Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Огняново-среща-2
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Огняново-среща-2
Колеги очертава се циганско лято тази седмица,нека се възползваме че едва ли ще имаме друга възможност.Аз ще съм там от 09.10 до 13.10. 10-11 се падат събота и неделя.Нека се съберем и вие си знаете/обменим опит
/
Да заповядат всички които имат възможност и не само софиянци.Дано шарана вече да се е раздвижил,време муе,който иска да лови бяла риба да си носи кубинки по възможност по едри 6-7см. ще го светна как става и монтажа.
Айде записвайте се:

Да заповядат всички които имат възможност и не само софиянци.Дано шарана вече да се е раздвижил,време муе,който иска да лови бяла риба да си носи кубинки по възможност по едри 6-7см. ще го светна как става и монтажа.
Айде записвайте се:
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Огняново-среща-2
познай... тоя уикенд пак прогнозират дъжд
дано сгрешат...

-
- кандидат преподавател
Леки превалявания на северозапад.Няма са пуашиш.Тедо написа:познай... тоя уикенд пак прогнозират дъжддано сгрешат...

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега здравей. Можех да доида но в момента съм в Сандански с дестинация Халкидики. Ще пусна репортажче като се прибера.
-
- кандидат преподавател
Мисля да съм от към северната страна ако е свободно,или по надолу към ловния заслон тел. ми е 0885 205 705 Краси
ако има желаещи ще ги закарам с лодката на хубави места .
- MITKO70
- кандидат преподавател
От северната страна след стената ли имаш предвид Краси?Ловен заслон видях с лодката при втория залив в посока устието,или има друг?А,може би имаш предвид преди стената в дясно и най-накрая в залива ,а и от другата страна може да се мине.Ние ще се включиме евентуално в неделя ,привечер с баща ми,но някъде в дясно преди стената,на първия или втория нос,да е удобно за кемпера и лодката.Краси_поборника написа:Мисля да съм от към северната страна ако е свободно,или по надолу към ловния заслон тел. ми е 0885 205 705 Краси
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
Специално за този водоем има само две добри места за шаран, едното е след бариерата залива в края на пътя,другото е посока устието има направен заслон до една поляна в дясно.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно за този заслон ти казвах ,но до там само с лодката или джип при добро време.А,след стената през бариерата дали пускат свободно или само определени хора.Последния път само пешаци имаше там,но има и един проблем този бряг,много миди по дъното и късат.А,иначе шаран вадиха и в дясно от стената ,на носовете който гледат към кулата.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
На место ще видим какво е положението и ще решиме.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тая бариера не важи-тя е от тошово време,когато имаше там резерват...с колите как ще се оправим бре краси-там пьтя е ужасен заради тия камиони,кьде извозват изсечената гора 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мисля да дойда в събота - ще гледам да съм с 2 лодки... то риба надали ще хванем, но поне да се повозим... 

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Ма и пеши ша дода беее.Краси да не ми забравиш коланчето.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и кърмовото вземи, че то не се знае кой кого и кога ще спасяваMarco Polo написа:А аз ще гледам да не забравя носовото си...Тедо написа:мисля да дойда в събота...![]()