Помощ при избора на неопрен

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Re: ИЗБОР НА КОСТЮМ (НЕОПРЕН)

Мнение от Jack Daniels »

eee ти пък, до талибаните не ти е далече, а до Бургас много ти идва, то тъкмо и рибата вече идва насам :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Благодаря за коментарите за Навата :smt023
Неопрените наистина са хубави и с нищо не отстъпват на другите марки. За да предложим супер цена купихме една наистина сериозна бройка преди 2 месеца и ни дадоха добра отстъпка. Затова че засега има от всички номера включително S дето го няма никъде в България :D

Във Варна има при Жоро:
http://www.vidrax-fishing.com/index.php?id=26

И в другите градове има, погледнете горния линк и кликнете на желания град. В случай че някъде няма, изисквате го от дистрибутора за дадения град и той до 2 дни го има. Като го пробвате много внимавайте как го опъвате, вече има 5 скъсани при проба. Облича се наопаки и внимателно се издърпва само по ръбовете. Забиете ли пръст във вендузата и да дърпате се цепи. А иначе след като е вече ваш ползвайте лосионче за коса от 1.50лв разреден 1:5 във вода. Плъзга се мазно и приятно по тялото и никога няма да го скъсате :D
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Благодаря на Видракс за инфото, дано да мога да се включа и аз, ако има още броики в края на месец октомври.
Пашата обича смелите.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

фотосесия в банята

Мнение от Булти »

Изображение

Изображение

Благодарности на Мишел и още по-големи , специални благодарности на колегата Видракс , че се намери точно това , което търсех :D :drinkers: ...колега Видракс имате моите Поздравления за промоцията , Благодаря ви и в мое лице си спечелихте приятел , както предполагам и много други...от това да имаш клиенти -приятели , мисля по-хубаво няма :!:
gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo26 »

Ей Булти не можеш да устискаш до морето да го пробваш :smt026 Как го намираш,мек ли е,гъвкав ли е?Вземи си и чорапи и ръкавици в същия цвят-имат,и късо харпунче защото рибата сама ще се блъска в теб :D Айде чакаме резултати :smt117
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

spook написа:Ей манекен .. :lol: :lol: :lol:
:D :D :D , въй баси злагацията , ся виждам че съм се снимал с жапанките за гмуркане , различни на цвят - да не фащат декиш - справка - темата на Манчо...мерси колеги ...неопрена го купих , без да го обличам в магазина :!: , просто наложих върху него стария (зимния ) и съвпаднаха на 95 процента :D ...и за да мога да спя спокойно , докато вляза в морето , тъй и тъй си бях за къпане - насапунисах се и го облякох :D :D :D ...както го гледам по нищо не остъпва на предишните ми маркови модели ...остава теста в морето...инак е много мек ,еластичен , гладък , приятен удобен ...аве кеффф :D ...смятам да посетя едни врани с него - щот съм дал едно обещание :D :D :D
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Мите какъв е размера на твоя неопрен, аз съм 176 висок и 89 кила, не знам какъв размер да купя. Ама съм си заплюл NAVA. Oще 25 дни и го вземам.
Пашата обича смелите.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Златко, аз нося №56 и съм 180см на 105 кила (само :oops: ) и съм добре, но си мисля, че за тебе №54 ще е ОК.
Аре, че мастиката те чака в хладилника до ракийката. :wink:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Приятелю нямам търпение вече, тук алкохол няма. Забранен е с Министерска заповед за цялата армия. Не съм кусвал от 5 месеца. Така че болен съм за една ракиика или мастика. Още 23 дни. :drinkers:
Пашата обича смелите.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Златко , според мен L , е твоят размер ...проведох и тестовете на вода :

Изображение

... костюмчето си го бива :D ...на шестия час усетих студ , другия път смятам да си сложа и бельо :wink: ...наистина съм по невидим за рибите , има разлика и въпреки , че беше супер безрибен ден , пак направих сефтето на неопрена ...
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Изображение

...единствената ми забележка , че "черното" петно отпред , там дето се слага петата на харпуна при зареждане , ми идва ниско , но тва не е болка за умиралка , ще му лепна още едно парче неопрен и готово :wink: ...

Изображение

:drinkers:
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Булти да ти е честит новия неопрен и много класни риби да ти донесе! Както се вижда вече си ги почнал :D
Оценявам високо мнението на стар харпунист като теб, сменил много неопрени.
Относно "черното" петно отпред. Вероятно си го пробвал с къс харпун. Пробвай с малко по-дълъг който не можеш да сложиш толкова нависоко и ще ти пасне :) .
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

baretata написа:Мите какъв е размера на твоя неопрен, аз съм 176 висок и 89 кила, не знам какъв размер да купя. Ама съм си заплюл NAVA. Oще 25 дни и го вземам.
Златко размерът ти е XL
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Vidrax написа:Булти да ти е честит новия неопрен и много класни риби да ти донесе! Както се вижда вече си ги почнал :D
Оценявам високо мнението на стар харпунист като теб, сменил много неопрени.
Относно "черното" петно отпред. Вероятно си го пробвал с къс харпун. Пробвай с малко по-дълъг който не можеш да сложиш толкова нависоко и ще ти пасне :) .
- Мерси колега !!! Пожелавам ти и на теб , стотици , не още хиляди неопрени да продадеш . :D ...аве пушката е 1 метър дълга ...по дълга отук нататък вече при Акулата ши поръчваме :D , ама пак няма да ми уйдиса петното , аз поначало съм си малко нестандартен...а сега насериозно - при всичките ми стари неопрени , петното е поставено по-високо...като поръчваш новата партида имай го в предвид , това е лично мое мнение , другите може да са на друго :D ...питай , който можеш и направи извод в зависимост кое мнение надделява :D ...ако нямаш нищо против ей сега ще спретнем една анкета и всички да са доволни :D :D :D ...и пак повтарям не е кой знае къв дерт :D :D :D , туй да му е кусура , костюма е шестакис :D :D :D
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Може да се повтарям но и аз ползвам този неопрен в момента,ползвал съм доста неопрени от който доста качествени но със ръка на сърцето мога да кажа,че по нищо не отстъпва на скъпите неопрени.Това емое мнение.[URL=http://terzosub.snimka.bg/fishing/sezon ... 5.15053025]Изображение[/URL
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”