Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Предстоящ щукарски излет! (Пловдивска област!)
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Предстоящ щукарски излет! (Пловдивска област!)
Здравейте колеги!
Препоръчайте и споделете слука или неслука от някои щукарски излет от скоро! Мисля да направя откриване на щукарския сесзон за мен (Септември,Октомври, деември) и се чудя от къде да почна!
Чудя се за Марица, или Долна махала......
Приемам съвети, препоръки и прочие. Заминавам в Понеделник или Вторник!
Вие сте!!!
Препоръчайте и споделете слука или неслука от някои щукарски излет от скоро! Мисля да направя откриване на щукарския сесзон за мен (Септември,Октомври, деември) и се чудя от къде да почна!
Чудя се за Марица, или Долна махала......
Приемам съвети, препоръки и прочие. Заминавам в Понеделник или Вторник!
Вие сте!!!

Последно промяна от bankera на Нед Сеп 17, 2006 8:58 am, променено общо 1 път.

- петър власев
- разбира нещата
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:(
На рибарничето в Труд положението е повече от критично...За почти цял ден на тапа нямаше 1 удар ... в последните 15 мин. въпреки,че казват,че на спининг нищо няма да излезе се зарадвах на едно бебенце - 200-300 грама , което разбира се пуснах... Няма да е лошо ако и вие правите така , защото по този начин запазваме риболова и самите риби.Та да се върнем по нататък...Цял ден на язовира - ни вест ни кост . Тапите ни само се поклащаха,но сериозен удар нямаше... От близа 15 рибаря само 1 извади 2 щуки и то в ранните часове на деня ... не бяхя лоши - 1-та към 1.500 (на тапа) , 2-рата към 2.500 (на воблер) . Това всичко за близо 10 часа ... Не останахме доволни , но всеки излет търпи поражения ... 

SPINING FOREVER 

- petro_op
- ще става разбирач
Абе колега още едно банкерче познавам от този пловдивски Кършиак, абе там да не се раждате отворковци по default бе....bankera написа:За пореден път се убеждавам , че сайта е супер умрял! Тук таме някои блесне и е по кадърен! Всичко друго само чете или спами!
Чудя се що ли и аз още го посещавам!

Все ВЕЛИКИ И НЕДОВОЛНИ ... и все кадърни се раждате, що не си пазиш демонстрациите за приателчетата от Кършиака а

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Банкер, на Махалата е пълен кенеф - няма къде да хвърлиш от водорасли, а за блесна направо е изключено.
На Марица вече 6 излета и нямам удар - не знам какво и става тази година на щуката по Марица,ама щом досега не тръгна според мен пиши я бегала за тази година.
На Ръжево Конаре дава на сепарациите ,ама все малки.
На Белозем и на Дрангово вече спря да взима ,само инцидентно удря,но затова пък там удря най-често щука над кило-тази събота на Белозем една 1,5 кг.- удари сутринта към 9 часа,изобщо квото удари сутрин до 11 и край.
С една дума тази година щукарския сезон е в гъза както и да го погледнеш-много слаба щукарска година,такова чудо досега не ми се е случвало(баш в разгара на сезона, обиколих всичките си места по Марица,където други години е давало щука и нямам удар - трагична работа)
На Марица вече 6 излета и нямам удар - не знам какво и става тази година на щуката по Марица,ама щом досега не тръгна според мен пиши я бегала за тази година.
На Ръжево Конаре дава на сепарациите ,ама все малки.
На Белозем и на Дрангово вече спря да взима ,само инцидентно удря,но затова пък там удря най-често щука над кило-тази събота на Белозем една 1,5 кг.- удари сутринта към 9 часа,изобщо квото удари сутрин до 11 и край.
С една дума тази година щукарския сезон е в гъза както и да го погледнеш-много слаба щукарска година,такова чудо досега не ми се е случвало(баш в разгара на сезона, обиколих всичките си места по Марица,където други години е давало щука и нямам удар - трагична работа)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- barutchiata ©
- Администратор
Банкера като не ти харесва сайта не го чети .А това дали е "супер умрял" или не си го коментирай някъде другъде не и тук , да не ти уредя един бърз DEL на профила.bankera написа:За пореден път се убеждавам , че сайта е супер умрял! Тук таме някои блесне и е по кадърен! Всичко друго само чете или спами!
Чудя се що ли и аз още го посещавам!

-
- ще става разбирач
Абе катри аз живея в Пловдив..в Марица ква щука искаш то вода няма та ти риба искаш.Сега лафа вече е риба има и е повече от водата....незнам къде ходиш обаче мисля,че на-сполучливо е след Пловдив има един доста голям разлив...около 150-200 метра е широка там.Поне миналата година беше така..
То риба има ама водата е повече.
-
- научил се да хвърля
Сорри Динамите!!!!barutchiata написа:Банкера като не ти харесва сайта не го чети .А това дали е "супер умрял" или не си го коментирай някъде другъде не и тук , да не ти уредя един бърз DEL на профила.bankera написа:За пореден път се убеждавам , че сайта е супер умрял! Тук таме някои блесне и е по кадърен! Всичко друго само чете или спами!
Чудя се що ли и аз още го посещавам!![]()
![]()

-Поста ми бе провокиран от мноого подфактори, които взеха превез над разума!
- А и не бъди толкова директен и плашещ с DEL-а! Големи хора сме нали! Има си ЛС, като начална инстанция!!!

На колегите много благодаря!!! Ще се връща!!!

Айде със здраве на всички!!!

-
- научил се да хвърля
Така и след граткото лирично отклонение около някой взривни вещества
, да кажа че положението вчера на Долна махала е много променено от това което е описал Катрито!
Явно някои е очистил дупката! Цялата дупка от водораслите!!!! Обаче водата е толкова бистра че на 2метра броя камънчетата по дъното! Хвърлях тук-там. На тапа, на воблер - НЕ и Не! Имаше един човек още ан дупките с един VW trasporter бЯл. Той бе хвърли около 5 въдици на тапи, но и той мяй нямаше слука!!!!
Това е за сега!!!

Явно някои е очистил дупката! Цялата дупка от водораслите!!!! Обаче водата е толкова бистра че на 2метра броя камънчетата по дъното! Хвърлях тук-там. На тапа, на воблер - НЕ и Не! Имаше един човек още ан дупките с един VW trasporter бЯл. Той бе хвърли около 5 въдици на тапи, но и той мяй нямаше слука!!!!
Това е за сега!!!