Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Ако намерите 50 лв бихте ли ги върнали?
Краси_поборника написа:Хубаво е да намериш пари и да няма на кой да ги върнеш,лошо е обаче да ги намериш под възглавницата и да не си спомняш кой ти ги е оставил.![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Не бе бях оставил 20 на комшийката и тя на другия ден ми ги върна че не си спомняла за какво са.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за марули сигурно
и по некоя врьзка копьр и магданоз 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След постъпката й веднага ги конвертирам в 10 воблера по 5лв или обратното

-
- кандидат преподавател
Общо взето,от най-дърто време се знае,че "Няма ненаказано добро!"Прави добро ,пък си глей сеира как ще ти се върне тъпкано от лошо-по-лошо
На собствения си гръб съм пробвал-проявиш ли великодушие,разбиране и непреднамерена доброта -не след дълго ти се изсират /задължително /връз главата,че и се кефят на това отгоре.Направо си е закон божи!А такива 50 кинта /сал да ги намеря
/ще ги
с огромен кеф след работа в най-близката приятна кръчма
И -нека не се правим на по-херувимести и от папата -достатъчно е,че не убиваме и не крадем и си плащаме тъпите данъци.И помнете Елин Пелин - в рая няма нито една кръчма-всичките са в ада

-
- кандидат преподавател
Вднага ги похарчвам по каки и си купувам 5 свирки по 10 лв.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Толкоз ли си я закъсал бре?
Ако ги намеря аз,ша та почерпя още някоя!

,,За да вземеш , първо трябва да дадеш ,, , ти си се навел за да ги вземеш и кифлата да се наведе . В кръга на шегата.
Пресен случеи: днес правиме врътка , сичко точно идва клиента и плаща с евро и левчета , колегата ми дава 300 евра и 200 лв , викам му левчета ми даи имам разходи , а стана късно каде да сменявам , тои ми вика ти им разбираш ще си ги оправиш . Погледнах ги така , видеха ми се повече парите и му викам кво правиме сега , а тои оправяи се . Гледам , гледам викам ок . Качвам се в колата гледам видат ми се много трябваше 500 а ми дава 800 и сгреях ДВЕ ЗА ЛЕВЧЕ ,а сега ти гониш . КЛЮЧО и ръчка, след 10 минути телефона звъни на пожар , моя човек , ти знаеш ли там с еврата стана грешка , аааааааааа викам му ,, ти им разбираш ще си ги оправиш ,, . ВРЪТНА 30КМ И СИ ГИ ОПРАВИ . Та да си доидеме на думата ,, В СТИСНАТ Г-З ДВА Х-Я ВЛИЗАТ .

Пресен случеи: днес правиме врътка , сичко точно идва клиента и плаща с евро и левчета , колегата ми дава 300 евра и 200 лв , викам му левчета ми даи имам разходи , а стана късно каде да сменявам , тои ми вика ти им разбираш ще си ги оправиш . Погледнах ги така , видеха ми се повече парите и му викам кво правиме сега , а тои оправяи се . Гледам , гледам викам ок . Качвам се в колата гледам видат ми се много трябваше 500 а ми дава 800 и сгреях ДВЕ ЗА ЛЕВЧЕ ,а сега ти гониш . КЛЮЧО и ръчка, след 10 минути телефона звъни на пожар , моя човек , ти знаеш ли там с еврата стана грешка , аааааааааа викам му ,, ти им разбираш ще си ги оправиш ,, . ВРЪТНА 30КМ И СИ ГИ ОПРАВИ . Та да си доидеме на думата ,, В СТИСНАТ Г-З ДВА Х-Я ВЛИЗАТ .

-
- кандидат преподавател
Те в Горна вървят тънкана ама мие далечко ша гледам да го съчетая с риболова.sapuna написа:Толкоз ли си я закъсал бре?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бьцате МАРУЛИ...копелетаааа-я сапуня кьв голем ФИКУС има 

- Моряка
- кандидат преподавател
Бе как ги намирате тез пари
Аз един път намерих златен пръстен и на другия ден махмурлук 

А сега де? 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе само аз ли взирам ненормалност във въпроса:? как така намерени ,пък върнати
,зада върнеш нещо требе да си взел ,а не намерил.
НАМЕРЕНО НЕ СЕ ВРЪЩА!???? защото няма на кой?От къде ще знаеш на кой е, за да го върнеш! друг е въпроса ако някой пита ,дали е намерено ,или ти! питаш ,дали не е загубено,в случая 50 лева , а не с подвеждащия въпрос ,-Да сте губили пари! щото се получава ситуацията ,-Хем сърби ,Хем боли,Хем ,драго ми е!!!нещо като в "МИ НИСМО АНДЖЕЛИ", (дявола и ангела)!! абе, Противоречието ,противоречи на противоречащото
(ако го чувате за първи път ,да знаете и аз )(това последното )!
А другата гледна точка????
Въй! Муцка да ти разправям ,днес си разхождам ,Миси в парка , а един Простак!да ме прекъсне докато си лафя с Жоро ,и да ми минава с номера ,Дали съм губела пари?Представяш ли си? Вместо да ми ги даде и да ги заработя в храстите
................
и цялата работа както винаги е ..В размера,ако бяха 500 000 ,дали щяхме да четеме тези редове???? да?, но! писани от Карибите ,ПРЕЗ ПРОКСИ.
СКРУПОЛИТЕ СА ЗА БЕЗСКРУПОЛНИТЕ!

НАМЕРЕНО НЕ СЕ ВРЪЩА!???? защото няма на кой?От къде ще знаеш на кой е, за да го върнеш! друг е въпроса ако някой пита ,дали е намерено ,или ти! питаш ,дали не е загубено,в случая 50 лева , а не с подвеждащия въпрос ,-Да сте губили пари! щото се получава ситуацията ,-Хем сърби ,Хем боли,Хем ,драго ми е!!!нещо като в "МИ НИСМО АНДЖЕЛИ", (дявола и ангела)!! абе, Противоречието ,противоречи на противоречащото

А другата гледна точка????
Въй! Муцка да ти разправям ,днес си разхождам ,Миси в парка , а един Простак!да ме прекъсне докато си лафя с Жоро ,и да ми минава с номера ,Дали съм губела пари?Представяш ли си? Вместо да ми ги даде и да ги заработя в храстите

и цялата работа както винаги е ..В размера,ако бяха 500 000 ,дали щяхме да четеме тези редове???? да?, но! писани от Карибите ,ПРЕЗ ПРОКСИ.
СКРУПОЛИТЕ СА ЗА БЕЗСКРУПОЛНИТЕ!

-
- кандидат преподавател
На Ивайловград на срещата на брега на язовира намерих бронзова монета и по справки само в нета цената и варира от 300до 6000 евро всички присъствали са ми свидетели НА КОГО ДА Я ВЪРНА.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
И за мене единБОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:ОБЯВИ Я в момента има амнистия за антиките