ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
veliko69
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от veliko69 »

Днес на Фичоза във Варна даде много добре.Аз отидох за 2 часа и хванах 14 бройки :D.Един съсед от 6.30 сутринта до 15.30 дръпна 52 бройки.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Утре чакайте преразказ с картинки от Синеморец :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
chaykov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от chaykov »

Днес бях на Дюнев гьол под Лалов егрек (между Царево и Лозенец) 2 бр. риболова беше кошмарен 10 коли 25 човека, лодки леферски мрежи.... онзи ден сам на камъка на к-с Нестинарка 113бр... по предния ден на същия камък нито един :) а по по предния ден на Дюнев гьол 37.... абе диво :) иска гонене... на слука на всчки и бъдете колегиални... "имаше един пич от Сф... все мяташе над мене нямаше да се усъмня че го прави нарочно ако не беше го правил в продължение на час и половина !"

Изображение

не чистете заргана ако го печете на скара... :) по сочен е...
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Здравейте колеги :drinkers: Днес съм сигурен че ще има доста риба,сутринта ходих на дружба,и преди да завали,кълвеше почти на всяко замятане.Понеже имам бебе на 6 месеца,реших че не е добре да се разболявам,и си прибрах такъмчето и изчезнах.Сега ме е яд малко,защото дъжда не е страшен,а и даваше рибката,но,,здраве да е :)
Искам да ви попитам нещо :oops: Замразил съм си заргана и платерина,имам от август и от септември,колко време може да престой рибата във фризера,преди да стане негодна за ядене.Ще изстрае ли до декември :roll:
Блягадаря,и успех в риболова на всички,нека силата бъде с вас 8)
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

и една година издържа във фризера, но сам разбираш, че вкусовите и качества ги няма. обаче заргана е идеален ем за калкан през зимата.
BTW защо не мариноваш заргана? за мен това е най-добрият начин за приготвянето и.
Хитко П.
новобранец
новобранец

Мнение от Хитко П. »

bulivif написа:Искам да ви попитам нещо :oops: Замразил съм си заргана и платерина,имам от август и от септември,колко време може да престой рибата във фризера,преди да стане негодна за ядене.Ще изстрае ли до декември :roll:
Блягадаря,и успех в риболова на всички,нека силата бъде с вас 8)
Вземи една кутия от ПВЦ за хладилник и сложи рибата,след това допълни с вода и така я остави в фризера.По този начин няма да се загубят вкусовите качества на рибата.
Аватар
emilh
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilh »

Както се казва и аз бях там и аз хващах :wink: На 16 ти потеглихме за Синеморец,след спирания тук там по пътя и настаняване в хотела около 15.30 започнахме риболова.Слязохме на юг от Синеморец и се започна,всяко хвърляне риба в 19.00 приключих първия ден със 72 риби.И тъй 3 дена чудно изкарани с приятели сред приказна природа и много риба.Какво му трябва друго на човек :wink: Само да вметна че втория ден към обед се отказахме да я ловим тази пущина,то угода няма явно ни да я има ни да я няма :D Ето и фотките :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Тук отбора на белите чорапки :wink:

Изображение

Изображение]

Тук другите бойци

Изображение

Изображение
Тук малко риби
Изображение

Изображение
И за финал малко други риби :wink:
Изображение

Пожелавам на всеки подобни изживявания.
Рибата къща няма
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Емиле, как не сме се засекли някъде :D . И при мен не беше никак зле. След малко ще пусна и снимки.
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

Днес с един приятел отскочихме до Синеморец на бутамята,от 6.45 до 11.00 общо двамата имахме 40 заргана и едно чернокопче
Изображение
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, баща ми на Шкорпиловци сутринта - до към 10.30 - 16 заргани и един каиш, от брега!, в дясно от естакадата,аз бях на Болата с лодка, но инфото ще го попълня в тема Калиакра,за да има уважение към колегите които четат там :wink:
0885022272 / 0885897615
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Днес на вълнолома от 6 до 9, една платерина, която ми скъса и това беше. Нямах удар на зарган. :D
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Ааааа,колега fеlippemassa даваш грешна информация имаш и едно попче :D :D :D
сега и от мен малко инфо, вчера на вълнолома от 08.30 до 11.30 имах две заргани от които едната върната обрато
времето прекрасно но рибата нещо я нямаше,след риболова със колегата fеlippemassa си почистихме (работните места) и пайдос,дано всички колеги правят като нас че като гледам след тези колеги които правят нощен риболов оставят след себеси голяма кочина,недейте така колеги след вас идваме ние за риболов и като видим каква гледка е :axe:
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, от 6.40 до 9, на мостчето на Дружба,с още един колега - грам удар нямамахме....морето изглеждаше доста приятно за риболов, имаше колеги и в ляво от нас (на малката буничка)- един от тях май доби една турбо-хаймана и имаше и в дясно....НИЩО
0885022272 / 0885897615
jivko56
новобранец
новобранец

Мнение от jivko56 »

Здравейте и от мен ако някой имам инфо за на юг отБургас да драсне два три реда в четвъртак последно ходих към черноморец и хванах малко граца и едно зарганче
Аватар
bg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bg »

малко съм позакъснял, но да се похваля: в петък на север от Синеморец хванах 80 заргана! :) колегите 104 и 70 другия....доволно даваше и имаше доста изтървани.
Изображение
в събота на същотот място хванах 71 заргана, този път компанията беше друга и се представиха подобаващо единия 70, а другия 92 - това му беше третия риболов на зарган! :D
Изображение
и една много месарска снимка
Изображение
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”