Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Искър и Панчерево
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
яз.Искър и Панчерево
Колеги, имате ли инфо за яз.Искър и Панчерево, дали дават уклейки, костур и червеноперки!!! Ако някой е ходил да пише какво е положението !!!
Благодаря предварително!

Благодаря предварително!
Re: яз.Искър и Панчерево
Ако ти се лови едър костур(около половинка) отиваш на гребната база на Левски и заставаш на най-левия понтон с водните колела.Задължително стръв малка рибка,на червей кълват по дребни костури и слънчевки.Наслука !
Здравейте колеги, някой може ли да каже какво е нивото на водата в Панчарево преди две седмици беше до циментовата плошадка на гумаджията разбрах че излизат костури половинка това добре а бялата дали се е размьрдала.
Колеги,аз бях там онзи ден.От 16 часа до 19 часа водата се покачи сьс 30-40 см.Цял ден едвам едвам 5 костурчета и една добра червеноперка.Пьлна скрьб.До мен се изредиха четирима колеги.По едно време имах чувството,че се бях превьрнал вьв Пиколо
,но аз лично бях отишьл да си почивам от фирмата.Това аз мога да споделя.Наслука пичове

Колега за Панчарево ли говориш?Утре и аз смятам да се засиля по тази дестинацияivoncho написа:Колеги,аз бях там онзи ден.От 16 часа до 19 часа водата се покачи сьс 30-40 см.Цял ден едвам едвам 5 костурчета и една добра червеноперка.Пьлна скрьб.До мен се изредиха четирима колеги.По едно време имах чувството,че се бях превьрнал вьв Пиколо,но аз лично бях отишьл да си почивам от фирмата.Това аз мога да споделя.Наслука пичове
![]()
![]()

Извинявам се
,Да за Панчарево говоря.Лично мойто мнение ако имаш втори варянт се вазползваи от него,но това си лично мое мнение
.Водата на Панча постояннхо се покачва в момента.Успех 

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ви за инфото което е ценно! Реших да опитам дългата дестинация и тя е на Сопот за костур! Тъпото е, че само с лодка дава ефект а нямам! Някой ден ако на някой не му се ходи сам и има лодка да пише на форума! Ако трябва даже ще си плащам за услугата!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Сега водата спада.През ден съм там "за проба".Къде са тези костури над половинка?Колега Сомчо, трябва да ми покажеш с какво ги мамиш.Като видиш мицубиши паджеро с 2532 ми се обади.Там съм през ден и си къпя рибки и червеи.
Малко по нагоре написах мястото.Другото удобно място е от другата страна на езерото,точно до стария ресторант Баядерката има едни върби.Под тях освен костур на рибка дава и кефал.Наслука !Стефан Добрев написа:Сега водата спада.През ден съм там "за проба".Къде са тези костури над половинка?Колега Сомчо, трябва да ми покажеш с какво ги мамиш.Като видиш мицубиши паджеро с 2532 ми се обади.Там съм през ден и си къпя рибки и червеи.