Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000

Модератор: sapuna

boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000

Мнение от boiskito2000 »

колего някои би ли ми дал малко инфо за тези 2 продукта искам да си направя комплект и са долу горе според финансовата ми вазможност за сега де и ако някои има по добро предложение за 3 сопи с 3 машинки да драсне някои ред общата им стоиност вазлиза на около 600 лв 3-те комплекта и с навиването на кордата която ще е Daiwa Infyniti0.33mm
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Shimano Alivio &Filstar Distance Carp 8000

Мнение от ExTaZzY »

boiskito2000 написа:....и с навиването на кордата която ще е Daiwa Infyniti0.33mm
Купихме копчетата дай сега да ушием балтона....
Колега първо си намери прътите после търси според тях макарите.Повярвай ми за всеки прът си има точно измислена макара която ще му пастне все едно са отливани в една форма.Отиди огледай по-магазините и си харесай пръти после прегледай за макари и накрая вече гледай влакното.
Изображение
Без риболов няма любов !
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

ми колега преди да пусна темата бях в магазина и ги огледах и двете макарата си пасва като по калъп на пръчката и и сках да питам някои дали е работил с тия принадлежности и да изрази лично мнение.Щото не моа да му кажа на ония даи да ги провам на гиола и ако ми харесат ще ги взема
Аватар
icaka
новобранец
новобранец

Мнение от icaka »

Здравей! Аз имам пръчки Alivio 3.66м на 3lb на две части. Ползвам ги втора година. Като евтина серия на Шимано не са вложили кой знай колко материал в тях и от там са малко мекички. Зависи какво точно търсиш. На мен ми идват малко лигави и при хвърляне с 100 гр олово все малко се плаша да не се строшат но за сега държат. За макарата немам наблюдение. Успех.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

има една тема в която колега си продаваше комплекта (3пръчки+3макари на Шекспир + калъф JRC) на 570лв.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=29350
Изображение
Незнанието не е извинение.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”