Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дребошляк по Лефеджа
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дребошляк по Лефеджа
Отпуската ми свърши,а с нейния край и работата ми понамалява.Нямах време през последния месец да преследвам сериозните противници,но все пак криввах от време на време към реката.След като вчера се наситих на дребен морунаж по Янтра,днес реших да търся по едрия на река Лефеджа!Запасен с по кутийка бял и торен,консерва царевица,пакет жито и цяла кофа с дипове,миризми,аромати,бойли и какви ли не щуротии след обяд издрах за Бряговица.Ходеше ми се на вира под далекопровода,ама то много кал бе.Спрях се на черниците-водата бистра,но дълбока.Брегът стръмен,но доволно обрасъл и с множество коренища и върбалаци.Нямах време за стабилна подготовка относно шараните,та напълних едно ПВА с всякакви гранули,парчета топчета и царевица,боднах го на куката и стрелнах един косъм към тръстиките на отсрещния бряг.

В краката си изсипах три-четири прашки бял и няколко шепи жито!Тъй като преди няколко дни ме побъркаха уклеите,сега заложих на по голяма кука и две зърна за стръв!Нямаше обаче кой знае каква разлика,тъй като обичайните заподозрени само чакаха да им заметнеш!

В един момент и те избягаха,но дънните им братя продължиха да изострят нервните ми окончания!

По някое време се позавъртя по едър морунаж,а веднага след него имах серия от десетина каракудки!

Като цяло...пълна трагедия!Да съм хванал,да съм хванал...колко да съм хванал?!?!?

Обаче това,което "хвана" апарата ми,оправда всяка една секунда престой на реката!

Реката си дава,но не и на мен!Явно шараните не ме познават!
Поздрави на всички!
Успех и НАСЛУКА!!!

В краката си изсипах три-четири прашки бял и няколко шепи жито!Тъй като преди няколко дни ме побъркаха уклеите,сега заложих на по голяма кука и две зърна за стръв!Нямаше обаче кой знае каква разлика,тъй като обичайните заподозрени само чакаха да им заметнеш!

В един момент и те избягаха,но дънните им братя продължиха да изострят нервните ми окончания!

По някое време се позавъртя по едър морунаж,а веднага след него имах серия от десетина каракудки!

Като цяло...пълна трагедия!Да съм хванал,да съм хванал...колко да съм хванал?!?!?

Обаче това,което "хвана" апарата ми,оправда всяка една секунда престой на реката!

Реката си дава,но не и на мен!Явно шараните не ме познават!

Поздрави на всички!
Успех и НАСЛУКА!!!
Re: Дребошляк по Лефеджа
Браво за риболова.Последните снимки са великолепни .Идеални са за десктоп.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Това е лѝбимата ми река. В детството колко съм я обикалял. Реката е униклна, със свои особености и тайни. Страхотно място е.
-
- вече хвърля и на тежко
браво,няма да се плашиш,по честото ходене ще те опузнаят шарковците
Страхотни снимки,пък и риболова бива 

Ква е таа жълтеница дет та е налазила по ръката бре
...тя по-тежка от каракудите 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Em1l написа:Браво за риболова.Последните снимки са великолепни .Идеални са за десктоп.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ninastefanina
- сериозен играч
Страхотен излет и риболов.Пожелавам ти другият път шараните да те упознаят 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- разбира нещата
Е със тия последните снимки направо ме просълзи, и ще ти кажа защо.Като малък /може би бях 2 клас/отивах на училище рано сутринта ,извъртях поглед към небето и съзрях точно такива облаци.Първият час имахме рисуване и познайте кво нарисувах аз- Червени облаци , нестига че получих слаба оценка ами и целия клас ми се смя тогава.Ей сега на на класа
а за даскала
А за излета -риба е имало в съчетание с природата и тия гледки- супер направо

А за излета -риба е имало в съчетание с природата и тия гледки- супер направо

Хубав излет и прекрасни снимки.
-
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Kрасота 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Супер репортаж и релакс..