Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Златен шарко
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Златен шарко
Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман - те символизират успех във финансовата сфера. Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението.
Шаранът сред рибите е символ на издръжливост и упоритост. Освен като коледен християнски символ, шаранът е и емблема на японските самураи.
Защо да не е и емблема/аватар на съфорумец 2006?Един вид отличителен знак за принос и коректно отношение във форума.На някои може да им се стори детинско,но защо да си нямаме един вид "жълта фанелка"Изкажете своето мнение!Давайте предложения за номинации!:D
Ето я и наградата:

Шаранът сред рибите е символ на издръжливост и упоритост. Освен като коледен християнски символ, шаранът е и емблема на японските самураи.
Защо да не е и емблема/аватар на съфорумец 2006?Един вид отличителен знак за принос и коректно отношение във форума.На някои може да им се стори детинско,но защо да си нямаме един вид "жълта фанелка"Изкажете своето мнение!Давайте предложения за номинации!:D
Ето я и наградата:

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Инициативата е супер,
Може да е ежемесечно даването на наградата, и да се присъжда на юзъри дали най-много инфо или орагнизирали срещи, и т. н.
и да се знае примерно еди кой си е бил носител на шарана 4 пъти.
Така ще стимулираме развитието на сайта, пък по нататък може и някаква символична предметна награда за носителя.
Може да е ежемесечно даването на наградата, и да се присъжда на юзъри дали най-много инфо или орагнизирали срещи, и т. н.
и да се знае примерно еди кой си е бил носител на шарана 4 пъти.
Така ще стимулираме развитието на сайта, пък по нататък може и някаква символична предметна награда за носителя.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ха...ха...ха...
пак се почна. Обичам го тоз Бат Милен ...бейййййй
ама да ти кажа...гледкай си твойта кофичка, Миленчо - пардон ти си пляскаш 'фанатите риби на вестника върху капака на колата... нъл тъй беше.... пък и освен фотографисване на пейзажчета друго и да искам ни'мой да видя. От хващане на риби, мой човек таз година няма време да снимам. Достатъчно снимах и поствах и *.htm оформях за да тий интересно и да не скучаеш през работно време
Като ще за някой завзеклък - първи се нареждаш, мискинино
На тебе "Златният Гаро" пък щи дадем с подзаглавие "Закачлива интрига" ....ма мноооо си ми готин

ама да ти кажа...гледкай си твойта кофичка, Миленчо - пардон ти си пляскаш 'фанатите риби на вестника върху капака на колата... нъл тъй беше.... пък и освен фотографисване на пейзажчета друго и да искам ни'мой да видя. От хващане на риби, мой човек таз година няма време да снимам. Достатъчно снимах и поствах и *.htm оформях за да тий интересно и да не скучаеш през работно време

Като ще за някой завзеклък - първи се нареждаш, мискинино

На тебе "Златният Гаро" пък щи дадем с подзаглавие "Закачлива интрига" ....ма мноооо си ми готин

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В интерес на истината,адаша-Митко Дурумов си беше и моя номинация.Доста време стоях в сянка,само четох и абсорбирах мнения.Не предложих никого,по простата причина,че и на мен все още не ми ясен тертипа на оценяване/гласуване.Все пак темичката си е малко бъзикчийска,ама приза си е приз.Не бягай от славата и златния аватар бат Дуруме!
Жълтата фанелка си е "Олимпийски медал ".
EDIT:Мислете колеги,как да определяме победителя?За колко време и т.н.Идва зима и ще имаме време за глезорийки.Предлагам под ника на носителя да стои формулировката-"форумен рибар" и аватара му да е посоченият.За целта трябва някой от модовете да се заеме по сериозно и да уведомява Фиксера на кого да променя данните на акаунта.Не е никак сложно,но иска деверуване.Ако някой има по-добра идея,нека я сподели.
Аз съм за Дурумов!!--два гласа вече

EDIT:Мислете колеги,как да определяме победителя?За колко време и т.н.Идва зима и ще имаме време за глезорийки.Предлагам под ника на носителя да стои формулировката-"форумен рибар" и аватара му да е посоченият.За целта трябва някой от модовете да се заеме по сериозно и да уведомява Фиксера на кого да променя данните на акаунта.Не е никак сложно,но иска деверуване.Ако някой има по-добра идея,нека я сподели.
Аз съм за Дурумов!!--два гласа вече
Последно промяна от sapuna на Пон Ное 13, 2006 8:22 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
АКО ТОВА Е ИСТИНА НЕ СМЕНЯЙТЕ ЗНАЧЕНИЕТО ДОРИ И ПОД ДИКТОВКИТЕ МИЛЕНЧОВИ ЗАЩОТО ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОСЕРЕ КАКТО И СТАВАШЕ ДО СЕГА.sapuna1971 написа:Рибата е символ на философията и мълчанието, но и символ на изпълнението на желанията, носещ изобилие и късмет, символ на справедливостта и получаването по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението.
Ще сложа само фланелка - жълта - с надпис - Милен Ангелогласния - друга - НЕ - !!!
Отворковци мнооооооогоооооо

