Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Препоръки за избор на такъми
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Препоръки за избор на такъми
Нов фен клуб
Хайде бе колеги смилете се и помогнете на момчето.На 15г.,майко мила защо не съм аз.На 15г.цепех двигатели на мотори на парчета и ги събирах
, а сега с една въдица не може да се оправите.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Приятелю,препоръчвам ти като за начало да попрочетеш повечко из форума..Да погледаш малко хобито
и да се опиташ да поставиш някакъв конкретен въпрос.Сега поне само да искаш да научиш нещо.Питаш чичо Гугъл и той казва всичко
.

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Аз конкретен въпрос съм садал а той е търся нещо което как отида на река да ловя на леко когато отида на язовирчето да си сменя тъкама и да го направя на дъно.А с дирекния да ловя на плувка.Такова търся.
-
- вече хвърля и на тежко
Много добър съвет!hristotihov написа:
Поразцъкай форума малко за да разбереш кой вид въдици за какво служи. Под "малко" разбирай поне 1-2 седмици да четеш, и като разбереш какво е директен, болонезе, мач, фидер и т.н., вече питай за по-конкретни неща. Успех

-
- учете се от него
Аз мисля че ти схванах въпроса по някое време и писах какво предлагам, обаче ако наистина не си наясно с тези неща, най добре е да намериш някой да ти покаже работите "на място"; по-евтина и същевременно много добра конфигурация за всички видове риболов които те интересуват.... я се намери, я неdosito27 написа:Аз, конкретен въпрос съм задал; а той е: търся нещо което, като отида на река да ловя на леко,когато отида на язовирчето- да си сменя тъкама и да го направя на дъно. А с дирекния да ловя на плувка.Такова търся.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Единствено,като ти препоръча колегата фидера се вмества в тия параметри.Някои го използват и за плувка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
а,ако ти останат парички си купи и букварче.срамота е на 15 и да не можеш да пишеш
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
ама тоя фидер ми се струва слоген че има два върха и малко ме затроднява ??А иначе макарата щитата ли да зимам тази която ми е предложил ида ??
-
- кандидат преподавател
Тоз подрастващ пич посочи в друг негов пост,че не вдява кое е мач,кое фидер,кое болонезе...
Е,за 20-40 лева къв да е телескоп с дължина 3-4 м ,акция 10-30 или 20-40 и макара "Гуанвей"за 30 лева и за онази рекичка ще е пълен терминатор.
Както на плувка,така и на дъно / минал съм на времето през подобна категория такъми и бая добри риби се хващаха с тях
/.А за правописа -късно му е да се оправи,ще си остане и кат дърто магаре същата конкуренция на ромската интелектуална сила.

Само аз ли забелязвам приликата с Давид 

-
- научил се да хвърля
Чета и се смея. Тоя пичлигар май се подбива с всички от форума, а вие се вързвате и се изтрепвате да му обяснявате. А стига де.
-
- ще става разбирач
Колко много по смислени въпроси във форума остават без отговори,а на
този дето зорлем се прави на "селския идиот" му отделихте вече три страници
този дето зорлем се прави на "селския идиот" му отделихте вече три страници

Колекционирам лампови радиоприемници
Уважаеми,мисля че това е форум за риболов следователно аз с никой не си правя майтап.Просто се занимавам с риболов от 1 година от това не следва ,че трябва да знам сички методи и приспособления на ловене на риба.А тука също е форум за риболов а не тест за изследване на граматическите и пунктуационни умения на сички протребители.Моите уважения на IDA и butnik ,че ми помогнаха за избора на въдица.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
dosito27 да не е равно на Давид.Кво ще кажеш 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!