Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хоби и развлечение...
Модератор: dantho.mihov
Хоби и развлечение...
Какво правя

1.Събирам лули...имам над 50 броя, а може и повече......

2.Грижих се за един Трабант...ама го "харизах" на един приятел в Сливен...

3.Снимам...ако има какво...

4.Ровя в мрежата...почти всеки път когато имам време...

5.Хапвам и пийвам...ако има ... нещо хубаво и пивко...

6.Занимания с чужди булки....само срещу заплащане....защото по любов излиза по-скъпо...

- barutchiata ©
- Администратор
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А нямаш време да слезеш да прекопаеш градинката отпред и да засадиш цветенца или дръвчета?
Гледай какви мизерии има в тая градинка като почнеш от кофички за мляко и стигнеш до болнични материали.Има нужда от някой без работа да се позанимава малко.
А може и да събереш малко листа да нахвърляш до оградата на детската градина че да има от къде да вадим червеи по-нататък.Това ще е едно добро дело в помощ на рибарите в цялата махала

А може и да събереш малко листа да нахвърляш до оградата на детската градина че да има от къде да вадим червеи по-нататък.Това ще е едно добро дело в помощ на рибарите в цялата махала
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Та като сме почнали
1. Обичам като нямам ангажимент на следващия ден да се отдам на зверско хапване и препиване(все по рядко става)
2. Пътувам по места по който не съм ходил никога.
3. Понякога ми избиват балансите и пилея пари по стрелбища или за патрони по магазините
4. При липса на финанси, сърфиране в нета и пляскане на карти с домашна ракия
1. Обичам като нямам ангажимент на следващия ден да се отдам на зверско хапване и препиване(все по рядко става)

2. Пътувам по места по който не съм ходил никога.
3. Понякога ми избиват балансите и пилея пари по стрелбища или за патрони по магазините
4. При липса на финанси, сърфиране в нета и пляскане на карти с домашна ракия

Хахаха браво на сАПУНА...ВМЕСТО ДА СЪБИРА ГЛИГИ...ОТ ДИВИ ПРАСЕТА....СЪБИРА ЗЪБИ ОТ...КЕФАЛИ...

Еи Рибарчето-младоженец....виждам, че призрака на тъщата е надвиснал над тебе...какви градинки, какви листа , какви 5 лева....ходи копай ....да тренираш "как да разсеем скуката" на женения мъж....хахаха...на свадбата ...лопата или мотика искаш да ти подарим...

Тва с градинките е "заразно зло" на пенсионерите - домоседи...кат ти се копа копай...на мен доктора ми забранява подобно упражнение...

Абе и квартал на Бургас ви направиха ...ама си оставате от с.Атанасово...