Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболова около Русе

Мнение от deto_g »

Днес направих един следобеден риболов на гльола край с.Бъзън. Крайният резултат беше десетина таранки, които върнах обратно. Общо взето водоемът е тотално опоскан и освен каракуди май нищо друго няма... :( Кажете някой друг гьол, дето поне да дава по-едричка таранка :?:
Изображение
flash1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flash1 »

Днес пак бях на Янтра.Реших да отида в Бяла да видя как е хавата там.
Около старият мост ударих набързо два кефала
Изображение
Изображение

След 3 часа обикаляне хванах още два.Пуснах се към Стърмен,там не бях настоятелен и накрая нищо.
Отбих се на бента на Д.студена за половин час и пак капо.Бързах за Ценово защото знаех ,че са там
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Наслука :) :) :)
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.

Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;

Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ееее Флаш,адмирации!Разбираш и на Янтрата!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
flash1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flash1 »

Венци ® написа:Ееее Флаш,адмирации!Разбираш и на Янтрата!!!
Луд съм по тази река :)

Spinning Fishing 2012

Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

flash1 написа:
Венци ® написа:Ееее Флаш,адмирации!Разбираш и на Янтрата!!!
Луд съм по тази река :)
И аз подлудявам вече ама нямям възможнос да доподлудея :D .Ако можех да ходя когато си поискам щях да съм луд бедняк :D

Браво за излета и дано спретнем някога нещо заедно - ти аз и Венци :D

пп:Днес (събота)въпреки лошото време си бях запланувал една разходка до Дунава.Така и направих.Ставане в 5.30 .естественно тръгнах към 6 защото не ми се стоеше в тъмнцата по реката.Дъждъд си ръмеше вятъра си подухваше но крастата си сърбеше :mrgreen: .Имаше един колега който спал там и тъкмо распъваше щеката.Пообиколих , поразходих се, помятах железа и воблери и си тръгнах позамръзнал и без риба разбира се :D .Дунава не е мойта река просто не познавам още този риболов толкова за да успявам да прилъжа рибките.Имаше няколко бухвания но бяха много редки и нещо не гонеха подадените примамки .Обещавам като порасна да се науча :smt081
Това е от реката и от мен.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Mitko84
новобранец
новобранец

Мнение от Mitko84 »

Здравейте и от мене днеска ходих на буните на Мартен ,но уви само попчета поне бяха доволни като размер но когато няма риба и рака е риба деже хванахме един.Имаше един на едната буна беше направил към кило но явно беше от вчера защото като се махна под колата бе сухо.Рибари липсваха само единични случай като мен но и те не вадеха.Някой знае ли как е около Русе щуката или на Бръшлен?
...and justice for all
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

flash1 написа:Луд съм по тази река :)
И понеже много сме лудите по тая река, лошата новина е, че река скоро може и да няма - ще си имаме "язовир" - на Белцов ще си имаме ВЕЦ, нивото ще се вдигне с два метра и ще се изравни с нивото на бента на Долна Студена - да ни е честито!

http://www.riosv.ruse.bg/actualno_04.ph ... ew&id=4290

ВЕЦ-а ще е точно на мястото, на което съм на един от последните излети - на бързея (стеснението) над моста на Белцов:

Изображение

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
flash1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flash1 »

Ти разби мечтите ми :? За напред ще трябва да се пренасройваме.Дано да не стане.
Последно промяна от flash1 на Съб Окт 03, 2009 6:56 pm, променено общо 3 пъти.

Spinning Fishing 2012

Spinning Fishing 2013
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Росен написа:
И понеже много сме лудите по тая река, лошата новина е, че река скоро може и да няма - ще си имаме "язовир" - на Белцов ще си имаме ВЕЦ, нивото ще се вдигне с два метра и ще се изравни с нивото на бента на Долна Студена - да ни е честито!
Лично за нас риболовците май новината е с отрицателен характер !Нещо може ли да се направи за да не се осъществи тази идея?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Стига бе това с язовира си е супер гадно :axe: Роска неможе ли да се направи нещо против този ВЕЦ и унищожението на реката.То само това остава да унищожат и малкото останали добри места и природа.Някой много умен го е измислил да го е....... :axe: Докога ще се гаврят с нас защо си плащаме билетите и се водим рибари като може да ни пишат рахождащи се и почиващи по остатъците от водоеми и реки.Незнам до кога ще продължават с тези своеволия :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
rusensko_ribar4e
новобранец
новобранец

Мнение от rusensko_ribar4e »

Старите хора са казали,слаб народ, слаба държава.Никои не ни е виновен :axe:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

ivo75 написа:Стига бе това с язовира си е супер гадно :axe: Роска неможе ли да се направи нещо против този ВЕЦ и унищожението на реката.То само това остава да унищожат и малкото останали добри места и природа.Някой много умен го е измислил да го е....... :axe: Докога ще се гаврят с нас защо си плащаме билетите и се водим рибари като може да ни пишат рахождащи се и почиващи по остатъците от водоеми и реки.Незнам до кога ще продължават с тези своеволия :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Иво Иво .Всичко е изгубено.Тия са си харесали местенцето , дали са си левчетата където трябв .Явно ще се борят с безработицата в района.Кво ги е....... за риболова ? :ANAL: Инвестират ивестират хората .Какво можеш да направиш.Уви нищо !!! Гадна работа .

п.п Днес бях на текето едно хубаво капо :) Попче не извадих даже :(
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Прав си митаче ама се дразня от такива работи и се чудя на къде отива цялата държава.В Европа дават луди пари за природата ние я унищожаваме :evil:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

MiTKo_Fisher написа:
ivo75 написа:
п.п Днес бях на текето едно хубаво капо :) Попче не извадих даже :(
Аз поне 1 таранка за 3 дена :lol: :lol: :lol: И хубууу сефте на палатката с много дъжд :lol: :lol:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

ivo75 написа:В Европа дават луди пари за природата ние я унищожаваме :evil:
Иво, в момента Европа дават луди пари точно за такива източници на енергия и от там идва и проблема с ВЕЦ-овете ... не само по Янтра - те изникнаха като гъби на много реки, точно финансирани от ЕС. В края на месеца има обществено обсъждане, не всичко още е решено и загубено ...
Лично аз си искам Реката, която ми позволява да я газя от 10 години със спининга и после с мухата, за стръвта още по-отпреди да не говоря ... Искам си Реката, не искам язовир!

Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”