Язовири на концесия

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Язовири на концесия

Мнение от krokibg »

Остави ги да ядат лайна колкото си искат,разни завистници,мекерета и мръвкари,толкова са прости и ограничени че няма накъде.Простотията им лъсва с пълна сила,нека се излагат като искат :finga: :finga: :finga: То от прости хора сме на това дередже в тая държава.Ти го караш да ходи да гласува а той, хладилника с риба гледа да напълни - тъпаци,нямам повече какво да кажа !!!Тези дето пишете простотия след простотия и се надпреварвате кой да си я покаже,вземете и се научете че има хора които мислят по-бързо от вас и само можете да завиждате и нищо друго.Язовирите ще станат частни каквото и да искате и да пишете и ще ловите безплатна риба на свети хуй.Ще си плащате и ще се научите да взимате толкова риба колкото е по закон или колкото ви дава арендатора.Що се отнася до големите язовири,ще ги вземат здружения и пак ще ви научим да се съобразявате с закона и ще взимате чували с шарани на куково лято :finga: :finga: :finga: Месари и завистници :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ivkou написа:Вярно ли е,...
Абе пич . 15ти септември не мина ли преди месец време ? А ни му орбазуай нерви на Любето че не моем се доредим от такива кат тебе да го заапем за уевата кълка относно сдуханите Шимано бре :lol: :lol: :lol:

пп - Любе , на 100% пича го е чул тва от тате му и сие га са били пред чашката връз масата та ........
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Павел Иванов написа:
Ivkou написа:Вярно ли е,...
Абе пич . 15ти септември не мина ли преди месец време ? А ни му орбазуай нерви на Любето че не моем се доредим от такива кат тебе да го заапем за уевата кълка относно сдуханите Шимано бре :lol: :lol: :lol:

пп - Любе , на 100% пича го е чул тва от тате му и сие га са били пред чашката връз масата та ........
Мда, и 15ти октомври мина ...
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ivkou,къв ти е проблема-нито ти,нито баща ти имате "дъно"да сте арендатори на язовир. :( И какво ти пречи да има неарендовани язовири около Беловидово? :!: И каракудата става за чесане на крастата,особено през зимата,пък ако се смяташ за супер-риболовец,пробвай се на Върбица на кефал /да не ти обяснявам,че има и скобари, пък и други риби там / :D и не бъркай концесията с арендата. :?:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

INCUBUS написа:... И какво ти пречи да ...

Аре па ти "пречи му" :? Тва кат кривата ракета и космоса :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има си хора,които бавно мислят !!! Въртят и сучат и все арендаторите им виновни :idea: От доста време обяснявам и те продължават да се опиват като магарета на лед.Няма да са свободни язовирите,колкото и да се пищи.Всичко що е водоем ще се даде или под наем или на здружения за да се стопанисват.Ако се вземе от сдружение и не се стопанисва както трябва,ще го вземат обратно.Язовир обаче даден с търг под наем,докато договора не истече,остава да се стопанисва.Двеста пъти го обяснявам сато за бавно развиващи се /само определени хора от форума/ че държавата в лицето на Напоителни системи печлят пари и стотинка не дават за нищо от хилядите водоеми в страната.Навсякъде почти всички язовири,язовирчета и дупки са дадени и хората се опитват да извадят някой лев а Вас господа мрънкалници,никои на сиила не ви кара да плащате.Щом един водоем не ви харесва,просто недеите да ходите и толкова.Над 2000 водоема и водоемчета са дадени под аренда от Държавата,Нап.системи и общините,така че кои сте вие да искате и да казвате какво ще става с тях.Аз разабирам да давате пари за издръжката на водоемите,да зарибявате и да пазите,да говорите.Има вече здружения навсякъде в повечето градове,влизаите в тях,ставайте членове и си гледайте кефа,не се занимавайте с неща които не са ваша работа и няма да бъдат.

Инкубус,когато човек не разбира от риболов,дори и в клетката с майките да го пуснеш,пак валат ще си тръгне и ще търси виновник за капото :lol: :lol: :lol: Всички са такива,дето са скарани с риболова.Майстора отива,хваща си един тиган и се прибира отпочинал и спокоен след дивата седмица в разправии с разни идиоти.ама някои елементи само знаят да зяпат и да се излагат без да помислят изобщо как стоят нещата в държавата.Само да сметнат около 2000 водоема с наеми от 500 до 20 000 лв годишен наем,за какви пари става въпрос,които държавата взима а нищо не дава/образно казано/.Няма кой да дава пари за да си пълнят хладилниците,само ще взима вече държавата и ще ходят за пенсии и разни други неща.Хубаво е човек да мисли и ако незнае да пита,това ги съветвам аз.А ти,нали си знаеш Арда,мяткаш си скобара и това е :lol: :lol: :lol:

