С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от КИРО »

justinian написа:Сложих по някоя снимка на постовете ми за по-добро онагледяване. :D
Аве умно чадо си. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

:D
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

justinian написа: :lol:

Чакаме от колегата "justinian" :smt039 , поморийска антифа , че утре мислим да гоним бабакида в него район :lol: :lol: :lol:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Салмо , не се занимавай с глупости , да тъ пере дъжда в лодката :x , ами сядай тук :

Изображение

..че да опиташ и тва :

Изображение

- моите прословути мариновани рапани ...шшш , тихо Нисана да не чуе :D

:drinkers:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Утре и аз смятам да пусна лодката на Поморие.Там откъм Бургас трябва да е завет. Има ли удобна буна там с достъп на кола до нея?
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Булти, ако много вали под коя стряха да те намерим?
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Булти, мое ли в тако`а гадно време, таки`a снимки да пущаш. Предупреждавай предварително, че да си покрия клавиатурата, за да я запазя :D :D
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

аз съм на вилата и ще ви гледам с телескопа отгоре , заредил съм си печката с дърва , приготвил съм мезета и чакам някой да дойде с пиене : бяло винце , греяна ракийка , бира , виски , водка квот дойде...като ви гъбардясат гъзовете в морето , звънете ми и да я мятаме :D ...има едно село , вижте го от сега на картата , като стигнете селото на юг ще видите две високи вятърни перки , там ще си бием чак :wink: ...пътя е леко лъсгав ...за спаньето и ебаньето секи сам се спасява , имам двор - носете си палатки :D :D :D ...офертата важи за петък вечер , събота и неделя ...само тази седмица ...модератора да трий ама в понеделник ...и за него ще намерим стол на масата...сериозен съм :drinkers:
Последно промяна от Булти на Пон Окт 19, 2009 1:20 pm, променено общо 1 път.
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

:lol: :lol: ... аве , Булти, аз вчера хапвах от това :
Изображение

... , а за ракийката :
Изображение

ама като дойде събота и неделя и не видя това:
Изображение

и това:
Изображение
.... направо се побърквам.
Ама айде , че много се разСПАМихме :drinkers: :drinkers:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

:D Радвам се, че сме такъв корав отбор- няма дъжд, няма студ, няма вятър който да ни спре...
Днес, 17.10.2009 г. в 10, 30 ч кротко и с наслада отпивах поредната глътка горещо кафе /без цигара- отказах ги преди една година/, когато телефонът се раззвъня и започна да произнася името на шурея... Сигурно няма да е за риболов, за нещо друго ще ме търси в това облачно време и този дребен ,напоителен дъждец... Не познах. "Тони, айде човек, хората разбиха чернокопа. В морето има поне 100 лодки". Е как няма да ми трепне сърцето при такава вест-направо прескочи няколко удара. Веднага му разпоредих да бъде готов в 11,30 часа и да ме чака на лодката. Отивам-бря! Той вече там!!? Забавихме се около час с влизането поради други обстоятелства с които няма да ви занимавам и благополучно, в 13,20 ч бяхме на "нишана"-всички го знаете къде е. :D А там-лодки да ти видят очите. Наистина бяха около сто :D :D :D .
Риболовът беше на приливи и отливи. Около 17,20 ч започнаха да излизат много едри чернокопи и много едри карагьози. В 18,30 часа завършихме с по няколко сафрида. Резултатът- по 8 килограма риба на човек. :D
Изображение
Изображение
Някой от колегите бе проявил интерес какви чепарета правя за чернокоп.
Изображение
Успех и наслука на всички!
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Днес в 7.00 бяхме на рибарския пристан на Поморие. Взехме си по кафе и се присламчихме до местните рибари за да подпитаме къде са ловили предните дни чернокопа. Никой не се канеше да влиза , а току що дъжда беше поспрял. Казаха ни че на двадесет метра дълбочина е давало, но ни предопредиха че времето е лошо и ..... Даже и не подозираха каква закалка имаме от Калиакра.
Времето се оказа прекрасно почти без вълна и случайно намерихме къде е чернокопа. Влязохме първи и след нас се присламчиха още 3 лодки. Понапълнихме кофичките и към 11 часа гледам на около 2 км от нас се събрало село от въпросните 100 лодки, на въпросното ..... място. Газ до там / да не би да хващат по повече / и какво да видим. От толкова много лодки, ту една хваща , ту друга , но повечето гледат. Върнахме се на старото място източно от фара, допълнихме кофичките и обратно на Варна.
Много ми хареса това Поморие. Удобни места за влизане, каменисто дъно и добри дълбочини. Само не намерих подводната река за която бях чувал че носи и акули. Задължително ще го добавя към любимите ми дестинации за риболов -Калиакра, Маслен нос и Ахтопол.
Гледам че утре там времето пак ще е същото. Казах си че ще почивам, но ...
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Хммммммм, :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Днес на маслен нос беше слабо, сутринта тръгна добре но после рибата се пръсна и вървеше слабо
Общо 7 кг двама човека. Явно тази година Поморие е хита на сезона :ANAL:
който не лови, няма да яде :)
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ииии , ша мъ накарате да проведа очна ставка с бабата :cry: с туй Поморие :D :D :D ...някой ходил ли е скоро към Вромос или Болшевик :?:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Булти написа:ииии , ша мъ накарате да проведа очна ставка с бабата :cry: с туй Поморие :D :D :D ...някой ходил ли е скоро към Вромос или Болшевик :?:
А, ти се моткай още... :D
Остави процесуално-следствените действия на компетентните органи, пък и колко разбира баба ти от риболов на чернокоп!? :D :D Морето ври от риба. Повтарям- ври. Днес, при умерен източен вятър, на чепаре рибарите са взели добри количества чернокоп.
Дано през почивните дни даде време, че да е възможно да влезем в морето и отново да "начешем крастата".
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”