Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000
колего някои би ли ми дал малко инфо за тези 2 продукта искам да си направя комплект и са долу горе според финансовата ми вазможност за сега де и ако някои има по добро предложение за 3 сопи с 3 машинки да драсне някои ред общата им стоиност вазлиза на около 600 лв 3-те комплекта и с навиването на кордата която ще е Daiwa Infyniti0.33mm
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000
Купихме копчетата дай сега да ушием балтона....boiskito2000 написа:....и с навиването на кордата която ще е Daiwa Infyniti0.33mm
Колега първо си намери прътите после търси според тях макарите.Повярвай ми за всеки прът си има точно измислена макара която ще му пастне все едно са отливани в една форма.Отиди огледай по-магазините и си харесай пръти после прегледай за макари и накрая вече гледай влакното.

Без риболов няма любов !
-
- вече хвърля и на тежко
ми колега преди да пусна темата бях в магазина и ги огледах и двете макарата си пасва като по калъп на пръчката и и сках да питам някои дали е работил с тия принадлежности и да изрази лично мнение.Щото не моа да му кажа на ония даи да ги провам на гиола и ако ми харесат ще ги взема
Здравей! Аз имам пръчки Alivio 3.66м на 3lb на две части. Ползвам ги втора година. Като евтина серия на Шимано не са вложили кой знай колко материал в тях и от там са малко мекички. Зависи какво точно търсиш. На мен ми идват малко лигави и при хвърляне с 100 гр олово все малко се плаша да не се строшат но за сега държат. За макарата немам наблюдение. Успех.
има една тема в която колега си продаваше комплекта (3пръчки+3макари на Шекспир + калъф JRC) на 570лв.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=29350
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=29350

Незнанието не е извинение.