Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ново четене на тема:"Куче и коте"
Модератор: dantho.mihov
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ново четене на тема:"Куче и коте"
Вчера след работа се разходихме до едно язовирче не далече от В.Търноо.Доскоро то се арендоваше ,но арендатора го источи,излови рибата и го заряза :1c2cbcde58cfc0 .Цяло лято нямаше вода ,но отскоро се завири и в него ловят не много едра каракуда .Както и дае,думата ми беше за една колкото весела ,толкова и трогателна среща :icon_biggrin: която ни се случи по здрач.
Ловейки си риба с моя човек(ловяхмие привечер на светулка) до нас в здрача се приближи самотен,безпризорен,добродушен пес(женска).Животинката беше псувано и гонено от останалите "риболовци" по брега без да беше им досаждало от никъде.Явно усети че ние сме по дружолюбни от останалите и легна зад нас без да помръдне дълго време, и ни наблюдаваше с влажен кучешки поглед,аха да ни проговори:icon_smile: .Дадохме му малко от сандвичите дето си бяхме нагласили,кучето хапна и изчезна на някъде.Казах на колегата:"Нашия човек(кучето)хапна и ни изостави",но след десетина минути се появи отново :icon_smile: .Тоя път обаче доведе със себеси и своето другарче :icon_biggrin: ,което се оказа тази годишно коте :icon_biggrin: .Отначало си помислих че кучето гони котака,но се оказа че ситуацията е различна :icon_biggrin: .По начина който се държаха си личеше че са стари дружки :b9484c5bc88d13 и след като двете изядоха моя сандвич и 4-5 каракуди ни изнесоха представление, показно как трябва да се разбират помежду си хората.Стария прочит на фразата:"Разбират се като куче и коте" беше тотално разбит :6e6ebecd09233a
Язовирчето :49128a21c22ad9

Колегата :58b46cfc40254e

На мръкване луната беше червена :icon_eek:

Идилия :3a792d7e457e42 ,или дай малка и на мен.

Не дърпай котето(в случая кучето)за опашката :7756d4f28cf80b

За информация водоема се намира встрани от населено място и животинките са останали да живеят там след арендатора.На заминаване ни изпратиха до колата и след това изчезнаха в тъмнината :609c1f728720fb
Ловейки си риба с моя човек(ловяхмие привечер на светулка) до нас в здрача се приближи самотен,безпризорен,добродушен пес(женска).Животинката беше псувано и гонено от останалите "риболовци" по брега без да беше им досаждало от никъде.Явно усети че ние сме по дружолюбни от останалите и легна зад нас без да помръдне дълго време, и ни наблюдаваше с влажен кучешки поглед,аха да ни проговори:icon_smile: .Дадохме му малко от сандвичите дето си бяхме нагласили,кучето хапна и изчезна на някъде.Казах на колегата:"Нашия човек(кучето)хапна и ни изостави",но след десетина минути се появи отново :icon_smile: .Тоя път обаче доведе със себеси и своето другарче :icon_biggrin: ,което се оказа тази годишно коте :icon_biggrin: .Отначало си помислих че кучето гони котака,но се оказа че ситуацията е различна :icon_biggrin: .По начина който се държаха си личеше че са стари дружки :b9484c5bc88d13 и след като двете изядоха моя сандвич и 4-5 каракуди ни изнесоха представление, показно как трябва да се разбират помежду си хората.Стария прочит на фразата:"Разбират се като куче и коте" беше тотално разбит :6e6ebecd09233a
Язовирчето :49128a21c22ad9

Колегата :58b46cfc40254e

На мръкване луната беше червена :icon_eek:

Идилия :3a792d7e457e42 ,или дай малка и на мен.

Не дърпай котето(в случая кучето)за опашката :7756d4f28cf80b

За информация водоема се намира встрани от населено място и животинките са останали да живеят там след арендатора.На заминаване ни изпратиха до колата и след това изчезнаха в тъмнината :609c1f728720fb
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Re: Ново четене на тема:"Куче и коте"

-
- и господ не е толокова добър
Евала майсторе.Отначало с тъга четох за отношението на хората към бездомната животинка, в последствие с усмивка за другарството между кучето и котката.
За сетен път се убеждавам, че няма по-голямо животно от човека 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Моя Джек и котката Митю отдавна са разбили тоя мит.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Моя Джек и котката Митю отдавна са разбили тоя мит.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- разбира нещата

kaloyan Mladenov написа:![]()
сладури големи

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- ще става разбирач
Мойто куче беше на 19 без четири месеца като се наложи да го приспим завинаги. Ако имах още десет години щях да го науча да говори. Страхотни животни са кучетата. Бих си взел на момента, но просто да отглеждаш куче в апартамента е мъка и за него и за мен. Но някой ден... 

- ninastefanina
- сериозен играч
Е това е любов! 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Страхиле,радващ е факта,че си Човек за разлика от останалите хора около язовирчето,които са гонили и псували горкото куче,което само е искало парче хляб и една добра дума за да помаха с опашка.Евала бате поклон за жеста ти към него(нея) и нейното спътниче
Вдъхнал си надежда,че все пак има и ЧОВЕЦИ сред хората и най добрият приятел на човека ще има вяра в утрешният ден

-
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
Че са сладури- спор няма,ама ...те ви извратеняци в света на животните.И тях ги перат психическите отклонения,също кат при ората.Тръгнали са срещу природата и инстинктите си -обречени поколения,с предначертано бъдеще-потомци да са им изроди и недоносчета,без способности за оцеляване и развитие.
Извратено ли е приятелството между две животни от различен вид???
За 19-те години в твоят град не си ли виждал нещо подобно и какво лошо има???
Силно се съмнявам при животните да има психични отклонения!
Съдбата ги е събрала в тия гадни времена благодарение на нас хората
Учен човек си ,ама с такова мнение....

За 19-те години в твоят град не си ли виждал нещо подобно и какво лошо има???
Силно се съмнявам при животните да има психични отклонения!
Съдбата ги е събрала в тия гадни времена благодарение на нас хората

Учен човек си ,ама с такова мнение....

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дам и като при хората има добри животинки и лоши...пример кога съм пръва смена излизам в 05.00 заран и покрай спирката има глутница 6-7 псета дето 2 пъти ме подгонваха сериозно ама игра железния прът на третия път и сега като ме видят бягат

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Тези приятелчета никога няма да те предадът
за разлика от много хора!!!

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.