Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За Братушково
-
- новобранец
За Братушково
Днес бях на яз.Братушково
!Перфектно време за сезона,слънце+лек ветрец.Бях на яз-то в 09.00ч. захраних с раксета и опънах сопите всяка по 5 лв.Аз бях първи , след мен пристигна и арендатора
понеже се е сринала репотацията на яз-то той води сина си да му прави реклама с извадени риби от понад 10кг.по изборите.За цял ден не чух и звук от сигнализаторите ми
просто пълно????НЕ МИСЛЯ ВЕЧЕ ДА РИБОЛУВАМ ТАМ
.Това е обран бустан за който се взимат такси по 5лв.на въдица-НЯМАТ СРАМ ТИЯ
.

-
- новобранец
Здравей колега , скоро бях писал за този язовир и нещата който се случват там и за гадният арендатор.Та това което ти казва за 10 кг.шарани е вярно извадени са два бр. е не чак по 10 кг.ама приблизително единият го видях лично ,а за другият ми каза приятел които няма да ме лъже.Но от тогава се започна изпускането на язовира и никои до сега не се е похвалил с риба.И аз съм се зарекъл повече да не ходя там и май след това което си написал ти така и ще стане.
-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Язовира е супер, много е красив чист и тн. , но с тоя арендатор прост като талпа няма да го бъде
Дано му дойде нещо в главата
Дано му дойде нещо в главата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Да Ви се чуди човек, как може да слагате такива определения и оценки без да познавате лично хората и ситуацията!
Без да се впускам в подробности, ще разясна:
Поради корупция на различни нива и в различни служби, от 2003 година насам язовира не може да се вземе на концесия/аренда за по-продължителн срок и да се развие като обект за спортен риболов по европейски образец, а уверявам Ви това е желанието на арендатора. Сами разбирате, че вече четири години се проточват нещата и за по-сериозни инвестиций и въпрос не може да става! За сезон 2006 язовира е зарибяван няколкократно с шарани от 400 до 600 гр. Има и от предишни сезони и по-големи екземпляри, в крайна сметка зарибителния материал не е достатъчен но и никой не претендира, че язовира е цъфнал и видите ли е пълен с риба. Също ще отбележа че за 2007 година беше получена покана за участие в изложение „JAGD & HUND (hunting & fishing) 30. January till 4. February 2007 in Dortmund. The country Bulgaria is the partner country of this fair in the year 2007", за да затвърдя, че чрез контактите си и намеренията арендатора иска наистина язовира да се превърне в приятно място за спорт и отдих. За съжаление обаче както се оказва все още в България поради не чисти схеми и практики, такива добронамерени инциативи се прекъсват от самото начало.
С това си изказване не желая да Ви агитирам по никакъв начин, а просто да си направите изводите, кое за кой не говори добре.
И бих допълнил съвсем добронамерено, да събирате отпадъците който оставяте след риболовните си излети независимо от водоема, платен или не! Просто подсещам, нищо лично.
Благодаря за вниманието и наслука!
Без да се впускам в подробности, ще разясна:
Поради корупция на различни нива и в различни служби, от 2003 година насам язовира не може да се вземе на концесия/аренда за по-продължителн срок и да се развие като обект за спортен риболов по европейски образец, а уверявам Ви това е желанието на арендатора. Сами разбирате, че вече четири години се проточват нещата и за по-сериозни инвестиций и въпрос не може да става! За сезон 2006 язовира е зарибяван няколкократно с шарани от 400 до 600 гр. Има и от предишни сезони и по-големи екземпляри, в крайна сметка зарибителния материал не е достатъчен но и никой не претендира, че язовира е цъфнал и видите ли е пълен с риба. Също ще отбележа че за 2007 година беше получена покана за участие в изложение „JAGD & HUND (hunting & fishing) 30. January till 4. February 2007 in Dortmund. The country Bulgaria is the partner country of this fair in the year 2007", за да затвърдя, че чрез контактите си и намеренията арендатора иска наистина язовира да се превърне в приятно място за спорт и отдих. За съжаление обаче както се оказва все още в България поради не чисти схеми и практики, такива добронамерени инциативи се прекъсват от самото начало.
С това си изказване не желая да Ви агитирам по никакъв начин, а просто да си направите изводите, кое за кой не говори добре.
И бих допълнил съвсем добронамерено, да събирате отпадъците който оставяте след риболовните си излети независимо от водоема, платен или не! Просто подсещам, нищо лично.
Благодаря за вниманието и наслука!
-
- новобранец