Инфо за качествени чепарета в плевен

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Инфо за качествени чепарета в плевен

Мнение от eminem94 »

Брато .... Само недей да обиждаш .... Значи виждал съм как опъват комбайн със 100 Куки .... Вобще няма нищо общо с тази прожинка . Това е прожина за риболов на шаран(МОЖЕ БИ) но шанса да хванеш нещо е N на N-та степен .... Текаче,хвани мисли,преди да пуснаш неква тема във форума ... Ако беше прочел,това което си направих труда да го препиша ... Щеше да разбереш,че бракониерстваш . Ако те хванат,може да си имаш големи проблеми (Акт и взимане на въдиците).В закона (най-важната част,която е напсиана даже и на билета) Пише : ЗАБРАНЯВА СЕ РИБОЛОВА С ПОВЕЧЕ ОТ 2 КУКИ(НА ВЪДИЦА) Надявам се да си разбрал,моята мисъл и да спреш,да пусакш такива теми,защото накрая има модератори и администратори и няма да останеш безнаказан...
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

отново грешиш,давиде.в никоя държава не е разрешена тази пружина,може би в китай е, ако рибата е колкото населението :wink:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

krasalumin написа:отново грешиш,давиде.в никоя държава не е разрешена тази пружина,може би в китай е, ако рибата е колкото населението :wink:
И там нема риба,вчера четох в една тема че китайците са в София и пускат мрежи на Челопeчене :lol: Тая пружина е разрешена вече защото Давид я е разрешил :mrgreen:
Последно промяна от сомчо на Сря Окт 07, 2009 3:53 am, променено общо 1 път.
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

som4o написа:
krasalumin написа:отново грешиш,давиде.в никоя държава не е разрешена тази пружина,може би в китай е, ако рибата е колкото населението :wink:
И там нема риба,вчера четох в една тема че китайците са в София и пускат мрежи на Челопочене :lol: Тая пружина е разрешена вече защото Давид я е разрешил :mrgreen:
така е и аз я четах :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кво сте емнали детето?а,че задава неудобни вьпроси е друга работа :wink: всички ползват(или са ползвали) такива пружини от пьрвите си стьпки в риболова..друг е вьпроса кой си признава и кой-не :wink: аз сьщо ползвам-само,че с до 4 куки(обикновено две долу и една горе).повече,давидчо няма смисьл защото ефекта ще ти е обратен-само ще заплиташ и ще ми ловиш дедовия..та махни половината,махни я тази хуйня с вирбела отгоре и врьзвай директно за ухото повод около метьр и полвина и чак тогава вирбел и основното влакно.тьпчеш с хляб и кюспе,слагаш стиропор на куките,преценен така,че да ги дьржи над дьното и заметаш....наслука :bear:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

monilom написа:
david_1995 написа:Намерих чепаретата които ми трябваха ! В магазин кука ! http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1 А защо е забраната да не се лови на сладководни водоеми ?
Давиде на мен са ми останали от миналата година няколко и не ми вършат работа щото са с малко куки и трябва да им дослагвам още :mrgreen: та ако искаш дай ми адреса на ЛС и ще те зарадвам приятно след като искаш чепарета. :mrgreen: :ANAL:
Адреса е гр.Плевен ул.Странджа 43[/quote]
Сигорен ли си че това е адреса ти да не стане некой голямо объркване! 8)[/quote]

Почнахте да се връзвате на едно дете и да си избивате комплексите, все пак е 13-14 годишен - пуснете му аванта ...

... извинете за спама ...
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Давиде, като отваряш няколко теми наведнъж с по половин изречение(въпрос), колегите те мислят за спамер и "титан на мислЪтъ", което абЦелютно не отговаря на истината, щото ти си просто любознателно и интълагентно момче, ама това няма как да се разбере , както си я подкарал с темите, тъ за това ще си позволя да ти подхвърля една идейка-отвори си една нова тема, кръсти си я като си искаш(например "Време за Давид") и си пиши на воля само в нея, убеден съм че голяма част от съфорумците ще следят тази тема с огромен интерес и ще отговарят изчерпателно на академичните ти въпроси!
Какво ще кажеш по въпроса, допада ли идеята?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Ако е в раздела разни бих искал темата да не се затваря или да се трие къквото и да било от нея. :mrgreen: Вече Давид ми стана идол :rolleyes:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

ExTaZzY написа:Ако е в раздела разни бих искал темата да не се затваря или да се трие къквото и да било от нея. :mrgreen: Вече Давид ми стана идол :rolleyes:
Подкрепям :!: И на мен :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
david_1995
новобранец
новобранец

Мнение от david_1995 »

Божидар написа:
ExTaZzY написа:Ако е в раздела разни бих искал темата да не се затваря или да се трие къквото и да било от нея. :mrgreen: Вече Давид ми стана идол :rolleyes:
Подкрепям :!: И на мен :idea:
Blagodarq
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

david_1995 написа: Blagodarq
Страшен и непредсказуем :smt082 :smt082 :smt082
А сега де? :roll:
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

лелеееееееее страшен комшия имам!!! :lol: давиде само никой не те пита за кво ти е чепаре?или може би си търсил пружинка, или комбайн(на магазина).....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”