Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2009г
Здравейте колеги.Аве ,малко ми е неудобно но ако някой колега излиза с лодка и му е скучно сам, хайде да ме вземе с него в морето.Лошо не ми е ставало никога на лодка.Даже ще си разделим и разходите.Просто нямам за сега възможност да поддържам и лодка. 

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега dimitur , как да ти предложим, като не казваш откъде си? 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- новобранец
dimitur ако кажеш от каде си мойе да се измисли нещо аз обикножвено немога да сабера всички желаещи в лодката ама щте се измисли нещо
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аве Пандиз,айде оправи малко правописа де.Дразни. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
обещавам да се старая!
-
- научил се да хвърля
Митко,ако дадеш телефон или координати ,ще те вземам когато излизам.dimitur написа:,малко ми е неудобно но ако някой колега излиза с лодка и му е скучно сам, хайде да ме вземе с него в морето.
Аз също съм голям мераклия някой да ме вземе със лодка!Няма проблем за разходите, само да вляза. Досега съм влизал само един път с едно корабче(лодка)с едни познати дето имат ферма за миди,като те си влизат от Златните-пристанището.Добре се чувствах,ама морето май си беше добре.
Извинявайте колеги че не съм писал от къде съм.От Варна съм.Моб.:0888205100
Има много колеги, включително и аз ,които нямат физическа или финансова възможност да имат и поддържат лодка.
Та някой с по-голяма лодка или корабче може да завърти малък бизнес, организирайки риболовни излети срещу малка сума.
Та някой с по-голяма лодка или корабче може да завърти малък бизнес, организирайки риболовни излети срещу малка сума.
Има такъв бизнес.В магазинчето на Морска Гара записваха за сафридени излети, и мисля че още го правят.На Траката също имаше катер който излизаше с въдичари.Ще опитам да намеря името и телефонът на човека.
Ако намериш номерът,ще е добре.Мисля,че идеята за сафридени излети е интересна особено за хора,които нямат възможност да излизат с лодки.Пък и тъкмо ще се запознаем и с други хора.
-
- новобранец
и аз намирам идеята за чудесна и бих се включил!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Виждам много мераклии,и ще наруша малко правилата за рекламата.Но искам да ви помогна.
Понякога излизам сам,но винаги инцидентно.Така че,трудно ще направя организация за влизане,но
Има едно корабче EВА,което прави такива излети,но поне 10 човека трябва да се съберат.
Таксата за излет е 10лв,излиза сутрин към 6 часа.Капитана се казва Коста тел.0896 56 54 53
Намира се на морска гара.
Понякога излизам сам,но винаги инцидентно.Така че,трудно ще направя организация за влизане,но
Има едно корабче EВА,което прави такива излети,но поне 10 човека трябва да се съберат.
Таксата за излет е 10лв,излиза сутрин към 6 часа.Капитана се казва Коста тел.0896 56 54 53
Намира се на морска гара.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
А Кире,колко часа ще ни търпи капитана? 

Кире това не е ли едната от "пиратските" гемии.Ако е тя то записването става и в магазинчето на Морска Гара.