Крокодил

Модератор: sapuna

alexg

Мнение от alexg »

Браво за улова! Аз също започнах да стягам оборудването и ги почвам...

Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

добро рибе....да ти е честито ! има и по дъртички да знаеш :wink: поне аз съм ги видял....ма бе отдаааааавнаааа във времето назад.

и не обръщай Фнимание на заядливците....

нека те си хванат и ти ги питай що не мърда риба на снимка :lol: :lol: :lol:

тва че си я пуснал е и добре и зле...всяка една от тия рибки над 1.5кг хвърля милиони хайверчета а тва значи :twisted: изядени милиарди рибки в последствие !

закона на природата....оцеляват по добрите батерий :lol: :lol: :lol: а и след теб ще я пусне ли някой ??? ....едва ли :wink:

хубаво е да има едри риби в гьолчетата ма това ли е решението? не е ли в зарибяването ключа от бараката ???

някога на Аудомировци вадехме нон стоп риби по метър и кусур и това не обезриби гьола...никак даже !!! уби го друго :twisted: :twisted: :twisted:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Верно е за Алдомировци, а и на Чепинци имаше трофеини - а сега дали има нещо - никой не обажда.
А от тоя дзвер кви кюфтета стават - - малеиййй!!
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

old fox написа: А от тоя дзвер кви кюфтета стават - - малеиййй!!
стават..ма е суха....и се меша с мазна риба...шаран...толстолоп...платика...опашка от сомче едра...едва тогава меляш....а ако искаш и девисил смеляй в каймата и пробвай да видиш тогава....

само от щука....ньъц....сухо е !
Господ може всичко чада мой !
alexg

Мнение от alexg »

Защо не пробвате със свински ребърца, хиляда пъти е по вкусно, а пък рибата обратно във водоема...!!!
Не е ли по добре, като отидеш отново на този водоем да знаеш, че има риба - но пък от друга страна всички трябва да мислим така.
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

отец Ми Го Нафърфорий написа:добро рибе....да ти е честито ! има и по дъртички да знаеш :wink: поне аз съм ги видял....ма бе отдаааааавнаааа във времето назад.

и не обръщай Фнимание на заядливците....

нека те си хванат и ти ги питай що не мърда риба на снимка :lol: :lol: :lol:

тва че си я пуснал е и добре и зле...всяка една от тия рибки над 1.5кг хвърля милиони хайверчета а тва значи :twisted: изядени милиарди рибки в последствие !

закона на природата....оцеляват по добрите батерий :lol: :lol: :lol: а и след теб ще я пусне ли някой ??? ....едва ли :wink: Е това е......

хубаво е да има едри риби в гьолчетата ма това ли е решението? не е ли в зарибяването ключа от бараката ???

някога на Аудомировци вадехме нон стоп риби по метър и кусур и това не обезриби гьола...никак даже !!! уби го друго :twisted: :twisted: :twisted:
:smt023
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:roll: Дали да ти пускаме - това е въпроса!! - Попе ти що не пуснеш оня 46кг СОМ? А?
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Аз пък си мисля че като си плащам да седна някаде да мръзна и да чакам щука,може и да не дочакам ,нали така,ще си я взема и ще си я кльопам с кеф после та ако ще и последната да е в гьола,нали си плащам,и то не само аз, с тез пари арендатора да си купи и да си пуска други риби!Аз така го мисля!!! А пък и да дава господ повече наивници да ги връщат обратно!Странно тои как ще се почувства ако го нарагат,целунат,и го пуснат поживо поздраво,да расте още То си има хранителни вериги и хищниците са малко под нас,ами за ловците кво ще кажем???Да ги изпозастреляме пък тях,така и животни ще има в гората,и риба във водата,а ние ще пасем трева,ами животните тогава какво ли ще ядат Такаче такива ПСЕВДО защитници на ПРИРОДАТА с лопата да ги ринеш ама нещо покритието го няма!!!
Наслука от мен на всички рибари !!!
:smt077
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Кви ловци бре, кви 5 лева? За ловците ми дреме колко за циганите? Това е все едно да сравняваш трамвай със самолет. Кви хранителни вериги? Нещо да не би да си гладен? Да не преживяваш от риболов и скотовъдство. Я бутни камъка че стана течение нещо в в каменната ера.

П.П. НАЙ ОБИЧАМ ДА ЯМ МЕСООООООООООООО. КОЛКО ПОВЕЧЕ, ТОЛКО МИ Е ПО БЛАГО!!!
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Господин ,,КАЛЪФ"кои си ти ???
Или какав си???
Аз в каменната ера несам бил незнам кво е !
Жалко за теб ако все още си буташ камани да не ти духа ама чувалсам че по върховете има и такива,диви,сити и чудищи се на кво да подражават селяци,е явно имам ,,ЧЕСТА" и с такъв да се запозная!
Как ходите за риба???
Сядаш на найлона с въдица в ръка и като пльоснеш в гьла стигнал си!? :smt071
Аре пускаите ги,целуваите ги-/може някоя да ви пусне знае ли се/
аз ще си ги ям!
Наслука пак на всички РИБАРИ от мен!!!
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

калъф ще викаш на тия като теб! Съжалявай ме. Дреми ми на хурката. за риба не ходя въобще. Аз само си мечтая да фане некой нещо и аз да ходя да го ям. Найлоните от парника с доматите ти си ги ползвай.

Ако си толко развалнуван ми пиши на Л.С. да не ти четат хората глупостите.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Е явно знаеш и с найлон откаде да се сдобиеш!!!!! :smt027
Еми дестваи тогова!!!
А за калъфите те си личат отдалеч,колкото и да ти е малка снимката,рибата изглежда по добре/нищо лично!!!! :smt098
И като не ходиш за риби а чакаш някои да ти хване да ядеш,/кой е гладния???????????????/
А кво правиш всъщност-може би бибипки та да ти хване някой нещо да те нахрани :smt066
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Що срам ли те е?????
Личен отговор искаш така ли???
Знам къде живееш ако искаш да дойда да побеседваме????
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Добре бре специалиста. По добре от колко с некакво шаранче с келяви пръстета дълбоко в хрилете. "ПОЗДРАВ ОТ ЧИЧО ДОКТОР".

Толко ми е весело с теб че не ми дава сърце да те обидя дееееба. :ANAL:

Ако искаш ела. Добре си дошъл. :lol:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

http://www.***.com

Пич незнам на теб какво ти е в главата но вземи си подреди мислите защото бъркаш и останалите,в смисъл пускаме или не рибата? :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Или ядеш месо(а то е животинско независимо риба,глиган,пиле или телешки салам)което рибаря или ловеца си хващта или ядеш леща и зрял фасул които си призвеждаш сам!
Такива Защитници на природата колкото искаш,питай обаче някой които е висял 6-7часа на язовира в студа,дали си е изчистил след него фасовете,хартиката от закуската която е ял,Бутилките това не е ли природа пак,каде са природозащитниците тогава?Или работата е"аз пуснах една щука и опазвам природата!Нестава така.
Каде бяхте преди години когато по язовирите големите риби бяха изловени от ...... незнам и аз как да ги нарека,кажете де,Ами чак и цитати изкараха! :butthead:

Кои от вас може да ме убеди че някоя от тези риби е пусната?!

Несам сваршил още!
Който го може го може,останалите гледат!
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”