....на ония дъртьо от Бургас ши му кажа, че вече една година го чака зарган инструкторката да го "научи" на нещо...а той са'дърпа.
http://foto.neogen.bg/kikimd/&foto_nl_p ... imd&clid=4
...и тъй още нищо не е научил завалията ... и за тва все ми са крий кат мина през Бургас лятоска..... дори като ходи с Локала...батката пак 'фаща по малко или хич.... сега кой е Шаркото питам аз.... Ама вий не знаете.... то сега ще стане студено и пристанищата ще приютят кефала - Бати ши ги'фаща тях тогава на магнитна карта....

Аре, бе батка... цъкни и на мен една такава карта да влизам и аз - ши си седя кротко и щи броя рибите - аз само една по-малко ши фащам да ни си сърдит

Горе писах кви номинации са наред да излизат - ама ши гу изчакам и ши му дам един интригански бай брадър тогава....

Сега сигурно Батката ши ми са разсърди и ши ми обърни гръб както тук

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Дурумов го номинирам и за срещата - купон ВАРнА ОУПЪН 2006 г. проведена в Кранево...от 3ма души...
- за "добра" организация,
- "най-добра" реклама,
- и за всичко останало...
Вместо да се радва и да е горд, че е първия номиниран...той се цупи...от "кумова срама".... а как се радваше на Несебърския медал...
"Златен Шаран" си е престижна награда Дурумий...не се дърпай като ощипана мома...

- за "добра" организация,
- "най-добра" реклама,
- и за всичко останало...

Вместо да се радва и да е горд, че е първия номиниран...той се цупи...от "кумова срама".... а как се радваше на Несебърския медал...

"Златен Шаран" си е престижна награда Дурумий...не се дърпай като ощипана мома...

Последно промяна от batmilen на Пон Ное 20, 2006 9:39 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Много добра идея !!!Един вид отличителен знак за принос и коректно отношение във форума.
В горния цитат трябва да търсим отговора.
ПРИНОС -би могъл да бъде в няколко основни насоки:
опазване на останалото рибно богатство
опазване на околната среда
изясняване начина на живот на рибите
методи на риболов
риболовно оборудване
развитие и обогатяване на форума
и други...
КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ - ясно за една малка част, а за останалите трябва време да се попрочете..
Предлагам преди да почнем с номинациите де решим следните въпроси:
Брой на номинираните : дали да бъде само един или за всеки от основните подфоруми по един? Как да решим дали сладководния риболов е по-важен от морския, дали риболова на шаран е по-труден от риболова на сом или лефер да речем?
Как да елиминираме разликата в броя на колегите учаващи в даден подфорум?
Модераторите изключваме ли ги или не?
Предлагам колегите да вземат мнение по повдигнатите въпроси, на база на отговорите да се опитаме да синтезираме критериите за избор, да номинираме на първи кръг няколко колеги, и след това от тях да изберем най-достойния, който да носи приза в продължение на една година.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
......аз мислех, че упорито ходи и търси лефера...
...........пък той заточил друго
Ейййййййй..., Батката... да не искаш ти да я връчваш "наградата". НОМИНИРАМ те за главен церемониал майстор.
.....който си изтърве сапуна на тая церемония ...
.................................да му мисли
аз там
не играя.......отказвам всякакви награди и корупционни намеци.
И тая работа ше стане като опънта през октомври ... ама предварително да му кажа на Батюхата, ако е замислил пак мартенски ветрови срещи, че този път аз ше го отрежа.... защото с анкети кой иска и кой не иска тая работа не става.
Тя става със сърце .... и да вали и да пече....бъди си там кат пич - кьорава риба и да не хванеш - хвани ръката на приятел и кажи "Здравей" после полейте нещата както си му е редът.
Защото провалени срещи спомени не оставят! ....ама вий си знайте!!!
...........пък той заточил друго

Ейййййййй..., Батката... да не искаш ти да я връчваш "наградата". НОМИНИРАМ те за главен церемониал майстор.
.....който си изтърве сапуна на тая церемония ...
.................................да му мисли

не играя.......отказвам всякакви награди и корупционни намеци.
И тая работа ше стане като опънта през октомври ... ама предварително да му кажа на Батюхата, ако е замислил пак мартенски ветрови срещи, че този път аз ше го отрежа.... защото с анкети кой иска и кой не иска тая работа не става.
Тя става със сърце .... и да вали и да пече....бъди си там кат пич - кьорава риба и да не хванеш - хвани ръката на приятел и кажи "Здравей" после полейте нещата както си му е редът.
Защото провалени срещи спомени не оставят! ....ама вий си знайте!!!