Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РЕЧЕН РИБОЛОВ около Бургас
Модератор: Paublo_Eskobar
РЕЧЕН РИБОЛОВ около Бургас
Колеги каде ловите кефал щука и сулка ? Аз ловя кефал на р.Факисka но патя до там е много лош , ako има някаква алтернатива споделете щe сам ви много благодарен 

Даи малко инфо за този военен мост Каде се намира след Дебелт ли е ? 

Последно промяна от MASTA на Чет Ное 02, 2006 8:44 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
АБЕ вие ме кефите максимално , нестига че сте ТАМ , ..............Черно море , много е добре , слънце пече.................................!! ааааааааааааа бвие доказВате максимата :че хубаво е там кадето ни НЯМА!!!!????? ВЕРНО ЧЕ ИМАТЕ И РЕКИ И ВОДОСКОЦИ????????? МА силата ви е там ...на МОРЕТО където е наща слабост , демек едни 400.км. дайте както казваше котарака ЛЕОПОЛД , да живеем дружно..................

- Mich
- ще става разбирач
я ела тук и ще те питам аз къде тая риба
в Черно море вече риба няма, само носталгия е останала по старите времена. И не стига това ами и блатен червей за заргана зареждат колкото за продавачите и познатите. Въобще това море ако нямаш лодка може само да хварляш от брега за попченца и ще е жив късмет ако случайно хванеш нещо по различно.

който не лови, няма да яде 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
здр.
за сулка можеш да пробваш на мандрата или на славянка там около канала кадето лятото хващаха хубави сулки.на мандра излизат дребни които по4ти не си заслужават но пък ги има
относно риболожа на щука не сам запознат но имам голям мерак
има я в слън4ев бряг, скоро пуснаха и в платен язовир краи средец
за поморие също се 4ува 4е я има но не знам до колко и колко са големи,предполагам 4е е много нарядко ако не и изключително рядко
тук трябва някои които е ходил там и е хващал да дава инфо щото и без това поморие е наи близо до бургас
и на 2-та канала ли я има или само на по-големия?
за кефал във по4ти вси4ки реки които се вливат ж мандрата та дори и в мандрата но там е изклю4ително рядко аз ли4но около бс не ходя за кефал а по-дале4е
за сулка можеш да пробваш на мандрата или на славянка там около канала кадето лятото хващаха хубави сулки.на мандра излизат дребни които по4ти не си заслужават но пък ги има
относно риболожа на щука не сам запознат но имам голям мерак
има я в слън4ев бряг, скоро пуснаха и в платен язовир краи средец
за поморие също се 4ува 4е я има но не знам до колко и колко са големи,предполагам 4е е много нарядко ако не и изключително рядко
тук трябва някои които е ходил там и е хващал да дава инфо щото и без това поморие е наи близо до бургас
и на 2-та канала ли я има или само на по-големия?
за кефал във по4ти вси4ки реки които се вливат ж мандрата та дори и в мандрата но там е изклю4ително рядко аз ли4но около бс не ходя за кефал а по-дале4е