За хората,без които неможем !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: За хората,без които няма да сме в нета !!!

Мнение от Краси_поборника »

На мен ми искат 320 лв. за стартер втора употреба за двигателя на лодката Джонсън 6к.с. :shock: :shock: :shock:
нормално ли е това :?: :!: :shock: при положение че двигателя не струва по вече от 1000лв.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

предлагам темата да преозаглави на "за хората,без които ще ни е по дьльг живота" :D :D :D аз пьк миналата седмица си порьчах един филтьр за прахосмукачка,сигурно десет пьти го рисувах(а аз мога доста добре да рисувам),обяснявах точните размери и показах прахосмукачката на снимка,жената се кле,че разбира за какво става вьпрос,сочи ми по некви каталози и вчера отивам и познайте....дава ми едни торбички и некви абсорбиращи кьрпички :D :D :D а филтьра е като вьздушен на автомобил,едно кьм едно,но сьответно много по мальк :D :D е кво да направя?побьлгарих ест нещата,работи си на пушка и сьс стария филтьр с некои подобрения(добре,че вече сьм параноик и не го изхвьрлих по тази причина),ама защо трябваше да не си изчистя кьщата 5 дена,като сьм се захванал и да се местя и имам сума ти други ремонтии и проблеми на главата...примери много...ай да не се ровя в живота си,че за вас ще е забавно,ама на мен ще ми запуши главата от яд :D
политиката на фирмите вече е колкото и идиотски да звучи,като в оня вица за сьрбина: "ово йе стандарт-йебеш фьргаш" :D :D напр,сега,след като си продам буса кола над 95-максимум 98 година няма да си купя-да не са луди да правят нещо вечно,като на мерцедесТа 124ворката(с които доколкото знам фирмата е имала сериозни ядове,понеже е вечен)...та нали треба и следващия модел да се продава :wink: та така...и се чудя на бивския не знае ли,че всьщност комповете покрай игрите се развиват :)та така се е нервирал за глупости..и мен да ме питаш що ми е 1гига виделокартата..... :D :D :D
живи здрави да сме.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Краси_поборника написа:Aз искам да добавя че Vivatel /Vivacom/са тотални измамници,нестига че мобилния им нет е като простреляна патица ама и като ти изтече договора не искат да го прекратят и те разиграват само и само да цицат пари :twisted: :twisted:и така хем нямаш нет хем искат да им плащаш,пък и със съд ме заплашват. :finga:
За бога братя не ползваите интернета на ВИВАКОМ. Дискутирано е и другадеhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a нямо отърване от тия. И четете много внимателно договорите не зависимо колко са дълги и колко бързате.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: За хората,без които неможем !!!

Мнение от krokibg »

Катри,в 95 % от фирмите в страната не само в Пловдив,когато човек отиде за услуга при тях,трябва да си отваря очите на четири и да внимава какво става с оставеното за ремонт !!! Гледайте и си отваряйте очите на четири и това е.Всички фирми или поне 95% от тези които предлагат техника или услуги,най-важните клаузи от договорите им са написани със ситен шрифт и са забутани така че малко хора да им дойдзе на акъла да ги четат !!! Това ако не е умишлено направено и не цели да се въсползват от недоглеждането на хората,които си имат стотици други проблеми - кажи ми че лъжа.Договорите се пишат така че да не разбереш нищо,както и сметките които ни пращат да плащаме.Накрая,докато се усетиш и си подписал договор,с който се съгласяваш да си роб на дадена компания докато си жив :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Затова е думата,оглеждайте се братя какво подписвате да не получите някои щастлив ден съобщение,което да ви праща на манаф,без да сте разбрали че сте подписали договор, да испълнявате всичко което ви кажат.Даже и да ходите два пъти в месеца на манаф :mrgreen: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

ако ви трябват кондензатори за захранвания и дъна, свиркайте... Мост комп. и много други вземат от мен на едро... Цените са 10ст до левче/бр...
Движещите части /вентилаторите/ първи се развалят от прах и мърсотия... Затова първо тях гледайте!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

А бе хора тая тема обхваща всички услуги от живота и най-лошото е да се опре до самия живот.Не случайно има приказка дето е със заглавие: вардете се.Пример когато зъболекар ви съсипе 15 зъба и не ви е дал касова бележка-кво правим? :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”