риболов на шаран на Братушково???

Модератор: sapuna

krasio
новобранец
новобранец

риболов на шаран на Братушково???

Мнение от krasio »

някои да е ходил скоро на братушково
dim4etoooo
новобранец
новобранец

Мнение от dim4etoooo »

Здравей колега преди две седмици бях цял ден там от 06:00 сутринта до около 17:00 h и само едно шаранче около 0.250 гр.Това е защото мръсният и гаден арендатор щом види че някой извади някое шаранче по нормално около 3-4 кг и отвара крана ,смъква нивото и ния балъците да си плащаме.Направи ми идваше да го пребия ,подиграва се с нас прави ни на бълъци ама то май ние сме за бой ,че му ходиме и му плащаме за това ,че той ни еб.....А аз се бях зарекъл повече да не стъпна там защото това му е редовен номер но двама приятели за два последователни дни бяха извадили по два шарана от 8.500 и 9.000 кг. и това му дойде в повечко на дедкото и айде всички на крана хахаххах.Не ходете там риба има и си кълвеше защото сега му е времето ама дедкото ще я умори от глад с тези номерца .И сега се сещам да ви разсмея малко бях на язовира тозно в неделята на първият тур на изборите , и както си седя и пристигат едно колеги софиянци хвърлиха въдиците и докато чакаха си сипаха по една биричка (то времето тогава само за биричка беше ама аз на риба) и жена му на арендаторчето дотърча с джипа взе им биричките две шишета от 2 л. и без да има каже нища ги изсипа аххахха смях направо не мога да го опиша .Този ден не се пиело избирали сме президент им казва , отиде си и след малко се връща с пари да им ги плати.Е поне се посмяхме заедно ,за сметка на риболова .Наслика на всички колеги и по малко откачени арендатори да срещаме.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Колегата е прав риба има в изобилие ама арендатора я бъзика с крана-ако пък толкова държиш да отидеш риба ще хванеш но трябва търпение и на царевица с пружина и кюспе (аз така ловя и като ходя на Братушково винаги съм имал идар на голяма риба не чак по 9 кила ама 3 или 4 зависи от късмета).Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”