Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Новата ми играчка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- rosboz
- ще става разбирач
Новата ми играчка
Здравейте ,
от един месец съм горд собственик на прът SHAKESPEARE - Odyssey Fly 2.70m 6/7
някаква макара на филстар евтиняк и боклук ( вече се развали и едва я поправих )
Шнура не го знам в магазина ми го подбраха .
Мухи - главно джапанки и няколко подарени бръмбара изработка на мой колега от работата.

Та от две години се каня да се екипирам и чак сега се реших за да разнообразя малко риболова на спининга .
Започнах на най-неподходящото место за един новобранец - река Чая - даже и риба извадих

но след като се правих на два пъти на катерица да си откача мухата запраших на Марица

Ми то истински рай за новобранци - Влизаш в реката и мяташ без да се притесняваш за храсти и дървета.
Чух през седмицата , че на Чая под Асеновград излизали добри кефали и в неделя осъмвам там.
Пълно разочарование от реката – мърсотия и миризма на канал – директно прибрах и на Марица в центъра на Пловдив и не сгреших – хванах първия си трофей на мухарка – 33 см кефал ( не знам дали се брои за трофей , но за мен си е )

Най - интересното е , че го извадих от третия път.
Хвърлям и малко след падането на мухата виждам един бял корем как се обърна засичам и нищо - направо ми прималяха краката. Хвърлям отново на същото место и отново същото идеше ми да се тръшна на земята ( водата ).
Не вярвах , че е там още но хвърлих отново - видях само един голям кръг изчаках малко и засякох и той опъна здраво - усещането е великолепно - пожелавам го на всеки колега да го изпита.
Досега само щуката ми е правила такива номера да атакува няколко поредни пъти и да я извадя.
За самото изваждане имах късмет ( куката беше почти изправена ) ,че не се откачи – бях си забравил кепа в колата.
Имах още няколко неточни атаки – явно не всеки път улучват мухата.
Явно следващите ми излети ще са на Марица и то в града.
А мухата на която лових е бяла

от един месец съм горд собственик на прът SHAKESPEARE - Odyssey Fly 2.70m 6/7
някаква макара на филстар евтиняк и боклук ( вече се развали и едва я поправих )
Шнура не го знам в магазина ми го подбраха .
Мухи - главно джапанки и няколко подарени бръмбара изработка на мой колега от работата.

Та от две години се каня да се екипирам и чак сега се реших за да разнообразя малко риболова на спининга .
Започнах на най-неподходящото место за един новобранец - река Чая - даже и риба извадих

но след като се правих на два пъти на катерица да си откача мухата запраших на Марица

Ми то истински рай за новобранци - Влизаш в реката и мяташ без да се притесняваш за храсти и дървета.
Чух през седмицата , че на Чая под Асеновград излизали добри кефали и в неделя осъмвам там.
Пълно разочарование от реката – мърсотия и миризма на канал – директно прибрах и на Марица в центъра на Пловдив и не сгреших – хванах първия си трофей на мухарка – 33 см кефал ( не знам дали се брои за трофей , но за мен си е )

Най - интересното е , че го извадих от третия път.
Хвърлям и малко след падането на мухата виждам един бял корем как се обърна засичам и нищо - направо ми прималяха краката. Хвърлям отново на същото место и отново същото идеше ми да се тръшна на земята ( водата ).
Не вярвах , че е там още но хвърлих отново - видях само един голям кръг изчаках малко и засякох и той опъна здраво - усещането е великолепно - пожелавам го на всеки колега да го изпита.
Досега само щуката ми е правила такива номера да атакува няколко поредни пъти и да я извадя.
За самото изваждане имах късмет ( куката беше почти изправена ) ,че не се откачи – бях си забравил кепа в колата.
Имах още няколко неточни атаки – явно не всеки път улучват мухата.
Явно следващите ми излети ще са на Марица и то в града.
А мухата на която лових е бяла

ski today
work tomorrow
work tomorrow
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Новата ми играчка
БРАВО!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- новобранец
Браво
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Браво !!! Супер емоции с "новата играчка "!
- rosboz
- ще става разбирач
Играчката продължава да работи дори в мъглата
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/__NbfpXBzvM&re ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/__NbfpXBzvM&re ... epage&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Не очаквах да е такъв кеф ( на спининга няма и да му обърна внимание на този кефал )
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/__NbfpXBzvM&re ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/__NbfpXBzvM&re ... epage&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Не очаквах да е такъв кеф ( на спининга няма и да му обърна внимание на този кефал )
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Къртиш мивки! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
хубави рибоци. нагоре към югово излизат хубави рибоци. а като гледам играчките ти работят перфектно
- rosboz
- ще става разбирач
Re: Новата ми играчка - 2010
Свършиха отпуските , закрих и морския сезон и отново на Стряма.
Като я видях малко се разочаровах - доста вода и лек кафяв цвят.
В реката не се забелязваше никакъв живот - не виждах никакъви риби.
В продължение на 3 - 4 км риби имаше само в три вира , но какви

ето и мухата

и още една

и още

и.....

чак накрая този красавец отсрами джапанката

кеф на макс
ето и реката

Като я видях малко се разочаровах - доста вода и лек кафяв цвят.
В реката не се забелязваше никакъв живот - не виждах никакъви риби.
В продължение на 3 - 4 км риби имаше само в три вира , но какви

ето и мухата

и още една

и още

и.....

чак накрая този красавец отсрами джапанката

кеф на макс
ето и реката

ski today
work tomorrow
work tomorrow