Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сом на тролинг

Мнение от yzyna »

Хаиде още едно капо в актива!!! :( Както казва един известен сомаджия от Софето,врътнах капо класик,времето на Пясъчник направо беше отвратително,доста се позачудих дали даже да влизам,но крастата натделя!
Последно промяна от yzyna на Чет Окт 01, 2009 4:12 pm, променено общо 1 път.
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

julian nachevski написа:Снимки няма ли нещичко да видим то на думи невярваме много

Уви, вече няма снимки... Снимки се правят на водоема...
Marco Polo
Мисълта убива действието!
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от julian nachevski »

Еееее браво ...
yzyna написа:Хаиде още едно капо в актива!!! :( Както казва един известен сомаджия от Софето,врътнах капо класик,времето на Пясъчник направо беше отвратително,доста се позачудих дали даже да влизам,но крастата надделя!
Аз си викам като дойде довечера Узуна ще има риба .....
моята риба няма кой да я хване
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

julian nachevski написа:Еееее браво ...
yzyna написа:Хаиде още едно капо в актива!!! :( Както казва един известен сомаджия от Софето,врътнах капо класик,времето на Пясъчник направо беше отвратително,доста се позачудих дали даже да влизам,но крастата надделя!
Аз си викам като дойде довечера Узуна ще има риба .....
Юлиане,утре съм на поправителен :wink: ,с този моя успех,май няма да исклася!
boris1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boris1 »

В сряда вятъра на Пясъчник ми издуха и малкото мозък останал в главата, а резултата беше само една маломерна бяла рибка която се влачи със воблера в устата 10-ина минути докато разбера че има нещо на въдицата и я върна при посестримите й.
и рибата има душа-бракониера не
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

boris1 написа:В сряда вятъра на Пясъчник ми издуха и малкото мозък останал в главата, а резултата беше само една маломерна бяла рибка която се влачи със воблера в устата 10-ина минути докато разбера че има нещо на въдицата и я върна при посестримите й.
Боре,в сряда риболова беше много тегав,нямаше и помен от хищник,аз лично имах само един плах удар и рибата се откачи.......а ти всъшност къде беше,лодките в язовира се брояхме на пръстите на едната ми ръка........ааааааа сетих се,вие тролехте само в залива пред Беловица с една лодка тип Лагуна :wink: ,вятъра и вълните направо ни разказаха играта!Инфо от вчера,СОМ-а все още е мираж,записах три бели в актива,но не това беше целта на мероприятието,направи ми впеяатление че вземаха точно когато воблера почне да лиже дъното.Снощи се видях с Юлиан,надявам се да даде инфо след като се прибере от гиола!Макар че темата е за сом,ще си позволя да пусна снимка на едната бяла,другата беше с идентични размери а третата пуснах да се угоява,м/у другото имах аз и колегата по една каракуда на дарак в плиткажа :oops: ,но на тях снимков материал няма да приложа!!!!!
Изображение
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Ето малко адреналин от мен.
С благодарности към колегата, който ми помогна:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oBtuEwcdWZQ></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oBtuEwcdWZQ" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Сомът обича смелите!
sasho5704
новобранец
новобранец

Мнение от sasho5704 »

Евалата,на колко метра от брега тролиш,приблизително?
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Старче голям си,аз тази година ловя само мишоци,едрите ги откачам,късмет,а можеби имам над 50-60риболова на тролинг до сега.Поздрави и много силна школа се очертавате Панагюрци! :wink:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Браво,Олдмен.
Упоритостта се възнаграждава.
Многократно се разминавахме с теб.Можеше и ние да ти помогнем,ако бяхме на близо по това време. :D В нашия лагер също имаше слука при влачене,но наблягахме повече на кльонка. :wink:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Тази година аз съм доволен 4 сома а и годината не е свършила
моята риба няма кой да я хване
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

Пуснали поне един,че да остане нешто и за догодина колега
julian nachevski написа:Тази година аз съм доволен 4 сома а и годината не е свършила
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Едно само 3г другите бяха трапезни.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Поздравявам ви! :drinkers: Само моля,следващия път като снимате да се държите по-културно! :wink: Иначе става грозна-селска гледка! :D Това е градивна критика,а не заяждане!Запомнете го! :drinkers: Аз като ги ловкам на тролинг неам време да крякам,а се наслаждавам на борбата и слуката! :D Не е зле,а? :wink: :drinkers:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Troli Rapala написа:Поздравявам ви! :drinkers: Само моля,следващия път като снимате да се държите по-културно! :wink: Иначе става грозна-селска гледка! :D Това е градивна критика,а не заяждане!Запомнете го! :drinkers: Аз като ги ловкам на тролинг неам време да крякам,а се наслаждавам на борбата и слуката! :D Не е зле,а? :wink: :drinkers:
Тролка,ми ти тази година си мълдчиш като партизанин бе човек!Давай нещичко да коментираме! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”