Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?
Модератор: dantho.mihov
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте
Днес докато се връщах от работа и в градинката пред "Краставицата"( Бургас) гледам 50 лева на земята. С премерено движение зимам банкнотите от земята и се огледах да видя евнтуално дали някой се оглежда за загубени пари. Обаче имаше само една смотла с някакво малко кученце и си говори по телефона. Подминах я ама си викам "Абе я да я питам тази да не е загубила тя докато си е вадила телефона" Речено, сторено. "Извенете за безпокойството. Да сте загубвали някакви пари?". А тя ми отговаря "Какво ме занимаваш". И я чувам по телефона казва "Тука някакъв ме занимава с глупости". Ядосан на собствената си доброта, че съм се върнал специално да я питам при положенбие че 99% от хората ще си ги сложат в джоба и ще си продължат по пътя. И след около стотина метра тая ме настига " Да загубила съм 3 по 10 и едно 20". Това са и банкнотите, които намерих. Бачкам за добра заплата, а и странични проекти Бог дал ама ме дояда. И и казах "А сега вече си много любезна, а.А преди малко като се върнах от пътя си да ти направя добро ти защо ми се репчеш. Като си голяма работа защо ме следваш сега?" Тя естествено мига на парцали и не знае какво да каже. Ей много нагли станаха този жени(не всички разбира се
). Върнах и парите. Просто така съм възпитан и затова си страдам ама много ме хвана яд. Първо нагла и надменна, после добра и проста
. Ако някой познава жената от тази история да и каже, че няма нищо лошо в това ако някой те спре и те попита "Извинете да сте загубвали някакви пари?" И без това хората, които биха ги върнали са все по-малко и малко.
Наслука
Днес докато се връщах от работа и в градинката пред "Краставицата"( Бургас) гледам 50 лева на земята. С премерено движение зимам банкнотите от земята и се огледах да видя евнтуално дали някой се оглежда за загубени пари. Обаче имаше само една смотла с някакво малко кученце и си говори по телефона. Подминах я ама си викам "Абе я да я питам тази да не е загубила тя докато си е вадила телефона" Речено, сторено. "Извенете за безпокойството. Да сте загубвали някакви пари?". А тя ми отговаря "Какво ме занимаваш". И я чувам по телефона казва "Тука някакъв ме занимава с глупости". Ядосан на собствената си доброта, че съм се върнал специално да я питам при положенбие че 99% от хората ще си ги сложат в джоба и ще си продължат по пътя. И след около стотина метра тая ме настига " Да загубила съм 3 по 10 и едно 20". Това са и банкнотите, които намерих. Бачкам за добра заплата, а и странични проекти Бог дал ама ме дояда. И и казах "А сега вече си много любезна, а.А преди малко като се върнах от пътя си да ти направя добро ти защо ми се репчеш. Като си голяма работа защо ме следваш сега?" Тя естествено мига на парцали и не знае какво да каже. Ей много нагли станаха този жени(не всички разбира се

Наслука
-
- и господ не е толокова добър
Re: Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?
Връщал съм по-цяло портомоне с пари, много съм прост ей

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
kockopm написа:Първо нагла и надменна, после добра и проста

Трябвало е да ги пуснеш на земята и като се наведе да ги прибира.........,да ги заработи!

-
- ще става разбирач
Работя с пари и са ми давали по грешка няколко пъти по 20 лв. в повече и винаги съм ги връщал, но ако си намеря 50 лв. на пътя, джоба ми ще ги отнесе веднага

-
- научил се да хвърля
Евала за постъпката
.Добрината да ти се връща.И не се учудвай на глупостта на хората - има я в изобилие

King for a day,fool for a lifetime
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Господ гледа всичко се връща на този свят,Евала ти...
kasmet
незнам дали е Господ но има няква закономерснот. честно казано може и да ги върна може и да не ги.преди няколко месеца намерих gsm, хубавичък струваше тогава към 200лв. незнам какво ме е накарало, дали моментно състояние или нещо от вътре ме е накарало, но се обадих и хората си го взеха. няколко пъти ми благодариха и кой от къде. но пък силно се замислям дали ако на мен ми се случи някой ще ми го върне, и най-вероятно по законите на Мърфи няма да стане

Незнанието не е извинение.
-
- ще става разбирач
Аз пък съм се убедил, че 95 % от случаите в които направиш добро, важи поговорката :
"Направи добро - Изяш лайно!"
п.с. Затова : Направи добро и го хвърли в морето!
"Направи добро - Изяш лайно!"

п.с. Затова : Направи добро и го хвърли в морето!

- ninastefanina
- сериозен играч
И аз съм жена,ама на таз не бих и ги върнала след тези думи 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"

- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Случвало ми се е да ми върнат повече пари от колкото трябва. Даже повече от колкото съм дал. Връщал съм ги. Последния път на една вестникарска будка продавачката ми върна повече пари, когато и казах и и върнах парите тя вместо да благодари се намръщи, нацупи
. Останах с впечатление, че ми се разсърди
. От тогава се зарекох никога повече да не връщам пари, не че ми се е случвало оттогава де
.
Затова ако изгубите пари дано не ги намеря аз
Да сте внимавали

Затова ако изгубите пари дано не ги намеря аз

Да сте внимавали

Чете ли се или да увелича малко ?
- barutchiata ©
- Администратор
Много мразя арогантни и лошо възпитание хора, а такива жени ме отвращават.Така, че бих и казал " Съжалявам ама аз намерих 4 Х 11 и едно 6", ей така за да се замисли малко как да общува с хората.То това надали ще я промени

Добро си сторил 

-
- ще става разбирач
s.s.. написа:колега има ГОСПОД и тои гледа
Недейте тъй колеги, ако сте прави всички ние ще се преродим като торни червеи или царевички. След всичкия тормоз на който подлагаме рибите заради единия кефvladimir1974 написа:Господ гледа всичко се връща на този свят,Евала ти...

Иначе похвално е постъпил колегата. И аз бих ги върнал, колкото и нескромно да звучи като го казвам аз!