ИСКАМ ВАЩО МНЕНИЕ

Модератор: sapuna

Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

dimitar baharov написа:В 4 , в 5 аре откъде да ги дръпне и ние да се поообразоваме....ДАЙТЕ ЛИНК!!!!!
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=1842
Другия вариант е с E-Mule :idea:
Емлюб
новобранец
новобранец

Мнение от Емлюб »

Подкрепям мнението на колегите, които са за монтаж само на една кука. Аз също съм имал редици неуспехи поради закачане на втората кука. В много случаи това е много важно за риболов във течаща вода тъй като не знаеш след два дни какво е дъното и какво е довлякла водата.А пък и риболова на шаран не е като риболов на каракуда.
Поздрави и от мен, влизай редовно във форумите за риболов там винаги има какво да се прочете а пък разбрах, че има колеги с голям опит при монтажите. Аз съм за рибарското племе винаги.
Ако някой прочете това да даде малко инфо за р. Дунав и специално за шарковците. Ще почерпя. Обичам да черпя защото тогава и аз пия колкото си искам а не колкото ме почерпят - такъв съм си.
ribolovec7
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec7 »

колега от мен махаш горната кука.на оловото слагаш някаква захранка примерно качамак и залепяш повода за него като набиваш петата на куката със стръвта в качамака така че да се държи.това е когато хвърляш от ръка.при мен деиства.наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”