Павле,Шиманото си е шимано,ако знае човек как да го ползва,пази и т.н.Та няма само ти да апиш,нека и аз те клъвна малко че скоро не сме се заклещвали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Колеги,пиша за тези които пищят постоянно и се заяждат с арендаторите :idea: :idea: :idea: Спрете да ходите на арендовани водоеми и тези проблеми заради които пищите,просто ще ги нямате !!! Има толкова свободни язовири та се възползвайте докато още са свободни,скоро и те ще са под контрол на здруженията които се създадоха и там ще се съобразявате с правила.Едно е да ви гонят само едно две момчета от ИАРа,друго ще стане като ви подгонят по десетина човека постоянно 24 часа в денонощието.Свършва мръвкарството и ще се взимат само по няколко риби както е по закон.Аре със здраве и скоро ще сатене свидетели на това как се збъдват нещата които сега ви пиша а съм ги писал още преди две години.Всичко хубаво и дано се сетите за думите ми,когато нещата станат факт :idea: :idea: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Любак,дано всичко това стане,но да има контрол и по реките,че ми писна да се разправям с колеги хвърлили по няколко въдици над разрешеното от закона ,а знаете на Марица как е с местата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

значи ,това ми е мнението и то е 95 % истина

абе айде стига с тия часни язовири бре ,смешни сте ,сичко е земано на безценица и с далавери с кметове общинари и подобни ,сичко е мафия ,зимат се на некави символични цени и после мошениците се бият у гърдите и го раздават се едно им е бащиния ,кой иска да се прай на баровец да си купи земя да си изкопа дупка да си намери начин да я пълни с вода и тогава да се прай на баровец ,а не да ми се прай на чорбаджия на язовир каде 50 години са ловоли поколеня и аз съм ловил като дете и са у кюстендил нема ни един свободен язовир ,сичко е завзето от мошеници ,та нема човек да оди каде да лови ,сичко е мафия и анархия ,и насекаде е така не само тука ,требе с закон държавата да ги изфърли тия наглеци ,нека те си направат язовири а не на готово да се прават на баровци

това го написа кроки бг ,не мога да го цитирам защото е заключена темата

Ами вземете и вие бе отворковци...

значи искам да кажа на кроки че не се заяждам с него или друг арендатор ,но за мене е такава истината

значи аз никаде не съм казал че от това има некава далавера че да ме е яд и искам да взема и аз язовир ,язовири обикновено зимат хора каде си имат пари и се чудат що да прават с тех ,сиромах човек не зима язовир ,затова аз не искам да има арендовани язовири ,защото обикновено има за охрана некави пияници ,секави улавци който заедно с баровецо и подкрепяни от него си мислят че това им е бащиния ,заграждат пътища ,обикновено от тия язовири се ползват за напояване ,обаче тарикатите не дават да се полива от тех ,така е по нашия край и насекаде е така ,хората от много години ги ползват за напояване на добитак ,обаче сега и това не може защото некой си мисли че това му е бащиния и е опнал ограда и е турнал табела стреля се без предупреждение ,е те това не искам да става ,това е мошеническа работа ,сичко е земано на безценица с далавери с общината ,може и да има и други начини да се стопанисват тия водоеми но не е начино да се стопанисват от мутри и пияници
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

и аз на тоя язовир съм ловил 100 пъти като дете и са че дойде некакъв ербап и че ми каже до колко часо имам право да ловим ,у какъв живарник да я слагам и подобни тъпотий ,без душек не ставало ,аз на такива мизерници ,може да имат пари ама са мизерници пари не давам нема да давам и винаги че стеням защото това не е редно да е така ,това е,тая година ходих неколко пъти ,немаше каде да се оди...тоя па у дупница са го наприл повече от 5 риби немаш право да фащаш ,смешки ,ама такава ни е айдучка държавата що да се прай
sveti54
новобранец
новобранец

Мнение от sveti54 »

като е толкова трудно на арендаторите защо се изтрепват по търговете да не би даса толкова заитерисовани за нас риболовците
sveti54
новобранец
новобранец

Мнение от sveti54 »

до бързо мислещия вичев /магарето се опъва на мост/ти като си толкова отворен оти нени светнеш кой е твоя ГЬОЛ и колко пари переш в него голяма пералня на пари сте почти почти всички тъй наречени арендатори
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

sveti54 написа:до бързо мислещия вичев /магарето се опъва на мост/ти като си толкова отворен оти нени светнеш кой е твоя ГЬОЛ ...
Основният проблем на що-годе скоро регнатите потребители и такива които не четат достатъчно из форума е че доста пропущат :idea: За справка гьола на Кроки :

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B2%D0%BE

А тва е таман от времето на твойта регистрация :

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B2%D0%BE

Та в тоя ред мисли " ...... а кервана си върви ! "

:wink:

Павел Иванов
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

sveti54 написа:до вичев оти нени светнеш кой е твоя ГЬОЛ и колко пари переш в него голяма пералня на пари
Търся да си закупя пералня ВИЧЕВ :D
sveti54
новобранец
новобранец

Мнение от sveti54 »

лайната си ги яж ти със твоите хуьоблизци които са на снимките от такива новоизлюпени мамини бизнесмени страда цялатани БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА /а не ебаната ни / простак ако ще даси любо бат любо ти си едно ЛАЙНО само че след дъжд ПЪК КЕРВАНА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СПРЕ
sveti54
новобранец
новобранец

Мнение от sveti54 »

пиша за снимките ,на пиянките на язовира . А нена тези ,които дискотират във форума
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”