Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Търся си даскал!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Търся си даскал!!!
От всичко прочетено из форумите разбрах,че най-подходящото начало е излет с колега.Не,че не опитах и сам,но резултатът беше плачевен.Та ако някой колега от Ямбол или Сливен планира скоро ходене по реката и има желание да помогне нека се обади.
- sabin
- научил се да хвърля
Re: Търся си даскал!!!
Не си писал от къде си. Иначе правилно си разбрал
Това лято се отдадох и аз на мухарството. Но случих на добър учител.

Това лято се отдадох и аз на мухарството. Но случих на добър учител.
От Ямбол съм.Ако планираш излет през тези дни,пусни на лични къде,кога.
dodro Ако ударжиш със мерака до март месец със удоволствие ще ти покажа аз какво съм научил през последната година и половина и малко отгоре.
И аз съм от Ямбол. Само да се пребера март месец и ще те потърся обещавам.
Лубимите ми местенца са от саоражението на щел, нагоре по течението чак до моста на гърлата и пресевната до ормана.
Мочурица също е добра но много шавари има, голямо късане на мухи пада там .
А ако имаш няколко дни свибодни.... мале какав мерак имам за един излет от мин. бани на Сливен, Мечкарево покраи Самоилово ,Крушаре и към Ямбол. Най дългият преход е Крушаре- Желю бойвода но мисля няма да е проблем. По цялата река има села така че проблем с вода и храня няма да имаме.Два дни няма да ни стигнат да се преберем пеша
но пък затова места бол. А и по всяко време можем да се качим на стоп и да се преберем.
Нека да дойде само март.
Поздрави Николай
И аз съм от Ямбол. Само да се пребера март месец и ще те потърся обещавам.
Лубимите ми местенца са от саоражението на щел, нагоре по течението чак до моста на гърлата и пресевната до ормана.
Мочурица също е добра но много шавари има, голямо късане на мухи пада там .
А ако имаш няколко дни свибодни.... мале какав мерак имам за един излет от мин. бани на Сливен, Мечкарево покраи Самоилово ,Крушаре и към Ямбол. Най дългият преход е Крушаре- Желю бойвода но мисля няма да е проблем. По цялата река има села така че проблем с вода и храня няма да имаме.Два дни няма да ни стигнат да се преберем пеша

Нека да дойде само март.
Поздрави Николай
- sabin
- научил се да хвърля
Ще се заформи добра група от Ямбол. И да не забравите да се обадите като тъгвате март месец
.
Поздрави!

Поздрави!
Тима винаги е по добре от двама
-
- научил се да хвърля
наистина е хубаво да има кой да ти покаже. аз откривах топлата вода стъпка по стъпка четене, гледане на филми и много много тренировки на зелена морава. но щом си хванал мухарката няма да я пуснеш. успех и наслука !!