Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

saksi
фен клуб-скобар

Re: Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?

Мнение от saksi »

За първи път път връщах пари в осми клас някъде.
Бяхме на Екскурзионно летуване на на курорта Семково, в Рила.
Запознахме се с един човек ,който беше от Русе.
На отиване към Рила ,спрял в София и му откраднали палатката от багажника на колата ....1977-1978год. някъде.
За да не си прекъсне почивката ,купил си нова от София.
Та ...с моя авер си лежиме в някяква хижа и викаме ,айде да ходим да видим оня дърт козел от Русе и най -вече дъщеря му :D .
Отиваме и на 100м от палатката му ,намираме един портфейл ,с всякакви документи и 115лв.
За справка.... аз тръгнах на ексурзионото летуване за 14 дни с 25-30 лв.
По снимките от документите видяхме ,че нашия човек.
тогава за първи пъви път чух за ГОСПОД.
Моя авер ,ми вика дай да го върнеме ,че има ГОСПОД и вижда всичко.
Аз му викам ...къв е тоя :D
В крайна сметка след половинчасаво обсъждане го върнахме....аз не мислех ,за ГОСПОД, а го съжалих човека и заради дъщеря му де :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз ведньж,окрилен от тодор живков сьщо вьрнах....обвиниха ме,че сьм присвоил ПОВЕЧЕТО..голлема драма стана...оттогава само шамари врьщам :mrgreen:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Ще ги върна....в ХОРЕМАГА :mrgreen: ...Де се вика 'Гспод ти навира късмета в гъзЪ,ти пърдиш' :mrgreen:
барона
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от барона »

Когато спечелиш нещо, незнаеш какво губиш. Все пак има някакво равновесие. Като деня и ноща. Така, че свиркай си и ...майната им на смотковците.
Колкото повече толкова повече!
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Господ гледа и помни. После всичко ще ти се върне двойно, за доброто което си направил. :prayer: :prayer: :prayer:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от georgi_sarafov »

Кръв повръщам пари не връщам. :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Пари не съм връщал,че не са надписани на кого са,ако видя ,че падат от някой може би ще ги върна.Спомням си една случка на едно от местата където работех през 1995г.В барчето стои една найлонова торбичка,обикновенно там стоим ние от персонала и клиенти на автомивката.С барманката я прибираме и вътре какво да видим -увити във вестик банкноти- марки.След около 4ч. през които двамата се ч1удим какво да правим,това бяха много пари за онова време,в барчето влиза един клиент на автомивката-караше S-класа и започна да се озърта.Та парите бяха негови 45000 DM,бил тръгнал за Турция и на границата се усетил.Ебати,още като се сетя ме е яд,върнахме ги и не почерпи даже по кафе.За това не знам как да постъпя,не ми е за черпенето ,а за едно искренно благодаря.Миналата седмица намерих на обекта една Нокия до една камара пясък,в момента в който го пускам в джоба телефона звъни,гледам пише на дисплея-АЗ.Вдигам и питам какво търсиш бе заплес,а отсреща разпознавам гласа на един от техниците.Върнах го ,модела си беше от хубавите,и тоя не почерпи даже кафе.Ай кажете какво да правя като намеря нещо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Специално на таз кифла пари нямаше да и върна.
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

късмет са ми и толко :!: :shock:
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Някога някъде някой ще те намаже с миро.Ако се сещаш за какво ти говоря.Иначе добра постъпка. :D :D :D :D :D
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Евала колега за постъпката .
И да знаете ,че има Господ :
Преди шест месеца продадох уредбата от автомобила си ,закупих я от eBay / четири коаксиални колони ,SUB и усилвател /,всичко за 200€ ,продадох ги за 100 на едни бразилци по-късно .Те броиха парите пред мен ,след това ,аз ,банкнота по банкнота .На път към дома спрях на една бензиностанция да купя хляб и продължих .В къщи давам парите на дъщерята да има джобни за Италия /след месец отиваше на екскурзия там /. Но тя ми каза ,че съм й дал само 80 ,а не 100 ,броя ,наистина са 80 ,тогава загрях ,че може би са изпаднали в бензиностанцията ,докато съм вадил монети да платя .Както и да е примирих се .Три месеца по-късно ,беше събота ,си спомням ,спорихме тримата ,аз ,жената и щерката ,кой ще изхвърли боклука .Естествено аз се съгласих ,само Мир да е .Взех торбичката и минавам зад кооперацията ,по принцип никога не минавам от там за каквото и да било ,но в този ден нещо ме накара .Само свих зад ъгъла и гледам нещо синичко се търкаля от вятъра по улицата . Гледам 20 евро ...
Е кажете сега ,има или няма Господ ,или е бил чист късмет ?.
Изображение
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Преди няколко години в Карлово на банкомата до полицията,възрастна двойка се навърта около банкомата и се суети нещо и замина а аз чакам с приятелката ми да теглим пари, имах да връшам голяма сума. Отивам след като го освободиха и какво да видя: той пуска 200 лв. Настигнах хората до халите и ги питах дали са теглили пари и дали са успели, а те ме гледат невярващо.Жената каза, че не са успели.Дадох им ги,само ме изгледаха невярващо.Във Варна пак на няколко пъти са ми се случвали подобни неще.Но май само майките с количките в автобуса са ми благодарили.Според мен не е важно дали някой ще ти благодари или не ,важно е ти как си се почувствал след това.
Последно промяна от galin don4ev на Вто Окт 06, 2009 9:04 pm, променено общо 1 път.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Хубаво е да намериш пари и да няма на кой да ги върнеш,лошо е обаче да ги намериш под възглавницата и да не си спомняш кой ти ги е оставил. :lol: :lol: :lol:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

barutchiata © написа:Много мразя арогантни и лошо възпитание хора, а такива жени ме отвращават.Така, че бих и казал " Съжалявам ама аз намерих 4 Х 11 и едно 6", ей така за да се замисли малко как да общува с хората.То това надали ще я промени :roll: :roll: :roll:
Промяната не става с 2-3 изречения,като и липсват първите 7 години нищо не може да се направи :evil: Иначе и аз бих върнал парите,колкото и да ми е неприятно отношението.То си е до човека :wink:
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sote »

Това ми прилича на един български филм "Изпити по никое време " :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”