Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Изборът
Модератор: sapuna
Re: Изборът
Ммм,каде може да го видя в магазините в варна да го пипна и преценя.Обаче как видях мнго неутрални коментари има тоя мач 

-
- ще става разбирач
Незнам моето мнение е много добро за тези пари тва е уникална пръчка за мен дори съм хвърлял с 15 грамов фидер с ваглерите е много добре за мен е тва си е мое мнение но пак се повтарям за тия пари тва е
има и много по хубави от този но 
П.П. рибата от аватара е вадена с него

П.П. рибата от аватара е вадена с него

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- новобранец
Не колега, не ловя с телемач. Както често пишат корифеите във форума: "Чети, всичко го има вече написано". Аз четох, не повярвах и си купих пръчка на култовата в тази категория марка Colmic. Всичко негативно се прояви само за няколко излета- счупена при замахване върхова секция(при линия с плувка 3 гр. и акция на пръчката до 30гр.), залепване на влакното и почти невъзможно замятане(в мъгла, а какво остава при дъжд), безбройни оплитания и т.н. и т.н. Сигурно и аз нещо не съм в час, но съм твърдо убеден, че самата идея на болонезата като такава е нещо недоклатена. Един колега(не рибар, а търговец) много обича да казва "нищо италианско не е баш такова, каквото го описват". Желая успех при избораExTaZzY написа:Ми ти да не би да ловиш с телемач ? бих казал,че телето е много по-голям тъ*ак от болото10t написа:Е по- голяма подерастия от болонезата НЯМА. Вервай ми!!

Ти 10т за мач ли говориш или за болонезе щот не та разбраь за какво точно пишеш.
-
- новобранец
Аз имам болонеза и не ти я препоръчвам като избор. Това е. Повече няма да пиша, защото спорът за алтернативата "мач или болонеза" припламва периодично и става страшно 

Значи ще се орентирам към мач предложението на колегата
.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Щом ще е мач за дистанция и големи ваглери,разгледай Shakespeare - Match 2 Commercial .При 50%-ното намаление в момента си е просто супер!
Супуне ваглер ще е рядко.Ще е плувка 10 грама + тежеста.
а на тоя не му дават акцията 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Търси си мач с дължина 4,2м или 4,5м. На 3,9м скоро ще ти се струва къс.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е закакво ти е мач след като няма да ползваш ваглери?t1nter написа:Супуне ваглер ще е рядко.Ще е плувка 10 грама + тежеста.а на тоя не му дават акцията
Имай впредвид,че със стационарната плувка дължината на пръчката от 4м рядко ще ти стига за да достигнеш дъното при голяма дистанция.А при положение че стига,спокойно можеш да си сложиш фиксиран ваглер.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Да прав си,обаче когато отида на малка река с дълбочина 40 см и ширина 10 м за ко ми е ваглер зимам плувка.Това е до село дедина златаришко.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Оооооооооооооооооооооф!От село Дедина да беше започнал!
Снимките са малко по надолу-село Росно!

Купи си на 4,50 пръчка с акция 5 либри,ама замятай от Новоселския разклон!!!
Снимките са малко по надолу-село Росно!

Купи си на 4,50 пръчка с акция 5 либри,ама замятай от Новоселския разклон!!!
Sapuna мнoго ти благодаря а това е едното място.A когато ходя на смесито на р.Янтра до село Върбица дали ще ми е в полза.Тука избора се затроднява преди беше болонезе или мач а сега кой от сички мачове да зема.

За тая да ама за янтра да ли мача 4 метра ще е достатъчен.