Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Личен опит
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Личен опит
Галетата и тя ства но хляба си е хляб той е нркотика на таранката а и стоя зърнен микс със коноп ако е ще имаш и удъри поне на тикета ако не шаранаиkaloyan Mladenov написа:И аз съм е забъркал за събота че едни таранки ме чакат дето миналия път им се услади .
аз ти предлагам да сложиш вместо галета средата на неколко дневен хляб стрита през ръце , ама все пак нека екстази да каже

Но за мен няма значение важното е да има аромат на хлебец пък под къква форма е няма значение !

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Абе мен ме гони параноя, че като сложа галета в захранката и край с риболова, ама дано само си въобразявам. Колкото пъти съм слагал, толкова съм оставал почти капо. Ей за тва я избягвам, ама като немога да си блендирам хлебеца, кво да правя...
, дайте някаква алтернатива и утре вечер вместо галета, да я наръся с нещо ПО.... 
п.с. идеята на колегата kaloyan Mladenov не е лоша и ще я имам на впредвид. Аз си мисля да пробвам с нещо от сорта на "Марети" или кротони, увити в кърпа и счукани в хаванче. Все пак и те са богати на аромат и мазнини, но ще изчакам и вашите мнения, па ще видим.

п.с. идеята на колегата kaloyan Mladenov не е лоша и ще я имам на впредвид. Аз си мисля да пробвам с нещо от сорта на "Марети" или кротони, увити в кърпа и счукани в хаванче. Все пак и те са богати на аромат и мазнини, но ще изчакам и вашите мнения, па ще видим.

-
- разбира нещата
Пред последния път като е правих ме мързеше да си направя сам галетата и си я купих от рибарския, и незнам що си мисля че захранката не иска да слепи хубаво именно заради тази галета.А ако си я направиш сам или на блендер или през ръце или сито самите трохи нямя да са толкоз твърди и ще помогнат за слепването.
Как си правя галета:купувам хляб и го режа по дължина на две половинки и го оставям за два дни , след това с пръстчета изчоплям само срединката и минавам през сито а ако нямаш става и като триеш трошицити между двете си ръце , след това ги оставям растилани за още три дни и така докато стане захранката готова, и галетата е готова за мен така е най добре защото не е толкова ситно колкото купешката галета и някя си стои по мека и пухкава . на мен така даде резултат, дано съм успял да те ориентирам
Как си правя галета:купувам хляб и го режа по дължина на две половинки и го оставям за два дни , след това с пръстчета изчоплям само срединката и минавам през сито а ако нямаш става и като триеш трошицити между двете си ръце , след това ги оставям растилани за още три дни и така докато стане захранката готова, и галетата е готова за мен така е най добре защото не е толкова ситно колкото купешката галета и някя си стои по мека и пухкава . на мен така даде резултат, дано съм успял да те ориентирам

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами галетата има две свойства,едното слепва,другото я прави рехава,да се разбива по-лесно.Твоята галета от хляб Карина ли беше или ръчно правен.Що не прочетете малко повече за различните компоненти на захранките,кой за какво служи и какво прави.Ще ви е по-лесно като правите домашните .....
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Мерси колега, за другият път ще знам.kaloyan Mladenov написа:Пред последния път като е правих ме мързеше да си направя сам галетата и си я купих от рибарския, и незнам що си мисля че захранката не иска да слепи хубаво именно заради тази галета.А ако си я направиш сам или на блендер или през ръце или сито самите трохи нямя да са толкоз твърди и ще помогнат за слепването.

-
- разбира нещата
МОДЕРИРАНО !!!
Нарушаване на точка 2.8 от Правилата на форума
Потребител с nick name: kaloyan Mladenov е с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!
Николай Неделков
Нарушаване на точка 2.8 от Правилата на форума
Код за потвърждение: Избери целия код
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители или група потребители, ще бъдат баннати без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори или администратор.
Потребител с nick name: kaloyan Mladenov е с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!
Николай Неделков
-
- научил се да хвърля
браво за захранката точно това ми трябваше стига да деиства защото на водоема които ловя ври от каракуди а от малки не мога да се дореди да клъвне по голяма наи голямата каракуда която хжюванх беше имено на този водоем 600 грама на бял на плувка в този същия ден имаше и много други каракуди от рода на 300 и 400 грма но от този ден нататак много малки и големи рядко

-
- разбира нещата
Колега ,не мислиш да е пробваш сега нали?? 

-
- научил се да хвърля
не занм ако се задаржи така топло може да се отскочи тия дни и да се пробваkaloyan Mladenov написа:Колега ,не мислиш да е пробваш сега нали??

-
- научил се да хвърля
също тка като метна една коричка с хляб и като се саберат дребните отгоре за 1 минута кори4ката я няма само тогава се хване некоя по голяма от порядака на 200 до 400 грама и след като се изеде кори4ката пак тоя дребосък незнам какво да правя помагаитеtubusa написа:браво за захранката точно това ми трябваше стига да деиства защото на водоема които ловя ври от каракуди а от малки не мога да се дореди да клъвне по голяма наи голямата каракуда която хжюванх беше имено на този водоем 600 грама на бял на плувка в този същия ден имаше и много други каракуди от рода на 300 и 400 грма но от този ден нататак много малки и големи рядко![]()
![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=25880tubusa написа:също тка като метна една коричка с хляб и като се саберат дребните отгоре за 1 минута кори4ката я няма само тогава се хване некоя по голяма от порядака на 200 до 400 грама и след като се изеде кори4ката пак тоя дребосък незнам какво да правя помагаитеtubusa написа:браво за захранката точно това ми трябваше стига да деиства защото на водоема които ловя ври от каракуди а от малки не мога да се дореди да клъвне по голяма наи голямата каракуда която хжюванх беше имено на този водоем 600 грама на бял на плувка в този същия ден имаше и много други каракуди от рода на 300 и 400 грма но от този ден нататак много малки и големи рядко![]()
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
малките се ловят и на големи куки пък като отежня рядко деиства
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кажи тук във форума, кой е водоема и до 3 месеца малките ще са изловени и няма да ти пречат 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
chirusa_bg написа:Кажи тук във форума, кой е водоема и до 3 месеца малките ще са изловени и няма да ти пречат