Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цецо,теб ли да учим бе братко!!!
Давайте - чакаме репортаж!

sapuna написа:Цецо,теб ли да учим бе братко!!!
Мите надценяваш ме брат.Лошото при нас е,че трябва да сваляме репортерите,че
иначе нищо не става без тях.Да се надяваме,че ще помогнат ако ли не ще пробваме
Господари на ефира нали и те са при нас

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Едно от най-ценните мнения в темата поне според мене ! Не друго ами много се кефа га се разтегат локуми ей тъй за спорта да видим кой колко ще разтегнеЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами вземете и вие бе отворковци![]()
![]()

Насо , за да се извършва дейност "паркинг" на собствено место не се изисква никъф , повтарям , ама никъф договор ! При положение че човека се е регистрирал кат фирма коят може да прави бол неща , при положение че човека издава касов бон а тва е "услуга на населението" , при положение че на база тоя бон му се начислява минимум патент еле па корпоративен и пр. нема ама никва нужда от къфто и да било договор освен учредителен в случаите на ЕООД , ООД , СД , АД и пр. ама тоя договор могат да му го изискат само от НАП та .....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Не ми се ще да ви отчайвам,ама така скоро ще стане и с бреговете на "Доспат","Ивайловград" и "Тракиец".Сигурно и с други предстои-начини,съвсем законни много.И...оплакванията към арменския поп
Щото да го обяснявате на бат Бойко и поддояците му-по-добре да преподавате на извънземните квантова физика...На колегата ,който написа:"Може да е законно,ама не е правилно",ще му обърна лекинко фнимание,че още дъртите римляни /те онова е било държава,ма от пуста завист и властолюбие са си е...и маа.а/,са се усетили ,че разни узи,готи,българи и прочие ще имат възражения,и за да не могат да шават,са заложили един от основните принципи в правото да е :"Лош закон ,но закон!".Т.е.,щом е закон,спазваш и не мъркаш
.И не е твоя работа,редови българино, да коментираш дали и колко е правилен.Това могат да го обсъждат сал Конституционния съд и господа депутатите-ако желаят да си натоварват главичките с такива проблеми.
Колкото до конкретната случка,щом са издали касова бележка -едва ли самоуправно са завзели брега.А дали са тикали нещо под масата,това е толкова недоказуемо,колкото например кой точно е баща ни

Колкото до конкретната случка,щом са издали касова бележка -едва ли самоуправно са завзели брега.А дали са тикали нещо под масата,това е толкова недоказуемо,колкото например кой точно е баща ни

INCUBUS написа:Не ми се ще да ви отчайвам,ама така скоро ще стане и с бреговете на "Доспат","Ивайловград" и "Тракиец".
Забрави "Искъро"там е застроено даже и във вододайната зона но поне има около 30-тина метра от водата където са
оградите на парцелите и никой не минава за пари.Ние поне ще опитаме пък каквото стане

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз бих бил доволен и само да забият четри колчета и да се знае "Това място е мое и който спира плаща " От там нататък ще се съобразявам къде да спирам а къде ще ловя си е моя работа защото язовира не е техен ! Така че ако да има и 20 см. място между водата и имота аз ще съм там а за тия тумбаци 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Върви лафчето гледам ама темата и се видя края, че отдавна не е "Моя риболовен излет" 

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS