ОТБАЛЪК в Поморие...

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

ОТБАЛЪК в Поморие...

Мнение от batmilen »

Оня ден JUSTI ми пусна едно инфо, че има добър отбалък/тревно попче/ в Поморийското пристанище...от години по това време а и зимъс излизат прилични екземпляри...Друго подобно място е рибарското селище Росенец...бившето Отманли...там в тревата изилзат също така добри риби...срещу военноморската база Атия също дава....ама там гонят военните... :lol:

Така че ЮРУШ на отбалъка...ако имате късмет може и някое калканче да хванете...хахаха... :lol:

За стръв изпорзвам скарида, граца, атеринка или цаца... :lol:

http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=1011340

Ето как изглежда тази риба...това отровно зеленото е ЛАПИНА...а до нея двете отбалъчета... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Ей тъй се прави "Еди къде си - Оупън" - казваш къде и каква риба излязла и който чете тука и иска - "ЮРУШ на отбалъка ... калканче" или на квот дал там - Господ! :lol: :lol: :lol:

И на мен ми се дохождаше - ама уви "нет" :cry:
Бат Груде - почти поморийски зет - на работа човека - инъче сериоззен и камъни да падат - задай му и хуква :lol: :lol:
- и на мене работа ми намериха - в събота - ще помагам на приятел - кво да прая!
В неделя - ако може с бай Тошо-Фрица/местен, свестен и известен :lol: / ще идем да дърпаме къси костури на Копринка - поне там е красиво, пък и с него сеир става :lol: :lol: :lol:
Мисля да взема чепарета - със сребърни ламета :lol:
Ще го пробвам ламята - на бомбарда с чепаре + блесничка на края - всички ще се чудят и хилят - надявам се в началото :wink: :wink: :lol:

Вий да ги покъсате морските твари и снимки да турите -next week.
Наслука :!:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

БОГАТ УЛОВ и при тебе... :lol:

Тъкмо сега взех 1 кг. едра скарида за стръв....щото нали щеше да прихождаш...че без ем накъде... :lol:

гледам в магазина цените на калкана от 16 до 23 лева...на кило.... :evil:
23 цирея на гъза да им излезат... :lol:

И направи някоя снимка на костурчетата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”