Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Крокодил
Модератор: sapuna
Крокодил
Счупи ми .... рекорда днеска
! От тъмно до тъмно, но си заслужаваше! 93 сантима Крокодил, за килограми незнам колко беше, това ще оставя на вас- най-коравите щукари да ми кажете. Ето я:

Даде страхотна битка старото животно!

И с огромна усмивка на устата му върнах свободата

А ето и главния виновник- Рапала Jointed Shad Rap колекция 2007.

Отново доказват 4е никои не прави блесни и воблери по добре от Финландците! Изключително добре балансирана, неутрална плаваемост, абе като истинска рибка си е! Препоръчвам я на всеки щукар!
[/img]

Отново доказват 4е никои не прави блесни и воблери по добре от Финландците! Изключително добре балансирана, неутрална плаваемост, абе като истинска рибка си е! Препоръчвам я на всеки щукар!
[/img]

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Krokodil
Браво колега за трофейния улов!!!Smokey написа:Счупи ми .... рекорда днеска ... :
Респект за пускането - Голям Жест!
-----------------
към шесте кила е дзвера на око.
Последно промяна от msp на Вто Ное 07, 2006 2:50 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А да обменим малко опит а? Казвайте кой на какво ги тръшка и каде ако не е тайна естествено.
Това с живото пате е доста интересна стръв, някой да използва други необичайни техники? Споделяйте опит и случки за да се учиме всички.
Това с живото пате е доста интересна стръв, някой да използва други необичайни техники? Споделяйте опит и случки за да се учиме всички.

-
- ще става разбирач
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- petro_op
- ще става разбирач
Re: Krokodil
Браво ... очаквам и по-големи...успехSmokey написа:Счупи ми .... рекорда днеска! От тъмно до тъмно, но си заслужаваше! 93 сантима Крокодил, за килограми незнам колко беше, това ще оставя на вас- най-коравите щукари да ми кажете. Ето я:
[/img]

Нали? Вапроса е че изпитвам дълбок респект към тези животни, доставя ми много по-голямо удоволствие да ги видя на свобода отколкото в чиния. Все пак този хубавец ще пусне милиони яица на пролет. Заслужава свободата си. помислете следващия път преди да я заколите.почти неразбираемо е защо си я пуснал???
"Когато един ден човек отсече последното дърво, застреля последното животно и хване последната риба от реката, тогава ще разбере че парите не стават за ядене"
Greenpeace
България има уникална природа, струва си да я опазим но за да го постигнем трябва да се променим. Уважавайте проиродата около себеси за да ви се отблагодарява!