Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Казалджанска обърквация
Казалджанска обърквация
Днес сутринта 6:30 на водоема пристигнахме аз и баща ми и колегата флуестър (flyester) и баща му. Заметнахме въдиците всякакви видове царевици ,монтажи ,ама неще да пипа. Оказа се ,че не сме напипали мястото . Към 9 дойде един дядо с каручка и ни каза ,че има едно хубаво място на язовира и ,че ще ни покаже къде е и каза да хвърляме само на червеи ,защото шарана на този язовир си го обичал. Взехме лопатата от пазачите и копнахме едри червеи .Отидохме с по една плувка да проверим положението на новото за нас място ,а бащите останаха при дънните ,заметнахме в папура и след 5 мин нема плувка ,засечка и го докарах до брега и малко размота и излезе един шаро 1,5кг. И веднага по 1 телефон на бащите и те пристигнаха на това място при нас с всичкия багаж . Наредихме дънните и след 5 минути удар на приятеля ми на въдицата ,поведе го но се закачи в папура и отиде . След това и понапече ,викаме си това беше ,но баща ми успя да улови един шарко към тройката . Духна приятен ветрец ама рибата изобщо не се притесни и към 2 часа започнаха ударите! Това се казва гол след гол ,ама шарковци. Флуестър разписа 2 шарковци 3-ки, след неговата сериика копнах и аз 1 шарко . След това приятеля ми и баща му хванаха още доста шарковци ,направо взе да не ни прави впечатление. След малко имах леко цъкане и хоп 1 бяла рибка на червея лапнала го зловещо. След това си намерих едно супер местенце ама хвърляш напрао отгоре папура ,шанса да удари голям , ама и да изтървеш също. Ама рискувах и успях както си седим през 10 мин удар и извадих една четворка и два 3,5-ки.
Флуестър и той ги разби ,просто нямаше какво да говорим и той си разписа една четворка. едно сомче малко хванахме ,ама бебешок и си замина !
Ето снимки на двата 3,5кг и 2те четворки .

Извинете ако несъм качил някои от снимките или някои се преповтарят ама така!
Ей допълнение :

Липсваше ни карп дюшек
Аре да растеш бебо
Има доста клипове с вадене на риби ,релийз ама несъм по клиповете ,не умея да качвам .

Флуестър и той ги разби ,просто нямаше какво да говорим и той си разписа една четворка. едно сомче малко хванахме ,ама бебешок и си замина !
Ето снимки на двата 3,5кг и 2те четворки .

Извинете ако несъм качил някои от снимките или някои се преповтарят ама така!
Ей допълнение :

Липсваше ни карп дюшек

Аре да растеш бебо

Има доста клипове с вадене на риби ,релийз ама несъм по клиповете ,не умея да качвам .

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Re: Казалджанска обърквация
добра слука сте имали а би ли споделил къде е водоема и условията,благодаря.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Евала пичове,това се казва качествен риболов
Браво и само така 

- ninastefanina
- сериозен играч
Браво момци много добре 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- и господ не е толокова добър
Много сте добри 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Е това му се вика новото време-нладежите да учат бащите си как да ловят риба 

Супер риболов!Браво !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хубави карпове.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
че са хубави - така е,само не мога да разбера защо платен водоем е чак толкова голяма тайна,че не ми отговарят(човека беше онлайн бая време,след като попитах)...ама кой както го разбира...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
-
- разбира нещата
Супер сте! Само така за напред 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- flyester
- разбира нещата
Язовира се намира в Пловдивска област.steven1969_bg написа:че са хубави - така е,само не мога да разбера защо платен водоем е чак толкова голяма тайна,че не ми отговарят(човека беше онлайн бая време,след като попитах)...ама кой както го разбира...
Град Раковски и посока Брезово по - пътя ще видеш едно дърво и пише ''Спортен Риболов'' от дясно на пътя се намира табелата и тогава ще пристигнеш на яз.Кюрча , след това отиваш по дигата на Кюрча и , като я минеш ще видиш една стара къщичка и отзад нея има път и тръгваш по-него и ще намериш този язовир Казалджана

Несъм обяснил много добре , но дано да се ориентираш , ако си решил да ходиш.Успех

-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..