Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Стефаново
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Стефаново
Добър ден колеги в събота бащата ме кара да ходим за Стефаново , аз за шаран , а той за щука.Някой скоро ходил ли е там аз ще ходя за първи път и почти нищо незнам за този водоем такаче всяка информация ще е от полза

Re: Стефаново
малко информация от последното ни ходене там: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=29011
За спининг почти не става доста водорасли има вече. Аз се пробвах, но нямаше и пипане, по-скорро беше "разходка" на нов вид (за мен) примамка, един вид тренировчица
Шаранджии си имаше, но около стената, както обикновено. Не мога да кажа дали са хванали. На стената обаче, според мен шанса ти за щука е доста по-малък. Успех и да се похвалиш с някоя траверса
За спининг почти не става доста водорасли има вече. Аз се пробвах, но нямаше и пипане, по-скорро беше "разходка" на нов вид (за мен) примамка, един вид тренировчица

Шаранджии си имаше, но около стената, както обикновено. Не мога да кажа дали са хванали. На стената обаче, според мен шанса ти за щука е доста по-малък. Успех и да се похвалиш с някоя траверса

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бащами ходи минала събота , и едни момчета до него за извадили 2 , едната е била към 3кг и нещо , а иначе шарана и едрите каракуди излизали нощем

- crazybot
- фен клуб-скобар
По принцип за шаран застават от страната на байра .Щуката я ловят предимно под крушите или при къщите .Ако искаш на плувка да ловиш ,червеноперките и костурите са предимно около стената ,а големите каракуди и линове са пак от към къщите в шавара 

- crazybot
- фен клуб-скобар
Кво стана ?Излезна ли нещо?