Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

29.10.2006 Роман + Искърското дефиле
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
29.10.2006 Роман + Искърското дефиле
Този път поставихме рекорд по ранно ставане в 3.30 ново време потеглихме пак с Кърцата с цел бели мрени.
Още по тъмно бяхме на вира под чешмата, захранки проверяване на дълбочини, по една дънна, рибата играеше
на развиделяване. айде захранвай мятай на изтичана и задържане и се почна голямата мъка.
Кърцата удари един кефал към кило на дъно, ама аз докато се натуткам с кепа и се откачи.
Издържахме до към 14 часа с резултат 17 уклея, при използвани 4 пакета захранка, 200 гр бял червей и
5-6 вида стръв. До това време почти всички от вира се бяха изнесли та и ние решихме да отпрашим.
На връщане карахме покрай Искъра и спирахме да питаме дали върви, навсякаде ни отговаряха, че неще
нищо. Спряхме на Реброво да помятаме за кефал на спининг ама за 1 и нещо аз имах две подгонвания,
а Кърцата едни изпълнения с една щука. Тъкмо да си тръгваме и спира софийско такси до водата излиза семейство-
баща, син и майка. Двамата вадят парашутите и почват да мятат през нашите линии , едно закачане на
парашут с блесна ама явно не бяха гледали филма, Усещане,.
Замислих се какво трябва да ги направим да ги набием насред селото, ще ни изкарат някакви изроди, да тръгнеш
да му обясняваш, че е браконерство, файда нц. Извадиха и живарник за дребните рибки, на злобните ни погледи
гледаха с такова пренебрежение, че си помислих че аз съм в нарушение.
Искаше ми се да му натроша физиономията на бащата (на хубаво учи сина си), но си замалчахме и си тръгнахме
не е това изхода.
Стигнах до извода че на България и трябва Пиночет за диктатор, Сталин за министър на
социалната политика, Хитлер за председател на комисията за интегриране на малцинствата, и може би ще имаме
някакав шанс да се оправим поне малко.
Иначе за дефилето, много е красиво от към Мездра и колкото повече се приближаваш към
София толкова по отвратително става, мизерията и миризмите са страшни.
Още по тъмно бяхме на вира под чешмата, захранки проверяване на дълбочини, по една дънна, рибата играеше
на развиделяване. айде захранвай мятай на изтичана и задържане и се почна голямата мъка.
Кърцата удари един кефал към кило на дъно, ама аз докато се натуткам с кепа и се откачи.
Издържахме до към 14 часа с резултат 17 уклея, при използвани 4 пакета захранка, 200 гр бял червей и
5-6 вида стръв. До това време почти всички от вира се бяха изнесли та и ние решихме да отпрашим.
На връщане карахме покрай Искъра и спирахме да питаме дали върви, навсякаде ни отговаряха, че неще
нищо. Спряхме на Реброво да помятаме за кефал на спининг ама за 1 и нещо аз имах две подгонвания,
а Кърцата едни изпълнения с една щука. Тъкмо да си тръгваме и спира софийско такси до водата излиза семейство-
баща, син и майка. Двамата вадят парашутите и почват да мятат през нашите линии , едно закачане на
парашут с блесна ама явно не бяха гледали филма, Усещане,.
Замислих се какво трябва да ги направим да ги набием насред селото, ще ни изкарат някакви изроди, да тръгнеш
да му обясняваш, че е браконерство, файда нц. Извадиха и живарник за дребните рибки, на злобните ни погледи
гледаха с такова пренебрежение, че си помислих че аз съм в нарушение.
Искаше ми се да му натроша физиономията на бащата (на хубаво учи сина си), но си замалчахме и си тръгнахме
не е това изхода.
Стигнах до извода че на България и трябва Пиночет за диктатор, Сталин за министър на
социалната политика, Хитлер за председател на комисията за интегриране на малцинствата, и може би ще имаме
Иначе за дефилето, много е красиво от към Мездра и колкото повече се приближаваш към
София толкова по отвратително става, мизерията и миризмите са страшни.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Re: 29.10.2006 Роман + Искърското дефиле
Кофти е да не ти се получи спорта.Колкото и да отиваме НА риба а не ЗА риба, все пак крайния резлултат е важен за да си прекараме добре.А и не само.
Този екип...и с Ivak за шеф на предизборния щаб и изборите са безсмислени:)Ivak написа: Стигнах до извода че на България и трябва Пиночет за диктатор, Сталин за министър на
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 29.10.2006 Роман + Искърското дефиле
Та ние няма да чакаме избори, направо ще я вземем властаКрасиПловдив написа:
Този екип...и с Ivak за шеф на предизборния щаб и изборите са безсмислени:)

