Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Към колегата svilen_sa6kov ,виж какво пич,пак започваш една идилия....Преди време обвиняваше в реклама колегите който писаха за друг язовир,сега пак започваш безмислени спорове,що го правиш бе пич,кво ти пука,както и преди ти казах като невярваш не ходи
Пиши си ,чети споделяй ,не създавай безмислени препирни
Спри

Пиши си ,чети споделяй ,не създавай безмислени препирни

само дето неразбрах на колко години сте че се драчите така бе колеги ... изключете тая николаевка от тая тема и направете друга кадето да се пише за нея ... моето мнение е че преди години си казах там няма да стъпя и така и си остава .... колкото до казаното по рано че за един ден не ставало а трябвало да се седи 2-3-4 дена .. ами някои хора просто имат промеждутък между работа и др ангажименти и не мисля че това е подходящ язовир за такива излети и на никои не бих го препоръчал за двудневен излет даже .... Това е мое мнение и не мисля че трябва да бъда нападан за това ..... !!!! колеги дръжте се като зрели мъже !!!
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
За никоалевка искам колегата executor да се включе и да ви обесни малко как стоят нещата! Мойте изгледа от изчетеното до тук за николаевка, че никой не харесва язовира тъй като не може да хване една стойностна риба и имало много раг. Ами земете четете малко повече в техника и тактика рака не е никакъв проблем и може да се отстрани от петното със захранката. всички няма да ходя няма да ходя. Еми не отивайте кат не можете да хващате там. Като искате си правите кефа варете на ЦК, Кастел, Монтана Лейк, Суки Карп, на овчарица във ВИП зоната и т.н. Екзекутора колкото пъти е отишал там той без риба от него язовир не съм го виждал. Отива хвърля и хваща. Говоря за стойностни риби. Сега ще питате де са снимките тогава и аз ще ви кажа питай те него той не обича да пуска теми и вие след тва ще ми кажете е това е реклама. Реклама ама друг път!
-
- вече хвърля и на тежко
Не мога да ги разбера ти я двама колеги NikiStoianov и Svilen_ Sa6kov. За тях все е реклама на язовира или все нещо друго ще измислят. И винаги първия започва спора а другия го довършва. За Николаевка има много снимки на колеги с хубави риби, така че вие не сте хващали и не искате да ходите там, просто не се заяждайте и не пишете .Извинявам се за спама но...
-
- кандидат преподавател
Спрете да спамите пичове,мисля че колегата разбра,ако не да пусне пак едно оплакване....

