КАТ-АКТ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Re: КАТ-АКТ

Мнение от Станимир Бегов »

колега минаваш през Метро купуваш един радар-детектор и не правиш повече такива грешки
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Беше пуснал някой едно помагало, сканирано- имаше много полезни неща по повод обжалването. Разтърси се по темите преди месец май беше темата на колегата. А възражения винаги пиши , още докато ти се съставя акт-а, после по-лесно с обжалването. Глобата е сто кинта , а точките точно не си спомням. Мен ме порязаха със 100 лева и 8 точки за разрешена 40, аз шофирах с 68.

П.п Попитай и Годзилата , той нещо разправяше , че ги съди злокобно и печели. :lol:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

колега,
ако нямаш друг акт ( ако това не ти е второ провинение за превишена скорост ) няма да ти вземат точки. а това че акта предполагам ще ти дойде след......хм..... е със сигурност. Моят от Стражица до В. Търново ( незнам колко са км мисля че около 20-30км, колегите от ВТ да ме поправят ) дойде на шестия месец. Но съм сигурен че няма да ти вземат точки, само глобичка. Няма смисъл да пускаш жалби - глас в пустиня, ако бяха 4-5км имаше шанс, но.....
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

Обжалване само ако си със малко точки, и след този акт излизаш на минус, знаеш ми телефона. Ако не, изобщо не се занимавай (обеснявай), никой няма да си мръдне пръста даже да го прочете. Щом си под 31км. свиркай си.
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Нищо лично колега но КАТ когато си вършат работата лошо, пък ИАРА като не вършат работа пак лошо. Ако излезеш в чужбина и те пипнат с тази скорост в населено място, не ми се мисли какво ще се случи с теб. Така че се замисли малко за воината по пътищата и си направи сам изводите.
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Хубаво че не са те пипнали с над 30 км./час, че тогава е по зле. :smt023
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Сакси , аз имам един антирадар/прост/ да 40лв., ама вече 6 год. нямям глоба за превишена скорост :wink: :drinkers:
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Жаленето на акта би трябвало да е в Районен Съд Мездра - понеже гр. Роман е в негова подсъдност, но както казват колегите по-горе, няма много смисъл да го правиш - това са поне 3-4 разходки до Роман - губене на време и нерви.
За съдилищата и съдиите в района не съм чувал хубави неща - не се спазват основни положения в закона - по повод провеждането на самото съдебно заседание и установяване на обстоятелстеата със свидетелите. В Костинброд съм виждал да отменят акта поради факта че свидетел е другия полицай от екипа, но едва ли ще се случи в "Wild widl west":)Така че щом няма да ти взимат точки - глобата е добър вариант.После възтановяването на точки пак с финикиийски знаци е свързано.

По повод "войната по пътищата" конкретната ситуация- поне според мен е малко по - встани от това определение.
Повечето зверски катастрофи стават, заради упортеба на алкохол, понеже "тате е казал на малоумното си синче - непълнолетно, надрусано или със стояща до него и бъркаща му в гащите малолетна съседка - Карай моето момче, нищо че нямаш книжка - те като те Фанат куките ше ми са обадиш и ше им дадем по някой лев, нема се косиш, или имаме Жип и се мислим за "безсмъртни" но бай Пешо който изкача от завоя и си е неговото платно с фиестата не е.Ето от подобни ситуации се получават нещата - лично мнение с което не ангажирам никого.
Изображение
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

До 30 км. , 100 лв. + 8 лв. банка = 108 . + 8 точки това е !
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

stupi написа:колега минаваш през Метро купуваш един радар-детектор и не правиш повече такива грешки
Така е ,но до някъде .И аз ползвам антирадар,но имат вече и по модерни радари .А да не говориме ,че като хванат клиент и го изключат ,какво става при следващото включване.И на теб ти сигнализира ,но си вече в обхвата и на тяхния радар и гориш,бях свидетел на това. :wink: Друг е въпроса ,че ги забраниха с закона ,въпреки ,че ги продават свободно,а според мен антирадара има и положителна функция,респектираща самия собственик.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

GODzillata написа:
saksi написа:На връщане от риба от Роман...
Това към кой съд е? :roll:
Май ще да е нашия, Кире :) Чудно как не са ти задали въпроса " Какво ще правим , колега? "

Иначе не си ли писал възражение на акта няма смисъл да обжалващ и тн. Плащай си акта и си караш , този път по-леко ;)
Другия вариянт е радар детектор - тази вече 3 пъти ме спаси. Едните тъпи куки се криеха зад колата над Свелиево за да не им се виждат жълтите жилетки .. Ама като се замисля , за 4-500лв на смяна и аз ще се крия, залягам и тн :)
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="sandista"]
Чудно как не са ти задали въпроса " Какво ще правим , колега? "

:D :D Не си и помисли,направо взе да пише.
Нещо по вашия район,след случая с Бяла Слатина :D са се наплашили.
Това ми беше споменато ,като му намекнах за "кафенце" и уж радара бил с памет и т.н. и т.н.

Писах в акта възражение, че съм помислил ,че съм излезнал от населеното място.

Благодаря на всички за съветите.
Няма да обжалвам и да се занимавам.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

обяснението в акта няма да ти помогне,но ако си наемеш адвокат ще има значение,че си го писал.преди време ме спряха с 38 км превишена скорост....но преди знака с ограничение 50.след знака намалих до 60,но ми написаха акт.написах тези неща като обяснение и си наех адвокатка.тя се захвана с това - колко режима имат радарите и на какви разстояния и дали са изправни-повечето не са минали прегледи навреме....абе незнам какво е правила в съда,защото даже и не ходих,но съдът ми анулира акта.ако е само заради парите -не си заслужава обжалването-защото ще ти излезе същото.но при мен щяха да ми вземат книжката за 3 месеца и затова обжалвах....но аз все си мисля,че над 21 км вече вземат книжката.дано не съм прав
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

от MITKO70 на Нед Окт 11, 2009 11:28 pm

stupi написа:
колега минаваш през Метро купуваш един радар-детектор и не правиш повече такива грешки

Така е ,но до някъде .И аз ползвам антирадар,но имат вече и по модерни радари .А да не говориме ,че като хванат клиент и го изключат ,какво става при следващото включване.И на теб ти сигнализира ,но си вече в обхвата и на тяхния радар и гориш,бях свидетел на това. Друг е въпроса ,че ги забраниха с закона ,въпреки ,че ги продават свободно,а според мен антирадара има и положителна функция,респектираща самия собственик.

колега антирадарите са устройства които смущават полицейските радари и наистина са забранени.а тези които повечето от нас притежават са радари,които само сигнализират и не пречат на техните...и не са забранени...все още
joco

Мнение от joco »

saksi написа:
sandista написа: Чудно как не са ти задали въпроса " Какво ще правим , колега? "

:D :D Не си и помисли,направо взе да пише.
Нещо по вашия район,след случая с Бяла Слатина :D са се наплашили.
Това ми беше споменато ,като му намекнах за "кафенце" и уж радара бил с памет и т.н. и т.н.

Благодаря на всички за съветите.
Няма да обжалвам и да се занимавам.
И на двете села,по скоро махали,преди Роман има табели на входа,но няма на изхода.За това съм абсолютно категоричен.Такива табели има на другото село,в дясно от бензиностанцията за напреко към Ябланица,но за другите две съм абсолютно сигурен,както и че няма абсолютно никакви знаци за ограничение на скоростта.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”