Сега сериозно, не ми е че не хвахаме риба, ама даваш доста пари за бензин, захранки, такъми, блесни, воблери не хващаш нищо наслаждаваш се на природата, събираш си боклука и си тръгваш по пътя се наслаждаваш на прекасната ни страна, спираш да изпушиш една цигара и виждаш някакав урод който руши без да се замисля и без да има кой да го санкционира или нещо да направи.
С какво настроение ще се прибере всеки след такава ситуация.
П.С. много дълго стана горното изречение, дано се разбира
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Извинявам се,но и аз ще кажа нещо извън темата като цяло.
Вчера,неделя..си отидох до село, за да се видя с баба, а и да понацепя малко дърва.
Остана ми време и реших да се пробвам на един познат за мен вир.Една директна 5-ичка...торов,бял..и такаа.Отивам..няма никой:)Избрах си едно местенце хубаво..пипнах водата...малии...стидена...викам си...ще я търся плътно край шавара.Да ама не...само една кротушка. По едно време чувам кола да спира.Слизат долу на вира трима.Не се загледах повече.Но като дойдоха....опааа..какво имало навито по телескопите ииим....ха познайте:)...точно така....ПАРАШУРИ!
Гледат ме...единия минава покрай мен и вика:"Колега, как е"...Малиии....защо съм сам...щи дам аз един колега на теб.Но си замълчах.Разпльоскаха се те..аз...вътре ми кипии...ужас.
Реших да сменя тактиката и да я потърся в по-дълбоката част пред мен.И още не беше се "изпънала" линията и веднага ми "взе" на пропадане-хубава каракуда около половинка.Тримата глупаци.."ее...аа..браво"...и познайтеее....хоп от едната ми страна...хоп и от другат....по едно парашутче!
Е не се сдържах вече.Пообясних им че е по-добре да ги махнат изобщо че вече не ги издържам и ако искат могат да разберат какво правят и керемидите в чуждо село.Май често са си имало проблеми заради методите им и като че ли затова се поослушаха..и започнаха да се оговарят за друго място.
Е махнаха се..но...за съжаление..едва ли ще се откажат да ловят с парашути.Мисля вече да ходя с газов пистолет за риба:)
Вчера,неделя..си отидох до село, за да се видя с баба, а и да понацепя малко дърва.
Остана ми време и реших да се пробвам на един познат за мен вир.Една директна 5-ичка...торов,бял..и такаа.Отивам..няма никой:)Избрах си едно местенце хубаво..пипнах водата...малии...стидена...викам си...ще я търся плътно край шавара.Да ама не...само една кротушка. По едно време чувам кола да спира.Слизат долу на вира трима.Не се загледах повече.Но като дойдоха....опааа..какво имало навито по телескопите ииим....ха познайте:)...точно така....ПАРАШУРИ!

Гледат ме...единия минава покрай мен и вика:"Колега, как е"...Малиии....защо съм сам...щи дам аз един колега на теб.Но си замълчах.Разпльоскаха се те..аз...вътре ми кипии...ужас.
Реших да сменя тактиката и да я потърся в по-дълбоката част пред мен.И още не беше се "изпънала" линията и веднага ми "взе" на пропадане-хубава каракуда около половинка.Тримата глупаци.."ее...аа..браво"...и познайтеее....хоп от едната ми страна...хоп и от другат....по едно парашутче!

Е махнаха се..но...за съжаление..едва ли ще се откажат да ловят с парашути.Мисля вече да ходя с газов пистолет за риба:)
КОГАТО ВИДИТЕ ТАКИВА НЕ ГИ ЗАКАЧАЙТЕ,НЕКА СИ ЛОВЯТ,ЗВЪНИТЕ В ПОЛИЦИЯТА И КАЗВАТЕ ТУКА ЕДНИ С ПУШКИ И ПИСТОЛЕТИ ЕДНА СТРЕЛБА ЕДНО ЧУДО АНОНИМНО РАЗБИРА СЕ-ПРИСТИГАТ НА СЕКУНДАТА КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ НА МАЛКИЯ ИСКЪР ДОЙДЕ ПОЛОВИНАТА ПОЛИЦИЯ НА РОМАН САМО НА СИГНАЛИ ЗА ОРЪЖИЕ СЕ РЕАГИРА ЗА ГПРСКИТЕ И ЯРА ЗАБРАВЕТЕ.НА СЛУКА!
ЯМБОЛИЯТА