-
- ще става разбирач
Честно казано аз се уморих от тая тема и може би ще спра да пиша в нея. Никой нищо не споделя общо взето. Доста колеги има от Варна във форума, но не ги виждам да споделят. Има няма 5-6 човека сме дето си казваме, останалите само четат и толкова. А има и такива, които пишат само колкото да се похвалят. "Аз хванах - който го може, го може. Четете и мислете" Не виждам как помагате по този начин, но това си е ваша работа.
Солвейко със Свилен Сашков сме братя. Нормално е мненията ни да са сходни, първо поради това, че сме братя и второ понеже ходим заедно за риба и впечатленията ни са едни и същи.
Казвал съм го и преди и пак ще го кажа: не съм капацитет в риболова, още по-малко в шаранския риболов. Явно много не ми достига, за да се боря за риба на такъв труден водоем като Николаевка. За това и няма да ходя на него.
Толкоз от мене.
Солвейко със Свилен Сашков сме братя. Нормално е мненията ни да са сходни, първо поради това, че сме братя и второ понеже ходим заедно за риба и впечатленията ни са едни и същи.
Казвал съм го и преди и пак ще го кажа: не съм капацитет в риболова, още по-малко в шаранския риболов. Явно много не ми достига, за да се боря за риба на такъв труден водоем като Николаевка. За това и няма да ходя на него.
Толкоз от мене.
-
- вече хвърля и на тежко
извинявам се но както казваш темата е да си помагаме кажи ти тогава някои гйол около вн дето става и да се спи там и да се лови рибаиванко написа:Свилене аз съм ходил на девнеския равъдник няколко пъти.Първите два излета-много зле.След това обаче започнах да сменям местата и да се оглеждам.Да има много раци,да не става за почивка,но става за риболов.Шарани по пет кила не съм виждал ,но по два съм хващал и то не един.Амур не съм улавял ,но ти гарантирам че има,едни приятели хванаха един към четири кила.Толстолоб има но не е много голям.Килограм и половина,два са ми най големите.Никога досега не съм качвал снимки на уловени от мен риби,но мога да ви дам дума,че никой никога не съм лъгал.Не искам да правя реклама на който и да било арендатор.След първите си два излета там бях на същото мнение като твоето,но после нещата се пооправиха пък и ден с ден не си приличат.Така че,не си правете генерални изводи от едно ходене,според мен е грешно.Да сме живи и здрави и да си помагаме това е най-важното.Успех колеги.
-
- вече хвърля и на тежко
да прав си и наитина ако човек няма време да стои повече от ден надеждите не са големи ако наистина не можеш да стоиш повече от ден има и други водоеми на които и за ден става работа например мисля че венелин не е лошо място но последно време не се чува нищо хубаво за тамsxl написа:само дето неразбрах на колко години сте че се драчите така бе колеги ... изключете тая николаевка от тая тема и направете друга кадето да се пише за нея ... моето мнение е че преди години си казах там няма да стъпя и така и си остава .... колкото до казаното по рано че за един ден не ставало а трябвало да се седи 2-3-4 дена .. ами някои хора просто имат промеждутък между работа и др ангажименти и не мисля че това е подходящ язовир за такива излети и на никои не бих го препоръчал за двудневен излет даже .... Това е мое мнение и не мисля че трябва да бъда нападан за това ..... !!!! колеги дръжте се като зрели мъже !!!
-
- ще става разбирач
ХА ха ха,ей че ме развесели колега...Де да беше такаribar4eto_ot_selo написа:За никоалевка искам колегата executor да се включе и .... Екзекутора колкото пъти е отишал там той без риба от него язовир не съм го виждал. Отива хвърля и хваща.

Stand and fight
-
- вече хвърля и на тежко
и аз сам имал капота там но сам имал и доста слука началото на това лято по време на забраната
колега кажи каква е тази захранка против раци защото там риба има ито много големи екземпляри вадел съм и аз
Не знам boiskito,тая година ходих с преспиване само на Цонево.Там места бол и риба има,но трябва да си майстор а аз съм по-скоро любител.
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз против раци съм чувал една рецепта от стари рибари ама не съм сигурен дали работи!Та рецептата е копувате от някой рибна сергия 4-5 килограма трицона ако е и леко жмирисана още по-добре това чудо го смилате с машинката за месо на баба си и отивате до колохозния пазар до сергиите със зърно там има едни гранули за котки с рибно брашно и вземате от тях към 2 килограма.Прибирате се увас и накисвате гранулите в малко вода докато станат като тесто след това добавяте рибната кайма и омесвате.Оставяте за през ноща на терасата малко да вмирише и сутринта атака на язовир Николаевка преди да почнете излета вземате гадната смес и я пъхате в 2-3 чоропогащника на жената или гаджето и хвърляте това чудо на около 10 -15 метра встрани от мястото където ще ви е хранителното петно за риболов!!! Уж действа , но не знам за колко време отклонява напаста от главното петно!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

благодаря ти ще пробвам този уикент
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Стана еддна седмица ме няма и не суъм влизал във форума а вие сте се изпокарали.Информнацията която Иванко ви е дал е достоверна за Девня(просто сае познава ме с него и ми е разправял).Та въпроса ми е къде ще ми предложите да си ползвам новите сигнализатори как пищят защото не съм им направил сефтето още не съм ги чувал при рън.Старите ми още си пищят но минавам на по горен клас