежкия спинингов риболов!
Колега, според мен за кефал и кустур нема смесъл от плетено ...
- bo4a
- научил се да хвърля
е да ама по реките като все се завирам между водорасли и клонаци и треви трябва да посея доста воблери и блесни и да стана вип копувач на искуствени примамки на някои магазин

... и това го има ...
-
- научил се да хвърля
БАРКЛИ 0,8 0,10 за кефал костур,а и по лесно щте мяташ по леките блесни и воблери.Така мисля ас и неангажирам никои с моито мнение.наслука 

Колега и аз мисля че няма смисъл от плетено влакно за кефал и костур. Плетеняка, разбира се има качества, които са непостижими за монофила, но при дебелина от 0,08 - 0,1 няма да ти спаси повече примамки. А между другото, как се държи макарата, че и аз съм и хвърлил око, но не сам я виждал на живо ( за Tica Cambria 2000 говоря).
Поздрави и много рибки!
Поздрави и много рибки!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
така като реши да пуснеш темата не ти ли се спря очето е на тва
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=28939
има няма 10 теми надолу е
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=28939
има няма 10 теми надолу е

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
Чериту според много хора не е подходящо,зависи за което говориш за чериууд 2 или 1 .
- bo4a
- научил се да хвърля
колеги взех на поуър про евтиното менте а макарата е добра много добре е балансиран ротора и се варти добре доволен сам за тази цена е идеална а пак за пръчката е чери 2 и вече направих сефтето само че инцидентна щука но се учудих че щуката беше кам кило и безпроблемно я изкарах имаще повече емоция отколкото с другите ми по яки пръчки, абе накефих се с тая малка прачица 

Браво ...
...Че и сефте си дръпнал ...

...Че и сефте си дръпнал ...